Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium, mało nowych rzeczy, taki bardziej klasyczny metin. Dobra administracja, miła atmosfera.

Dodatkowe Info: Dużoooo graczy, minimum 500

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Dość dużej ilości osób na serwie

Dodatkowe Info: Global vs. Priv Medium/Hard (Jaki)

Nagroda za pomoc: Lajg! :D

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na:  Dość dużej ilości osób na serwieDodatkowe Info: Global vs. Priv Medium/Hard (Jaki)Nagroda za pomoc: Lajg! :D

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

ProMt2 S1 bez is super wlasnie zaczelam grać :) Typowy pod pvp

dasz może link do promt2? bo ja znalazłem tylko http://promt2.com.pl/ problem jest taki że jak go pobieram to i anty wirus mi go blokuje mało tego nawet chrome co pierwszy raz mi się zdarzyło ;o "ochona przed wyłudzaniem danych i...." coś tam jeszcze było. mógłby ktoś potwierdzić że to sprawdzony serwer? nie zaszkodzi mojemu komputerowi? ps ile osób online?

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer bardzo podobny do Gladora, Easy.
Dodatkowe Info: Chciałbym aby serwer był chociaż w 50% podobny do Gladora, żeby grała duża liczba osób, oraz żeby administracja interesowała się tym serwerem.
Nagroda za pomoc: Like i 5 gwiazdek w profilu :)

gladorplayerk.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze do pvp (EQ U HANDLARZy)
Dodatkowe Info: Nie 4death (tam wszyscy mają po 100kk pz) nie promt2 nie funmt2 (chyba że masz konto do oddania to pisz na PW)
Nagroda za pomoc: Przez tydzień po 5 plusów dziennie :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze do pvp (EQ U HANDLARZy)

Dodatkowe Info: Nie 4death (tam wszyscy mają po 100kk pz) nie promt2 nie funmt2 (chyba że masz konto do oddania to pisz na PW)

Nagroda za pomoc: Przez tydzień po 5 plusów dziennie :)

Funmt2 jest za darmo 4Funmt2 trzeba płacić. Polecam Funmt2 S2

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chinskim
Dodatkowe Info: Podobny do zzyt2 (4fun/easy spora ilosc graczy ze spolszczeniem)
Nagroda za pomoc: Lajk

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY coś typu elite / pandora / virtual / diamondmt3 / divineworld 700 + online
Dodatkowe Info: chciałbym serwer gdzie nie ma za dużo ulepszaczy. najlepiej perły i ew na najlepsze eq jakieś inne, coś w rodzaju wyżej wymienionych serwerów lecz łatwiejszego by nowy gracz dał rade sie pobawić w pvp, wojny i zadymy w miastach po max 2 czy 3 tygodniach gry (niekoniecznie osiągnąć wszystko ale chociaż przyzwoite eq wojenne i max lvl)

linares funmt2 4funmt2 promt2 dreikon invoria i 4death odpadają

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chinskim

Dodatkowe Info: Podobny do zzyt2 (4fun/easy spora ilosc graczy ze spolszczeniem)

Easy- Dreikon, Invoria, Linares.

Lub HammerMT2, serwer zagraniczny.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium, 400+ osób online, fajnej atmosferze, nie za dużo nowości, nie za trudne nie za łatwe expienie/zarabiane :)
Dodatkowe Info: Zeby za szybko się nie znudził ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium, 400+ osób online, fajnej atmosferze, nie za dużo nowości, nie za trudne nie za łatwe expienie/zarabiane :)

Dodatkowe Info: Zeby za szybko się nie znudził ;)

Ascarial, IMetin, CradosMT2, Nevastia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Koniecznie chinski innych nie chce !!! Easy/4fun Liczba graczy +500 ze spolszczeniem
Dodatkowe Info: Zeby sie nie nuydzil po paru godzinach grania oraz podobny do ZZYT2 z 2009 roku :)
Nagroda za pomoc: Lajk

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Koniecznie chinski innych nie chce !!! Easy/4fun Liczba graczy +500 ze spolszczeniem

Dodatkowe Info: Zeby sie nie nuydzil po paru godzinach grania oraz podobny do ZZYT2 z 2009 roku :)

Może HammerMT2? 

Serwer US, 4FUN, NA start 250lv. Eq u handlarzy.

http://www.mpcforum.pl/topic/583657-hammermt2-us/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Tym ,żeby serwer był nowy medium/hard i miał dużą grywalność.
Dodatkowe Info:ten serwer może być dopiero w fazie projektu ,żeby wyszedł jescze w 2014 co polecacie?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Tym ,żeby serwer był nowy medium/hard i miał dużą grywalność.

Dodatkowe Info:ten serwer może być dopiero w fazie projektu ,żeby wyszedł jescze w 2014 co polecacie?

Ascarial, Cradosmt2, lub jeśli wolisz hardy to jest serwer ravia.eu s2 ma on 2 miesiące i chyba 18 dni.

Opublikowano

Crados, ew. Invoria.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: popularności serwera - dużo osób online

Dodatkowe Info: Brak ( obojętne czy to serwer hard medium czy easy itp. byle byly onliny )

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: popularności serwera - dużo osób online

Dodatkowe Info: Brak ( obojętne czy to serwer hard medium czy easy itp. byle byly onliny )

Polecam Cradosmt2 medium/hard blisko 1k online 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...