Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, łatwym ulepszaniu, fajnym klimacie i wielu broniach.

Dodatkowe Info: Chciałbym, aby był to serwer podobny do ProMT2.

Nagroda za pomoc: Fapka w górę (Lajk)

virtual, dreikon

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dreikon, pandora, virtual. 

a na pandorze czasami pvp nie trwa "wiecznie" ? nie grałem ale słyszałem od znajomych którzy się zniechęcili bo tam większość jest prawie nie śmiertelna na potach z wyjatkiem healera i bm których wgl nie da się zabić jak pocą ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ 500 + osób ONLINE / Częste wojny / Serwer stojący maksymalnie 2 miesiące / Ciekawe PvP / Nie za dużo nowego syfu
Dodatkowe Info: Może być ewentualnie medium, ale to nie koniecznie. 

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/ 500 + osób ONLINE / Częste wojny / Serwer stojący maksymalnie 2 miesiące / Ciekawe PvP / Nie za dużo nowego syfu

Polecam Dreikon, lecz serwer stoi dłuuugoo.. i jeszcze Laneris.pl, świeższy serwer, chyba nawet nie ma miesiąca. 

Opublikowano

Funmt2, Edenium

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Tym ,żeby serwer był nowy medium/hard i miał dużą grywalność.

Dodatkowe Info:ten serwer może być dopiero w fazie projektu ,żeby wyszedł jescze w 2014 co polecacie?

Nagroda za pomoc: Lajk

Cradosmt2

Zależy mi najbardziej na: popularności serwera - dużo osób online

Dodatkowe Info: Brak ( obojętne czy to serwer hard medium czy easy itp. byle byly onliny )

Nagroda za pomoc: Lajk

Cradosmt2 polecam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie, łatwym ulepszaniu, fajnym klimacie i wielu broniach.

Dodatkowe Info: Chciałbym, aby był to serwer podobny do ProMT2.

Dreikon, laneris 

xD 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chinskim serwerze takim jak z 2009-2010 roku,
Dodatkowe Info:Easy zeby sie expilo, troche luda online. Nie chce epickiego eq w shopach, Na start 1 lvl.
Nagroda za pomoc:  LAJK

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim, bardzo szybkim expie (żeby nie spędzać całych godzin na expieniu), w miarę szybkim robieniu eq (mogą być jakieś ulepszacze, lecz łatwe do zdobycia), rozgrywka głównie nastawiona na robienie eq, pvp i zabawę. Fajnie by było jak byłyby jakieś nowości typu BS, okienko na kilka EQ itp...
Dodatkowe Info: Serwer Easy/4fun/pvp. Dobrze by było gdyby nie było IS'a, lecz to nie jest konieczne. Dużo ludzi, miła atmosfera.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim, bardzo szybkim expie (żeby nie spędzać całych godzin na expieniu), w miarę szybkim robieniu eq (mogą być jakieś ulepszacze, lecz łatwe do zdobycia), rozgrywka głównie nastawiona na robienie eq, pvp i zabawę. Fajnie by było jak byłyby jakieś nowości typu BS, okienko na kilka EQ itp...

Dodatkowe Info: Serwer Easy/4fun/pvp. Dobrze by było gdyby nie było IS'a, lecz to nie jest konieczne. Dużo ludzi, miła atmosfera.

Dreikon, Laneris, Funmt2, 4Death

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:
Tym, aby wszystko było dopracowane, przemyślane i stabilne.
Powolnym, sukcesywnym expie.
IS bez broni, zbroji itp (po prostu taki który nie daje takiej OGROMNEJ przewagi w grze).
Dużej liczbie graczy.
Najlepiej jakby server był w miarę "nowy" i wciąż rozwijający się.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakby był to server, w którym głównym językiem jest ANGIELSKI.

5.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Tym, aby wszystko było dopracowane, przemyślane i stabilne.

Powolnym, sukcesywnym expie.

IS bez broni, zbroji itp (po prostu taki który nie daje takiej OGROMNEJ przewagi w grze).

Dużej liczbie graczy.

Najlepiej jakby server był w miarę "nowy" i wciąż rozwijający się.

Dodatkowe Info: Najlepiej jakby był to server, w którym głównym językiem jest ANGIELSKI.

Polski serwer : Cradosmt2

Zagraniczny serwer : Metin2.sg

Opublikowano

Nie wiem gdzie GRAĆ! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:  Sporej ilości graczy, expie podobnym do "Ravi".Żeby był podobny do starego dobrego PL'a
Dodatkowe Info: Chciałbym pograć na servie podobnym do s1,s2 Nostidla lub Ravia. Najlepiej żeby server niedawno wystartował .

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Sporej ilości graczy, expie podobnym do "Ravi".Żeby był podobny do starego dobrego PL'a

Dodatkowe Info: Chciałbym pograć na servie podobnym do s1,s2 Nostidla lub Ravia. Najlepiej żeby server niedawno wystartował .

CradosMT2

Balmora

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

CradomsMt2!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD lub MEDIUM, słaby exp, nie chce żeby połowa ludzi na serwie miało już max lvl, ma grać sporo osób
Dodatkowe Info: fajnie żeby na start były skille na P i małe absy

Nagroda za pomoc: lajki i 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer HARD lub MEDIUM, słaby exp, nie chce żeby połowa ludzi na serwie miało już max lvl, ma grać sporo osób

Dodatkowe Info: fajnie żeby na start były skille na P i małe absy

Nagroda za pomoc: lajki i 5* w profilu

HARD: Ravias2

Medium/Hard: Cradosmt2

Opublikowano

Xantismt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości  graczy, taki żeby mi się szybko nie znudził ale żeby nie był trudny (easy/medium) po prostu żeby był ciekawy 
Dodatkowe Info: nie hard , nie pół hard . najważniejsze to żeby był ciekawy zęby chciało się grać a nie nie mogę czegoś zrobić to idę z serwa i zostaje zapomniany  . A i jeszcze jedno jak podajecie serwa to od razu proponowaną rasę piszcie :)
Nagroda za pomoc: oczywiście like ile tam trzeba to dam 

4949814ebb99d1a28b7c277bbb89c2c2.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości  graczy, taki żeby mi się szybko nie znudził ale żeby nie był trudny (easy/medium) po prostu żeby był ciekawy 

Dodatkowe Info: nie hard , nie pół hard . najważniejsze to żeby był ciekawy zęby chciało się grać a nie nie mogę czegoś zrobić to idę z serwa i zostaje zapomniany  . A i jeszcze jedno jak podajecie serwa to od razu proponowaną rasę piszcie :)

Nagroda za pomoc: oczywiście like ile tam trzeba to dam 

Standardowo Cradosmt2! Medium, dużo misji które należy wykonywać i dzięki którym masz wysoki start jeśli chodzi o "rasę" to wpeka polecam. Serwer jest bardzo rozwinięty co spowoduję, że wpekiem skorzystasz ze wszystkiego.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: dużej ilości  graczy, taki żeby mi się szybko nie znudził ale żeby nie był trudny (easy/medium) po prostu żeby był ciekawy Dodatkowe Info: nie hard , nie pół hard . najważniejsze to żeby był ciekawy zęby chciało się grać a nie nie mogę czegoś zrobić to idę z serwa i zostaje zapomniany  . A i jeszcze jedno jak podajecie serwa to od razu proponowaną rasę piszcie :)Nagroda za pomoc: oczywiście like ile tam trzeba to dam 

W piątek startuje Ardanis, możesz tam zajrzeć. Nawet Dagger.

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Licznej aktywności ze strony administracji, duża liczba graczy, dozwolone sprzedawanie yang na allegro. 
Dodatkowe Info: Potrzebuje łatwo wzbogacić się w złotówki poprzez yangi.
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: dużej ilości  graczy, taki żeby mi się szybko nie znudził ale żeby nie był trudny (easy/medium) po prostu żeby był ciekawy Dodatkowe Info: nie hard , nie pół hard . najważniejsze to żeby był ciekawy zęby chciało się grać a nie nie mogę czegoś zrobić to idę z serwa i zostaje zapomniany  . A i jeszcze jedno jak podajecie serwa to od razu proponowaną rasę piszcie :)Nagroda za pomoc: oczywiście like ile tam trzeba to dam 

virtualmt2.pl szaman smok

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Licznej aktywności ze strony administracji, duża liczba graczy, dozwolone sprzedawanie yang na allegro. 

Ravia s2

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Ravia s2 będzie idealna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...