Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Średnia ilości graczy, zaangażowania administracji, miłej atmosfery

Dodatkowe Info: Medium/Easy - POLSKI, ciekawe bronie i zbroje, serwer na którym opłaca się zacząć grać od nowa, Max lvl najlepiej 255, BRAK 6/7 bonu, coś co stoi max 3 miesiące.

Nie chce tutaj Dreikon/Laneris/Ardanis/Shiva

Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu:)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Średnia ilości graczy, zaangażowania administracji, miłej atmosfery

Dodatkowe Info: Medium/Easy - POLSKI, ciekawe bronie i zbroje, serwer na którym opłaca się zacząć grać od nowa, Max lvl najlepiej 255, BRAK 6/7 bonu, coś co stoi max 3 miesiące.

Ascarial? Aczkolwiek stoi trochę dłużej niż 3 miesiące.

lub Lastivia.eu s2

Opublikowano

Ascarial? Aczkolwiek stoi trochę dłużej niż 3 miesiące.

lub Lastivia.eu s2

Nie dzięki poszukuję przynajmniej z max lvl 200-255 :( Dla mnie te 2 to za bardzo pod medium/hard. A szukam Easy/Medium :)

Szukam dalej!

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Może Verdea ? 170 max, taki pośrednik miedzy easy a medium.

Opublikowano

REFFF

cradosmt2

Zależy mi najbardziej na: Medium, ogar administracja, dużo osób, zeby serwer nie padl zbyt szybko.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:Lajk

verdea.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 6/7 bon exp, łatwe do zdobycia eq, ulepy, przyjemny exp, możliwość ugrania bez IS, ciekawe i nowe eq, dużo graczy, ogar administracja, dość częste eventy, SERWER NOWY [z tego roku, miesiąc 9/10/11]
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: Lajki ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard / medium
Dodatkowe Info: ogar administracja / 500+ osób, żeby serwer stał dość stabilnie. Nie pisać mi Ascarial / Crados...
Nagroda za pomoc: :Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard / medium

Dodatkowe Info: ogar administracja / 500+ osób, żeby serwer stał dość stabilnie. Nie pisać mi Ascarial / Crados...

Nagroda za pomoc: :Lajk

Ravia / balmora hard

Metlife / verdea  medium

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, 6/7 bon exp, łatwe do zdobycia eq, ulepy, przyjemny exp, możliwość ugrania bez IS, ciekawe i nowe eq, dużo graczy, ogar administracja, dość częste eventy, SERWER NOWY [z tego roku, miesiąc 9/10/11]

Dodatkowe Info: -

Nagroda za pomoc: Lajki ;)

Pangeayt2, próbowałeś ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Ogarniętych ludziach, wielu osób na serwerze, przystępnych cenach, ogarnięcia gospodarki.
Dodatkowe Info: Serwery PL
Nagroda za pomoc: lajki i 5*

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Ogarniętych ludziach, wielu osób na serwerze, przystępnych cenach, ogarnięcia gospodarki.

Dodatkowe Info: Serwery PL

Nagroda za pomoc: lajki i 5*

tbd (global), laneris (priv easy), virtual (priv medium)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy (+1000), częstych wojen gildii, 2-3 wartości bonusów (np. abs 5%, 10%, 15%).
Dodatkowe Info: Najlepiej by itemki z is (pety, kostiumy etc.) nie były na czas.
Nagroda za pomoc: Like & 5*

Opublikowano

NIE WIEM GDZIE GRAĆ! POMOCY!

ZALEŻY MI NAJBARDZIEJ NA : 300+ osobowym serwerze medium, który wystartował 3-6 miesięcy temu

Dodatkowe info : Nie żadne Ascariale czy Ameriony

Nagroda : Lajk

Sprawdzałem Cradosmt2 i też nie przypadło do gustu.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy (+1000), częstych wojen gildii, 2-3 wartości bonusów (np. abs 5%, 10%, 15%).

Dodatkowe Info: Najlepiej by itemki z is (pety, kostiumy etc.) nie były na czas.

Polecam Ascarial ewentualnie cradosmt2 <medium, duża grywaloność graczy, ciekawa fabuła, dużo nowości

Pangeayt2< easy, równiez graczy nie brakuję, i tak samo jak wyżej tyle, że 4fun

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server ma być easy ale nie taki jak dreikon że w nocy na bossach trzeba siedzieć
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc: Limit lajk

Opublikowano

Ascarial, Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server ma być easy ale nie taki jak dreikon że w nocy na bossach trzeba siedzieć

Dodatkowe Info:

Argentus.pl bardzo łatwo zrobić eq, jak i się dorobić. Na bossy możesz chodzić kiedy chcesz, prawie zawsze jest wolne :D Do tego jutro ma być update (więcej informacji znajdziesz na forum :P)

Opublikowano

Dodatkowe Info:

laneris.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Klimacie a'la PL tj.aby dropić ku i czytać 55szt do G/zwoje egzo/rady/zmianki/dodania żeby tylko z dropu mieć itp coś w stylu pl
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie wiem między czym wybrać WoM czy Metin2.SG?

Dodatkowe info:   

Nagroda za Pomoc: Cuś

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie wiem między czym wybrać WoM czy Metin2.SG?

Dodatkowe info:   

Nagroda za Pomoc: Cuś

Polecam sg.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwy EXP,łatwo eq,serwer easy ale żeby maxa nie wbić w 1dzień i łatwo o ulepszcze dużo nowości
Dodatkowe Info: Sety mają być fajne kolorowe.
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium
Dodatkowe Info: Łatwo z Eq/ Ceny nie duże, możliwość dorobienia się.
Nagroda za pomoc: Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...