Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:
-max lvl okolo 120-180,
-bonusy muszą wchodzic maxymalne,
-bez 6/7 klasowego,
-600+ ludzi,
-żeby nie było 1000 bugów, jak na Lanerisie,
-dużo miejsc na zarobek, dungeony itp,

Dodatkowe Info:
-brak

Nagroda za pomoc:
-Lajk

MetLifemt2.pl

Zależy mi najbardziej na:Hard/medium.

Dodatkowe Info:Poszukuje serwera hard/medium. Dropienie kamieni/książek/ulepszaczy etc.

Nagroda za pomoc:5 Plusików :)

Cradosmt2.pl idealnie chyba pasuje ;p przyjemny i nowi gracze się odnajdą

18438724560545478762_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zastanawiam się nad : MetLife Linares Dreikon Virtual. na którym serwerze pvp trwa najkrócej? (oczywiście kogoś równego sobie na max lvl) ? 
Dodatkowe Info: bo lubie szybkie pvp ;p chyba że znacie inne serwery (easy) z gdzie często można robić pvp z większą ilością graczy oprócz funmt2 s2 ;p
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: zastanawiam się nad : MetLife Linares Dreikon Virtual. na którym serwerze pvp trwa najkrócej? (oczywiście kogoś równego sobie na max lvl) ? 

Dodatkowe Info: bo lubie szybkie pvp ;p chyba że znacie inne serwery (easy) z gdzie często można robić pvp z większą ilością graczy oprócz funmt2 s2 ;p

Najkrócej Pvp trwa na Virtual (moim zdaniem)

image.png

Opublikowano

Linaresmt2.pl

Kryty + dobre eq to pvp na 4 skille.

xxx

Opublikowano

Linaresmt2.pl

Kryty + dobre eq to pvp na 4 skille.

lol to i tak dość długo jak z krytami ;p dobra bez spamu dzięki za opinie ;p

narazie pogram na metlife bądź linares do czasu aż wymienie eq z cradosa na virtual ;p

Opublikowano

-Przede wszystkim dużej ilości osób online, coś koło 1,8-2k minimum

-Częste wojny gildii

-bez 6/7 klasowego,

-Wszystkie rodzaje serwerów mnie interesują od harda po easy. 

Dodatkowe Info:

-Ważne żeby serwer nie był za stary, i była możliwość rozpoczęcia gry od zera. 

Nagroda za pomoc:

-10 Lajków
Opublikowano

-Częste wojny gildii
-bez 6/7 klasowego,
Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:
-10 Lajków

Dreikon.

image.png

Opublikowano

Na dreikonie gra tak dużo osób? Jak wchodziłem się rozglądać wydawało mi się że liczba online nie przekracza 1k. Co sądzicie o serwerze virtualmt2? Warto tam zaczynać rozgrywkę?

Opublikowano

Na dreikonie gra tak dużo osób? Jak wchodziłem się rozglądać wydawało mi się że liczba online nie przekracza 1k. Co sądzicie o serwerze virtualmt2? Warto tam zaczynać rozgrywkę?

zdecydowanie gra z 1k spokojnie a sądze że więcej :) na virtualu wiecej ludzi ale trudniejszy i ciężej dognić innych ;p

Opublikowano

Jesli chodzi o druga część wypowiedzi - jak najbardziej :)

Srij9JT.png

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Aby serwer był podobny do cl2 revolution niemieckiego serwera prywatnego typu hard/midium.
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Może być to serwer zagraniczny, ale żeby grały polaki.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] 1 like za każdego posta, który będzie dotyczył serwera podobnego do tego co napisałem wyżej. 5 jeśli mi się spodoba.

//edit już nie trzeba znalazłem sobie odpowiedni.

Opublikowano

-Częste wojny gildii
-bez 6/7 klasowego,
Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:
-10 Lajków

Ascarial, GladoR.

Opublikowano

-Częste wojny gildii
-bez 6/7 klasowego,
Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:
-10 Lajków

Invoria, Dreikon.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, w sumie całkiem podobnego do PL'a (na PLu nie gram bo umarł), z szybkim expem i ogólnie "nieprzekombinowanym", koń bojowy na start itp. itd. takie tam głupotki :D 
Dodatkowe Info: duża ilość graczy, sporo eventów i ciągle działająca administracja. serwer typu Pandora, tylko troszke bardziej 'zywy', na pandorze jest lipa teraz
Nagroda za pomoc: lajki czy co wy tam chcecie ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, w sumie całkiem podobnego do PL'a (na PLu nie gram bo umarł), z szybkim expem i ogólnie "nieprzekombinowanym", koń bojowy na start itp. itd. takie tam głupotki :D 

Dodatkowe Info: duża ilość graczy, sporo eventów i ciągle działająca administracja. serwer typu Pandora, tylko troszke bardziej 'zywy', na pandorze jest lipa teraz

Moim zdanie pasowałbym Ascarial

image.png

Opublikowano

Grałem na Ascarialu i śmiało mogę powiedzieć, że już upada.... jeszcze jakieś propozycje, ktoś coś? 

Opublikowano

GladoR

Ascarial to nie Easy. :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer do pvp, eq i tp w sklepach (npc) nie musi być polski !

Dodatkowe Info: Grałem na HammerMT2, podoba mi się ale nie gram tam z powodu że za 5 euro można kupić statystyki po 10 000.

Nagroda za pomoc: Codziennie po 3 like pod każdym postem !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer do pvp, eq i tp w sklepach (npc) nie musi być polski !

Dodatkowe Info: Grałem na HammerMT2, podoba mi się ale nie gram tam z powodu że za 5 euro można kupić statystyki po 10 000.

Polecam ci serwer :  4Death

Ten serwer spełnia wszystkie twoje oczekiwania ;)

80905622020518233637.png

Opublikowano

Polecam ci serwer :  4Death

Ten serwer spełnia wszystkie twoje oczekiwania ;)

Tam bez eq z is nie wybijesz się  :mellow:

Może masz tam niepotrzebną postać, eq ?

Z czymś na start bym zagrał  xD

Dodatkowe Info: Grałem na HammerMT2, podoba mi się ale nie gram tam z powodu że za 5 euro można kupić statystyki po 10 000.

Grałem też na 4Death ale tam bez is nie dasz rady, jeśli macie jakieś eq lub postać tam to piszcie PW

Opublikowano

Tam bez eq z is nie wybijesz się  :mellow:

Może masz tam niepotrzebną postać, eq ?

Z czymś na start bym zagrał  xD

Dodatkowe Info: Grałem na HammerMT2, podoba mi się ale nie gram tam z powodu że za 5 euro można kupić statystyki po 10 000.

Grałem też na 4Death ale tam bez is nie dasz rady, jeśli macie jakieś eq lub postać tam to piszcie PW

Powiem tak bez item shopu  da radę wszystko zrobić tylko trzeba poświęcić trochę czasu :).

Oj konto już oddałem ... z dobry miesiąc temu .

wszystko masz w sklepikach itp na max lvl .

Tam tylko musisz mieć BSa i masz perfect eq :)

Ps. Jak chcesz to ci mogę zdradzić sposób na zarobienie dużo Punktów Zabić ( za to kupujesz 6/7 bony ) + runy itp .

80905622020518233637.png

Opublikowano

Powiem tak bez item shopu  da radę wszystko zrobić tylko trzeba poświęcić trochę czasu :).

Oj konto już oddałem ... z dobry miesiąc temu .

wszystko masz w sklepikach itp na max lvl .

Tam tylko musisz mieć BSa i masz perfect eq :)

Ps. Jak chcesz to ci mogę zdradzić sposób na zarobienie dużo Punktów Zabić ( za to kupujesz 6/7 bony ) + runy itp .

Napisz na pw o tym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...