Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl, tanich ulepszaczach, łatwym zdobywaniu eq, ciekawej grze.
Dodatkowe Info: stabilny serwer bez 6/7 , bez konieczności używania IS, dużo ludzi :D
Nagroda za pomoc: PLuSIK i 5 :D

Aktualnie szukam serwera na którym mógłbym zostać na dłużej, który po prostu szybko mi się nie znudzi , także gra na nim to powinna być czysta przyjemność. 

Może być to Global albo Prywatny.

Masz jakiś pomysł?

Napisz na PW a na pewno będę wdzięczny  :)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grac! Pomocy!

Zalezy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze z duża iloscia graczy, najlepiej medium, exp na wyzszych poziomach trudniejszy, dobre eq ciezkie do zdobycia

Dodatkowe info: Chcialbym by serwer nie byl nastawiony na IS, tzn. wszystko co w nim dostepne mozliwe takze do zdobycia w grze

Nagroda za pomoc: Standardowo lajki i oczywiscie moja wdziecznosc, jesli bede mial mozliwosc chetnie sie odwdziecze

v2011070415343776560235.jpg

"Przeceniliście swoje możliwości nie wiedząc o moich..."

Opublikowano

Zalezy mi najbardziej na: Stabilnym serwerze z duża iloscia graczy, najlepiej medium, exp na wyzszych poziomach trudniejszy, dobre eq ciezkie do zdobycia

Dodatkowe info: Chcialbym by serwer nie byl nastawiony na IS, tzn. wszystko co w nim dostepne mozliwe takze do zdobycia w grze

Nagroda za pomoc: Standardowo lajki i oczywiscie moja wdziecznosc, jesli bede mial mozliwosc chetnie sie odwdziecze

Tutaj polecam Cradosmt2 bądź ascarial

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac pomocy!

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium/easy, exp nie zbyt szybki, by max lv nie szlo wbic w 1dzien..., moze byc cos nowego.Stabilny z duza iloscia graczy.

Gralem na : crados,dreikon,invoria

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim wbiciu lvl, tanich ulepszaczach, łatwym zdobywaniu eq, ciekawej grze.

Dodatkowe Info: stabilny serwer bez 6/7 , bez konieczności używania IS, dużo ludzi :D

Nagroda za pomoc: PLuSIK i 5 :D

Dreikon? Na żadnym serwerze nie zdobędziesz łatwo eq, chyba że chcesz serwer tylko 4fun gdzie wszystko masz w sklepie :)

Crados, Zakrea, Lastivia s2, Verdea, Nevastia, Ascarial(chociaż czasy jego świetności moim zdaniem minęły)

Najbardziej zależy mi na : Serwer medium/easy, exp nie zbyt szybki, by max lv nie szlo wbic w 1dzien..., moze byc cos nowego.Stabilny z duza iloscia graczy.

Verdea

OsoInternational.jpg

Opublikowano

To co kolega wyżej lub możesz spróbować na Zakrea

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy (+1000), częstych wojen gildii, 2-3 wartości bonusów (np. abs 5%, 10%, 15%).

Dodatkowe Info: Najlepiej by itemki z is (pety, kostiumy etc.) nie były na czas.

Nagroda za pomoc: Like & 5*

Chciałbym bardziej easy/medium :/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: na servie easy gdzie jest mapa z metinami i wbudowany bs na servie, zeby exp był w miare łatwy.Może też być server pvp tylko jakiś z nowszych.
Dodatkowe Info: żeby nie było 6/7 bonu
Nagroda za pomoc: lajk +5* w profilu

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] EASY / PVP
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] MAX 105-130LVL , BEZ NAKLADU NA IS, BEZ ZBEDNEGO SYFU, MILIONU ZBROJEK I MIECZY
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serverze na ktorym w 1 dzien wbije max lvl up i w 1-5 dni zrobie full eq do pvp .
Dodatkowe Info:Na serverze musi grac duzo osob i server ma byc stabilny.
Nagroda za pomoc:Lajk * 5 w profilu i Pozytywny komentarz i podejscie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serverze na ktorym w 1 dzien wbije max lvl up i w 1-5 dni zrobie full eq do pvp .

GladoR

Opublikowano

ProMT2 s1

Opublikowano

glador, promt2 s1

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki serwer medium / easy żeby nie było za łatwo wbić tego lvl ale tez nie tak bardzo prosto.. żeby pobawić sie w wojny gildi :) np
Dodatkowe Info:Na serverze musi grac duzo osob i żeby był stabilny , oraz by tak max od pół roku istniał  :)
Nagroda za pomoc: Lajki :)

barcar.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Taki serwer medium / easy żeby nie było za łatwo wbić tego lvl ale tez nie tak bardzo prosto.. żeby pobawić sie w wojny gildi :) np

Dodatkowe Info:Na serverze musi grac duzo osob i żeby był stabilny , oraz by tak max od pół roku istniał  :)

Moyes.pl dziś start, wejdzie sporo osób. 

Reklama jest ogromna. 

Ewentualnie dreikon. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY / PVP

Dodatkowe Info: MAX 105-130LVL , BEZ NAKLADU NA IS, BEZ ZBEDNEGO SYFU, MILIONU ZBROJEK I MIECZY

Nagroda za pomoc:

Easy/ pvp do 130lvl i bez milionu itemow nie znajdziesz.

verdea/dreikon

Jak taki zrobią to dam Ci znac..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ascarial

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY / PVP

Dodatkowe Info: MAX 105-130LVL , BEZ NAKLADU NA IS, BEZ ZBEDNEGO SYFU, MILIONU ZBROJEK I MIECZY

Nagroda za pomoc:

shayen.eu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:HARD server z duzą iloscia graczy 400-500+ server stabilny
Dodatkowe Info: KU Kamole duchowe z metkow rady zwoje rowniez bodzie ze szkat serverowych bla bla bla .... i takie tam wiecie o co chodzi :D
Nagroda za pomoc:lajki piwko fajka ;D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:HARD server z duzą iloscia graczy 400-500+ server stabilny

Dodatkowe Info: KU Kamole duchowe z metkow rady zwoje rowniez bodzie ze szkat serverowych bla bla bla .... i takie tam wiecie o co chodzi :D

Nagroda za pomoc:lajki piwko fajka ;D

Ravia s2

Opublikowano

a coś innego :D

Crados mt2 to jest medium, ale dużo nowści graczy nie brakuję i pomęczyć się też musisz

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard, coś na podobe PL, ogarnięty IS
Dodatkowe Info: Dużo online ludzi
Nagroda za pomoc: LAJK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...