Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: SERVER Medium/Hard. Duża ilość graczy ONLINE. Max lvl 125 nie większy. Brak 6/7.

Dodatkowe Info: Server typu Tiveria / Ascarial

Nagroda za pomoc: Za trafną oczywiście co kto sobie zażyczy :)

Opisałeś tutaj Cradosa ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbijanu eq, tanich rzeczach.
Dodatkowe Info: Serwer easy
Nagroda za pomoc: Na pewno lajki!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbijanu eq, tanich rzeczach.

Dodatkowe Info: Serwer easy

Nagroda za pomoc: Na pewno lajki!

Laneris.pl oraz Pangeayt2.pl

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Jak najwięcej ludzi najlepiej 800+
Dodatkowe Info: Najlepiej Easy lub Medium 
Nagroda za pomoc: Like +5 w profilu

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

CradosMT2 medium ;-)

Opublikowano

aslanmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ludziach, nie chcę by wiało pustką, tylko żeby można było znaleźć znajomych do gry i żeby była nutka rywalizacji. Na przyjemnym expie, nie za szybkim (np. w 8h 90lvl i pełne eq na ten lvl), ale też nie tak wolnym jak global. Coś co da przyjemność i nie znudzi zbyt szybkim rozwojem.
Dodatkowe Info: Nie licząc przyjemnego expa, także umiarkowane robienie eq. Nie łatwe, ale też nie za ciężkie. Czyli szukam takiego serwera medium. Ale są różne mediumy, na Alcatra po 12h miałem 115lvl, pełne eq do expa i pełne eq wojenne, oraz 2 eq klasowe. Za szybko, za łatwo. Choć są serwery gdzie jest łatwiej.
Nagroda za pomoc: Lajki, lajki. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ludziach, nie chcę by wiało pustką, tylko żeby można było znaleźć znajomych do gry i żeby była nutka rywalizacji. Na przyjemnym expie, nie za szybkim (np. w 8h 90lvl i pełne eq na ten lvl), ale też nie tak wolnym jak global. Coś co da przyjemność i nie znudzi zbyt szybkim rozwojem.

Dodatkowe Info: Nie licząc przyjemnego expa, także umiarkowane robienie eq. Nie łatwe, ale też nie za ciężkie. Czyli szukam takiego serwera medium. Ale są różne mediumy, na Alcatra po 12h miałem 115lvl, pełne eq do expa i pełne eq wojenne, oraz 2 eq klasowe. Za szybko, za łatwo. Choć są serwery gdzie jest łatwiej.

Nagroda za pomoc: Lajki, lajki. 

thespia, ascarial s2

Opublikowano

A Ascarial S1? Właśnie zasysam, w sumie to chyba będzie ciekawy wstęp, póki nie ruszy S2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun, easy ew medium/easy
Dodatkowe Info: hm... Wyrównane klasy, dużo dg, żeby nie trzeba eq robić 0.5 roku ale też nie 1 dzień, bez milona ulepek i zbrojek/broni co 5-10 lv. Parę mapek poza zwykłymi, fajny drop i exp. Nieodstraszające bronie i zbroje. 6/7 może być. I ogólnie serwer najlepiej do gry we dwoje ;) To teraz najtrudniejsza rzecz dla Was.. serwery na których grałem i na których nie chce grać znowu:
Invoria, Pandora, Elite, Dragon, Dreikon, Moyes, Verdea, Crados, Ascarial,Laneris, Verturi2, Argentus, Xenox, iMetin i pewnie pare innych których nie pamiętam.. Więc czekam na propo ! 
Nagroda za pomoc: Like albo coś mogę sypnąć z eq/kasy na którymś z serwerów jak coś tam mam jeszcze :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie jak był Divine World S2

Dodatkowe Info: Gracze 500+, Administracja, Eventy

Ravia.eu s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Szybkim zarabianiu, szybkim wbijaniu skilli

Dodatkowe Info: Server coś w deseń avalona

Nagroda za pomoc: like

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 4fun, easy ew medium/easy

Dodatkowe Info: hm... Wyrównane klasy, dużo dg, żeby nie trzeba eq robić 0.5 roku ale też nie 1 dzień, bez milona ulepek i zbrojek/broni co 5-10 lv. Parę mapek poza zwykłymi, fajny drop i exp. Nieodstraszające bronie i zbroje. 6/7 może być. I ogólnie serwer najlepiej do gry we dwoje ;) To teraz najtrudniejsza rzecz dla Was.. serwery na których grałem i na których nie chce grać znowu:

Invoria, Pandora, Elite, Dragon, Dreikon, Moyes, Verdea, Crados, Ascarial,Laneris, Verturi2, Argentus, Xenox, iMetin i pewnie pare innych których nie pamiętam.. Więc czekam na propo ! 

Nagroda za pomoc: Like albo coś mogę sypnąć z eq/kasy na którymś z serwerów jak coś tam mam jeszcze :)

Zależy mi najbardziej na:  Szybkim zarabianiu, szybkim wbijaniu skilli

Dodatkowe Info: Server coś w deseń avalona

Linaresmt2

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer jak stare Divine S2,EruriS
Dodatkowe Info: Dość dużo ludzi,mało botów,bugów,exp znośny,żeby nie wbić max lv w kilka dni,tylko pomęczyć się trochę,eq podobnie. Bez jakichś wymyślnych eq,że co 5-10lv nowe. Miła atmosfera,skille łatwe do zrobienia(Mogą być od razu na P,ale nie muszą).
Nagroda za pomoc: Like

Nie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer byl easy medium. Nie pandora . elite glador . marianMT2. invoria i Imetin P

Dodatkowe Info: Planuje zacząć gre na serwerze na ktorym gra sporo ludu no i zeby jakiegoś trudnego serwa tez nie chce :D

Nagroda za pomoc: Coś sięe wymyśli ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer byl easy medium. Nie pandora . elite glador . marianMT2. invoria i Imetin P
Dodatkowe Info: Planuje zacząć gre na serwerze na ktorym gra sporo ludu no i zeby jakiegoś trudnego serwa tez nie chce :D
Nagroda za pomoc: Coś sięe wymyśli ;)

Dreikon, Virtualmt2, Linaresmt2

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp do pewnego lvla, drop małż lub czegoś takiego co leci non stop i można z tego dropnąć coś wartościowego przy otwieraniu.
Dodatkowe Info: Dużo ludzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybki exp do pewnego lvla, drop małż lub czegoś takiego co leci non stop i można z tego dropnąć coś wartościowego przy otwieraniu.

Dreikon, Invoria, Thespia

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Ludziach, zeby byla ich masa :) ogarnieta administracja
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] no tak jak up duzo ludzi medium/easy 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Lajk

Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Ludziach, zeby byla ich masa :) ogarnieta administracja

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] no tak jak up duzo ludzi medium/easy 

Dreikon, Virtualmt2.

image.png

Opublikowano

Moyes ;-)

Opublikowano

ArgentusMT2

MetlifeMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...