Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwer East/4fun.Szybki exp i dosyc duzo broni oraz zbroji.

Dodatkowe Info:Gralem na Xenox,Argentus.Laneris,Dreikon lecz znudzily mi sie.Najlepszy byl xenox ale duzo bledow ma

Nagroda za pomoc:+

GladoR

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużo online, Medium/Easy. Zależy mi an tym żeby szybko można było się wybić jeśli to stary serwer (czyli Virutale, Invorie itp. odpadają). Co rozumiem przez łatwe wybicie się? Chodzi o dostępność expowisk, ceny w stosunku do zarobku i dostępność ulepek. 
Dodatkowe Info:dawno nie grałem w metina i chce powrócić. Interesuje mnie Medium/Easy (nie chce się bawić w wbijanie skilli ale nie chce 4fun, że max lvl w tydzień i wszystko jak na tacy), musi być dużo ludzi. Gram solo więc dungi grupowe są u mnie na minus. Nie chce Dreikona, Xenoxa, Pandora, Pangea, Virutal, Invoria, Argentus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, szybki exp. kostiumy. latwy zarobek. zroznicowane zbroje i bronie, nie za dozo ulepek.

Dodatkowe Info: Body ma byc koxem na tym serwerze :D

Nagroda za pomoc: 10 +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ładnych zbrojach i broniach oraz żeby nie było ich bardzo dużo. Serwer Medium/Hard, z naciskiem na Medium. Podoba mi się serwer "sameria.pl", jednak nikt tam nie gra. Oczywiście fajnie, gdyby klient również niebyła zapchany rożnymi zbędnymi i nie estetycznymi rzeczami. Ważny dla mnie jest łatwy dostęp do KU oraz Bonów (niekoniecznie Handlarze). Nie musi być zapchany nowościami. Ważne, aby grali na nim ludzie i byli administratorzy, którzy złamują się wszelkiego rodzaju wspomagaczami.

Mało ulepszeń biżuterii. Najwyżej osobne set'y do exp'a i pvp.

Dodatkowe Info: Serwer gdzie dam rade samemu wyexpić Szamana albo Ninje bez większej męczarni.
Nagroda za pomoc: 20 +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ładnych zbrojach i broniach oraz żeby nie było ich bardzo dużo. Serwer Medium/Hard, z naciskiem na Medium. Podoba mi się serwer "sameria.pl", jednak nikt tam nie gra. Oczywiście fajnie, gdyby klient również niebyła zapchany rożnymi zbędnymi i nie estetycznymi rzeczami. Ważny dla mnie jest łatwy dostęp do KU oraz Bonów (niekoniecznie Handlarze). Nie musi być zapchany nowościami. Ważne, aby grali na nim ludzie i byli administratorzy, którzy złamują się wszelkiego rodzaju wspomagaczami.

Dodatkowe Info: Serwer gdzie dam rade samemu wyexpić Szamana albo Ninje bez większej męczarni.

Ascarial

image.png

Opublikowano

Ascarial

Paskudne zbroje i bronie. A ta tym mi najbardziej zależy.

Pzt. grałem i serwer jest średni.

Opublikowano

Paskudne zbroje i bronie. A ta tym mi najbardziej zależy.

Pzt. grałem i serwer jest średni.

crados, schodki zaczynają się na wyższych lvl-ach, co prawda wbija się tam skille ale jest to bardzo tanie i łatwo dostępne ;p spróbuj bo naprawdę fajny ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer East/4fun.Szybki exp i dosyc duzo broni oraz zbroji.

Dodatkowe Info:Gralem na Xenox,Argentus.Laneris,Dreikon lecz znudzily mi sie.Najlepszy byl xenox ale duzo bledow ma

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Ascarial ew. Invoria

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był easy :) gram teraz na linaresmt2 tylko tam trudno o eq :(
Dodatkowe Info: Ilość epików itp jest mi obojetna :) byle by był easy :)
Nagroda za pomoc:LIKE ! :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był easy :) gram teraz na linaresmt2 tylko tam trudno o eq :(

PandoraMt2, dreikonMt2,metinek, Glador, xenox,

Zależy mi najbardziej na: serwer easy, szybki exp. kostiumy. latwy zarobek. zroznicowane zbroje i bronie, nie za dozo ulepek.

Dodatkowe Info: Body ma byc koxem na tym serwerze :D

Nagroda za pomoc: 10 +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:jakimś nowym serwerze hard z dużą ilością graczy.

Dodatkowe Info:serwer musi być hard, nie hard-medium; najlepiej jakiś nowy, żeby nie było graczy co mają już max lvl; ogarnięci admini, nie jakieś zj**y z youtuba.

Nagroda za pomoc:20 lajków

Opublikowano

dreikon, invoria

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Oryginalności, tradycji oraz dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: Easy odpadają
Nagroda za pomoc: Lajk

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Dreikon od 130+ to już typowy Medium.

Zależy mi najbardziej na: Największej ilosci graczy

Dodatkowe Info: Na którym servie na globalu PL gra najwiecej osób?

TBD, Samos.

image.png

Opublikowano

Ascarial.pl, Ravia S2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium aby grało 700 osób +
Dodatkowe Info: Serwer podobny do diamond'a bez tysiąca setów kd +5, aby na 100 lv'lu mozna było robić pvp i aby było z kim te pvp robić do tego aby było wiele wojen gilldi
Nagroda za pomoc: lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zagraniczny serwer typu SG
Dodatkowe Info: Proszę o najlepszy serwer zagraniczny typu SG gdzie gra najwięcej ludzi, jest w miarę exp itp.
Nagroda za pomoc:

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Dodatkowe Info: Proszę o najlepszy serwer zagraniczny typu SG gdzie gra najwięcej ludzi, jest w miarę exp itp.

Nagroda za pomoc:

Shiro2 - dobry serwer zagraniczny :)

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/medium aby grało 700 osób +

Dodatkowe Info: Serwer podobny do diamond'a bez tysiąca setów kd +5, aby na 100 lv'lu mozna było robić pvp i aby było z kim te pvp robić do tego aby było wiele wojen gilldi

Nagroda za pomoc: lajk

• Dreikon.pl (bardzo dużo online),
  • PangeaYT2.pl (700-900).

:)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Nagroda za pomoc:

MoonMT2

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze 4FUN PVP oprócz Lanerisa

Dodatkowe Info: Może być z 6/7 bonami, ale miło by było jakby bez klas, oraz około 300+ graczy

Nagroda za pomoc:Lajki czy tam inne

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serverze 4FUN PVP oprócz Lanerisa

Dodatkowe Info: Może być z 6/7 bonami, ale miło by było jakby bez klas, oraz około 300+ graczy

Nagroda za pomoc:Lajki czy tam inne

linares bardzo polecam, jest się z kim bić max lvl w około godzine / półtorej. (ale gorzej o eq) zaangażowana administracja (pomocna i często w grze) częste ox itp

18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...