Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard
Dodatkowe Info: Max lvl.99-150,nie dużej ilości broni/zbroji ( najlepiej 1-2 sety po bojowym/stalce), no i żeby ten exp nie leciał jakoś strasznie żmudnie.
Nagroda za pomoc: Lajk +5   :D

Pomogłem ? Daj +

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard

Dodatkowe Info: Max lvl.99-150,nie dużej ilości broni/zbroji ( najlepiej 1-2 sety po bojowym/stalce), no i żeby ten exp nie leciał jakoś strasznie żmudnie.

Nagroda za pomoc: Lajk +5   :D

2k10

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze, który wystartował w grudniu.

Dodatkowe Info: dajcie linki.

Nagroda za pomoc:

Thespia

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Wypiszcie mi serwery z dużą ilością graczy i dropem szkat z mobków (prócz Ravi, Thespi)

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwe easy, badz medium :) gdzie mozna wybic sie bez ISa i z dobra atmosfera nie typu Virtual, gdzie istnieje tylko handel na wolaczu :P 
Dodatkowe Info hetnie popykam na PRIVE 
 nagroda za pomoc: to co chcesz:) lajk +5w profil lub inne

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwe easy, badz medium :) gdzie mozna wybic sie bez ISa i z dobra atmosfera nie typu Virtual, gdzie istnieje tylko handel na wolaczu :P 

Dodatkowe Info hetnie popykam na PRIVE 

nagroda za pomoc: to co chcesz:) lajk +5w profil lub inne

Dreikon,

Startująca Invoria s2 ( 29,12 )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, brak 6/7, max lvl do 250, skille od razu P lub 10 ku 1 kamol, 700 ryja + dziennie. Fajne epiki kilka po bojowym/trucie i stali. (Nie tryton i hw tylko coś ciekawszego, nowszego) 

Dodatkowe Info: Mile widziane kostiumy pety i wierzchowce ale nie jest to konieczne. Nie chcę: Glador, iMetin, XenoX, Pangea, Invoria. 

Nagroda za pomoc: Krokiety z wigilii i wdzięczność :) Lajk + 5* 

EDIT: Sorki że wszystko białe

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy, brak 6/7, max lvl do 250, skille od razu P lub 10 ku 1 kamol, 700 ryja + dziennie. Fajne epiki kilka po bojowym/trucie i stali. (Nie tryton i hw tylko coś ciekawszego, nowszego) 

Dodatkowe Info: Mile widziane kostiumy pety i wierzchowce ale nie jest to konieczne. Nie chcę: Glador, iMetin, XenoX, Pangea, Invoria. 

Dreikon

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Dreikon.

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki solidny medium nie za trudny nie za łatwy, graczy minimum po 400 - 500, Nie za dużo epików i najważniejsze żeby dało spokojnie grać bez IS nienawidzę serwerów gdzie roi się od IS i bez IS nie dasz rady.
Dodatkowe Info: Żeby na serwerze grało się przyjemnie pomocna administracja i żeby wszystko się zgadzało co napisałem wyżej w "Najbardziej zależy mi na". Serwer może być parę miesięcy, dni, tygodni po starcie albo może dopiero startować najważniejsze żeby wszystko się zgadzało.
Nagroda za pomoc: Jeśli wszystko będzie się zgadzać co napisałem wyżej to mogę wynagrodzić 30 łapkami w górę dziennie wchodzę na mpc więc dla mnie to nie problem. Tylko musi serwer przypaść mi do gustu takiego jakiego szukam :) !!!!

ddz8gi.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki solidny medium nie za trudny nie za łatwy, graczy minimum po 400 - 500, Nie za dużo epików i najważniejsze żeby dało spokojnie grać bez IS nienawidzę serwerów gdzie roi się od IS i bez IS nie dasz rady.

Dodatkowe Info: Żeby na serwerze grało się przyjemnie pomocna administracja i żeby wszystko się zgadzało co napisałem wyżej w "Najbardziej zależy mi na". Serwer może być parę miesięcy, dni, tygodni po starcie albo może dopiero startować najważniejsze żeby wszystko się zgadzało.

Nagroda za pomoc: Jeśli wszystko będzie się zgadzać co napisałem wyżej to mogę wynagrodzić 30 łapkami w górę dziennie wchodzę na mpc więc dla mnie to nie problem. Tylko musi serwer przypaść mi do gustu takiego jakiego szukam :) !!!!

Dreikon lub poczekaj na Invorie S2 (29 rusza).

Opublikowano

Dreikon lub poczekaj na Invorie S2 (29 rusza).

Właśnie nad Invoria s2 myślałem ponieważ ludzi będzie tam masa będzie z kim grać chyba aż za dużo ludzi będzie na s1 grałem dosyć długo wiec dobrze znam Invorie jedynie co mnie wkurzało to Item Shop nienawidzę tego wszystko co chcesz jest w IS albo tylko w IS mnie takie coś denerwuje nie lubię wpłacać kasę do gry, Nie chodzi tutaj o to że jestem biedny czy coś z tych rzeczy nienawidzę po prostu dawać komuś kasę za free.

ddz8gi.png

Opublikowano

Właśnie nad Invoria s2 myślałem ponieważ ludzi będzie tam masa będzie z kim grać chyba aż za dużo ludzi będzie na s1 grałem dosyć długo wiec dobrze znam Invorie jedynie co mnie wkurzało to Item Shop nienawidzę tego wszystko co chcesz jest w IS albo tylko w IS mnie takie coś denerwuje nie lubię wpłacać kasę do gry, Nie chodzi tutaj o to że jestem biedny czy coś z tych rzeczy nienawidzę po prostu dawać komuś kasę za free.

Wszystko idzie na lajcie kupić w grze. :) Zachęcam jeszcze raz do Invori s2 ;) Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na nagrodę :D

Niewiem Gdzie Grac Pomocy

Informacje Serwer Easy Ciekawy Lub Ktory Wystartuje  Duzo Ludzi z Przyszłoscia 

Nagroda za Pomoc Like

Invoria s2- 29 start

Dreikon

Opublikowano

Wszystko idzie na lajcie kupić w grze. :) Zachęcam jeszcze raz do Invori s2 ;) Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na nagrodę :D

Invoria s2- 29 start

Dreikon

Aaa wiesz co przekonałeś mnie jednak :D czemu by nie jednak wbije i zagram na Invori s2.Nagrodę oczywiście dostaniesz spokojnie dzień po dniu i uzbiera się sumka :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:dużej ilości graczy i normalnych cenach

Dodatkowe Info:Witam, zamierzam wrócić na pla i pograć sobie lycanem, możecie mi doradzić na którym serwerze jest teraz najlepiej ? dalej na negrosie czy na tym ostatnim ? gdzie gra najwięcej osób i ceny są normalne ?

Nagroda za pomoc:like

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium / hard cos typu  ascarial s1/2 lub avalon s1/2
Dodatkowe Info: minimum 1k online, zmianki trzeba dropic (ravia I balmora odpada)
Ps. Co myslicie o thespia? Ile online? Jest jakas prezka oprocz filmikow? Jesli tak prosze o.link
Nagroda za pomoc: Lajk

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium / hard cos typu malestia (ale nie z bugami, kilku dniowymi cofkami itp) ascarial s1/2 lub avalon s1/2

Dodatkowe Info: minimum 1k online, zmianki trzeba dropic (ravia I balmora odpada)

Ps. Co myslicie o thespia? Ile online? Jest jakas prezka oprocz filmikow? Jesli tak prosze o.link

Thespia to bardzo dobry pomysł. Ludzi jest bardzoo dużo (chyba coś koło 3k) pomimo, że nie było żadnej prezki oprócz filmików ( i dalej nie ma).

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium / hard cos typu malestia (ale nie z bugami, kilku dniowymi cofkami itp) ascarial s1/2 lub avalon s1/2

Moze Crados?

Thespia hmm, grałem chwile i ja osobiscie odradzam ten server.. w av2 są takie lagi ze.. ( i nie mam kompa z "drewna" ) :)

Prezentacja tylko filmiki . Ludzi jest pewnie kolo 2k ,ale jakos nudny ten server.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium/hard, styl taki jak kilka lat temu, bez tych wszystkich nowych rzeczy, lv najlepiej 99 lub niewiele większy
Dodatkowe Info: w 2010 roku grałem na mcmetinpro i był dla mnie idealny, grałem na nim z kumplami i obecnie znowu nabraliśmy chęci na metina, nie wiem czy takie serwery dzisiaj też istnieją ale może ktoś zna
Nagroda za pomoc: wedle życzenia

Opublikowano

Malestia.pl

Opublikowano

Szukam serwera Hard/Medium

Wymagania:

1. Maksymalny lvl nie większy niż 120

2. Na początek dostaje się konia (może być 1lvl) lub mounta

3. Zmianki nie są za darmo, trzeba je wydropić 

Na pewno nie Ravia s1 ani s2, Balmora ani GladoR s2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...