Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium lub easy żeby grało 1k+- online

Dodatkowe Info:Prosze nie podawać :, imetin,Samia,Pangea

Nagroda za pomoc:max like <3:)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
15 minut temu, nevil112 napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium lub easy żeby grało 1k+- online

Dodatkowe Info:Prosze nie podawać :, imetin,Samia,Pangea

Nagroda za pomoc:max like <3:)

Wykluczyłeś dwie pozycje z większą ilością graczy, więc będzie ciężko - aktualnie nie ma wielu serwerów, na których jest co najmniej 1k graczy. Pozostaje polecić Terios2, który jest serwerem easy ze sporą ilością graczy - jak sporą tego Ci jednak nie określę, musisz sprawdzić osobiście, czy takie zaludnienie Ci odpowiada.

Opublikowano

Szukam właśnie Osoby Plemnik się nazywał nyhma z pandory może być też Livki może ktoś przeglądał i zobaczy proszę jak ktoś ich zna na pw i przepraszam za spam

Ponoć grają  na sami jak by ktoś wiedział błagam
proszę nie zgłaszać

Opublikowano

Potrzebuje pomocy, nie wiem na jakim serwerze grać!

Najbardziej mi zależy żeby to był serwer easy/4fun z dużą ilością osób.

Grałem ostatnio na argentusie, eloth(nadal qpa), terios.

Za pomoc mile widziana łapka w górę :)

Opublikowano
4 godziny temu, Novo123 napisał:

Potrzebuje pomocy, nie wiem na jakim serwerze grać!

Najbardziej mi zależy żeby to był serwer easy/4fun z dużą ilością osób.

Grałem ostatnio na argentusie, eloth(nadal qpa), terios.

Za pomoc mile widziana łapka w górę :)

Jeśli chodzi o serwery easy:

- Pangea, sporo graczy na liczniku, w grze tylu nigdy nie widziałam, ale myślę, że mimo wszystko można sprawdzić,

- Vastir, nie orientuję się jak wygląda obecnie sprawa z graczami, na pewno trochę ich jest, bo to dosyć świeży serwer,

- Almadia, dosyć stary już serwer, ale nadal grywalny, w ostateczności można zawitać.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Hard / Medium
Dodatkowe Info: stabilny serwer, spora ilość graczy, coś na nudne wieczory za granicą :), nie chcę grać na serwerach które stoją rok czy więcej, interesuje mnie coś nowego nie koniecznie z masą nowości itp. Może coś niedługo startuje wartego uwagi
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, przyjemnym, dość sporj ilości graczy, taki nie za trudny bo aktualnie nie mam jakoś dużo czasu na grę 
Dodatkowe Info: up
Nagroda za pomoc: Lajk :D 
Wykluczam serwery: -
Opublikowano
16 godzin temu, Sztel1 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, przyjemnym, dość sporj ilości graczy, taki nie za trudny bo aktualnie nie mam jakoś dużo czasu na grę 

Pangea- Sporo graczy i fajnie się gra :) 

Opublikowano
16 godzin temu, MagicMan napisał:
Zależy mi najbardziej na: Hard / Medium
Dodatkowe Info: stabilny serwer, spora ilość graczy, coś na nudne wieczory za granicą :), nie chcę grać na serwerach które stoją rok czy więcej, interesuje mnie coś nowego nie koniecznie z masą nowości itp. Może coś niedługo startuje wartego uwagi
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Ravie ruszył całkiem niedawno, medium/hard, gra sporo osób, możesz sprawdzić. 

16 godzin temu, Sztel1 napisał:

Navaris, wczoraj wystartował więc będziesz miał szansę zacząć praktycznie tak samo jak inni. Poza tym Pangea, Terios2 i Vastir - pierwszy jest według mnie bardziej zaludniony od pozostałej dwójki, ale możesz sprawdzić, który będzie Ci najbardziej odpowiadał.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwerze 4Fun/PVP
Dodatkowe Info: serwer na którym ktoś gra, nie stoi pusty
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: Pandemia, 4death
Opublikowano
1 godzinę temu, MrKTW napisał:
Zależy mi najbardziej na: serwerze 4Fun/PVP
Dodatkowe Info: serwer na którym ktoś gra, nie stoi pusty
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: Pandemia, 4death

Ciężko znaleźć serwer tego typu, który nie świeci pustkami. Z zagranicznych jest Hammer, ale tam też gra około 100 osób. Raczej nic lepszego nie znajdziesz, jedyną sensowną opcją jest spróbowanie gry na serwerze easy, jeśli zależy Ci na niskim poziomie trudności.

Opublikowano
Dnia 14.10.2017 o 14:19, Aive napisał:

Ravie ruszył całkiem niedawno, medium/hard, gra sporo osób, możesz sprawdzić. 

Navaris, wczoraj wystartował więc będziesz miał szansę zacząć praktycznie tak samo jak inni. Poza tym Pangea, Terios2 i Vastir - pierwszy jest według mnie bardziej zaludniony od pozostałej dwójki, ale możesz sprawdzić, który będzie Ci najbardziej odpowiadał.

wiadomo ile na Navaris gra ludzi? I o ile Pangea ma licznik przekrecony? szukam czegos ze znajomym, wieczorem pewnie zaczelibysmy grac, tylko pytanie czy na Navaris gra duzo ludzi i czy na Pangea ten licznik nie jest drukrotnie przekrecony.

Opublikowano
2 godziny temu, Wojaszek napisał:

wiadomo ile na Navaris gra ludzi? I o ile Pangea ma licznik przekrecony? szukam czegos ze znajomym, wieczorem pewnie zaczelibysmy grac, tylko pytanie czy na Navaris gra duzo ludzi i czy na Pangea ten licznik nie jest drukrotnie przekrecony.

Realnych liczb nikt Ci nie poda - Navaris nie ma w ogóle licznika, a Pangea pokazuje imo ze sporą nadwyżką. Polecam ściągnąć i wejść samemu sprawdzić, czy to co widzisz Ci odpowiada. Nie licz jednak na 3,5k ludzi na tym drugim serwerze, myślę, że musisz to sobie podzielić co najmniej na pół.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze gdzie głównym zarobkiem jest łowienie ryb lub coś podobnego na co nie będę musiał zwracać dużej uwagi, czyli najlepiej stanie w miejscu i trzymanie lub naciskanie spacji itp. Lubie oglądać seriale/filmy w trakcie zarabiania i nie chce żeby dany sposób zarobku odwracał mój wzrok na dłuższy moment. Obecnie gram na Samii gdzie łowienie ryb jest średnim zarobkiem przy innych opcjach, niedługo ma wyjść aktualizacja gdzie poprawią trochę zarobek z rybek, ale nie wiem kiedy to będzie więc szukam czegoś w zastępstwie. Dodam jeszcze, że to musi być konkretny zarobek na danym serwerze, jeden z najlepszych żebym nie tyrał na darmo godzinami :22_stuck_out_tongue_winking_eye:.
Dodatkowe Info: Easy/Medium/Hard - obojętnie. Ilość graczy 1K +/-. Najlepiej jakiś polski serwer, ostatecznie może być zagraniczny. 
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: -
Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Nie za dużo nowości[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Easy/Medium Lub Medium/Hard Ponad 500 osób online[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Dam lubię to [/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Ravia, Balmora, Samia, iMetin [/b][/color]

Opublikowano

Witam Poszukuje serwer... Pod wojny gildii.. zawsze je uwielbialem.. Poszukuje serwera na którym nie trzeba nie wiadomo ile godzin przegrac aby to mialo sens.. Gdzie one sa czesto i wgl :D

Opublikowano
4 godziny temu, hubertmmz napisał:

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Nie za dużo nowości[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Easy/Medium Lub Medium/Hard Ponad 500 osób online[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: Dam lubię to [/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Ravia, Balmora, Samia, iMetin [/b][/color]

Easy raczej wyklucza małą ilość nowości.

- Almadia, są nowości, ale nie z kosmosu, serwer easy,

- Ravie, medium/hard, mało nowości, sporo ludzi (no chyba, że wykluczasz ten serwer razem z Ravia),

- Zandia, medium, są w miarę normalne nowości.

Z zagranicznych serwerów polecam WoM albo Rubinum i to moim zdaniem są faworyci, są raczej cięższymi serwerami, ale według mnie najbardziej opłacalnymi do gry.

3 godziny temu, SaymonLGA napisał:

Witam Poszukuje serwer... Pod wojny gildii.. zawsze je uwielbialem.. Poszukuje serwera na którym nie trzeba nie wiadomo ile godzin przegrac aby to mialo sens.. Gdzie one sa czesto i wgl :D

Aktualnie ciężko, głównie na nowych serwerach easy coś się dzieje, ale tylko przez chwilę. Na Samii mógłbyś w takowych uczestniczyć, ale tam trzeba przegrać masę godzin żeby coś mieć.

Opublikowano

""""Witam, postanowiłem nie czytać postów wyżej i nie mieszać nimi w głowie... A więc: 

Nie mam pojęcia gdzie mógłbym zagrać ze znajomymi! HELP ME!!!!!
Zdecydowanie zależy mi na: Dużej ilości graczy.. No stosunkowo, dla mnie dużo to chociaż stałe 200^on żeby jakiś ruch w M1 był i okazja do pojedynków.
Dodatkowe Info: Planujemy zagrać tam od zera, a ze względu na ograniczony przez prace czas, naszej trójce zależy (bo własnie w takim skromnym składzie tam zawitamy) na serwerze easy/medium, IS- bez znaczenia jaki będzie miał wpływ na rozgrywkę. 
Nagroda za pomoc: Jakieś lajki, chyba, że jeszcze będę mógł w jakiś sposób pomóc.
Wykluczam serwery: ??? każda propozycja na wagę złota :)))))"""""

Cytując siebie samego ponawiam ów pytanie :D
Postawiłem wówczas na Terios2, po osiągnięciu FullFulla bardzo się zawiodłem a na dniach serwer zostanie wyłączony :/
Do pytania dochodzi więc jeszcze jeden wymóg-----> Stabilność*** co pewnie wiąże się z tym, że nie będzie to nowy serwer, ale jednak jakby taki się znalazł będę mocno zadowolony :) (Stosunkowo nowy, może mieć 3/4 miesiące a równie dobrze 3 tygodnie z tym, że dobrze się zapowiada a ilość błędów stosunkowo mała lub mało poważna) :) Pozdrawiam.
Opublikowano
1 godzinę temu, szpytek23 napisał:

""""Witam, postanowiłem nie czytać postów wyżej i nie mieszać nimi w głowie... A więc: 

Nie mam pojęcia gdzie mógłbym zagrać ze znajomymi! HELP ME!!!!!
Zdecydowanie zależy mi na: Dużej ilości graczy.. No stosunkowo, dla mnie dużo to chociaż stałe 200^on żeby jakiś ruch w M1 był i okazja do pojedynków.
Dodatkowe Info: Planujemy zagrać tam od zera, a ze względu na ograniczony przez prace czas, naszej trójce zależy (bo własnie w takim skromnym składzie tam zawitamy) na serwerze easy/medium, IS- bez znaczenia jaki będzie miał wpływ na rozgrywkę. 
Nagroda za pomoc: Jakieś lajki, chyba, że jeszcze będę mógł w jakiś sposób pomóc.
Wykluczam serwery: ??? każda propozycja na wagę złota :)))))"""""

Cytując siebie samego ponawiam ów pytanie :D
Postawiłem wówczas na Terios2, po osiągnięciu FullFulla bardzo się zawiodłem a na dniach serwer zostanie wyłączony :/
Do pytania dochodzi więc jeszcze jeden wymóg-----> Stabilność*** co pewnie wiąże się z tym, że nie będzie to nowy serwer, ale jednak jakby taki się znalazł będę mocno zadowolony :) (Stosunkowo nowy, może mieć 3/4 miesiące a równie dobrze 3 tygodnie z tym, że dobrze się zapowiada a ilość błędów stosunkowo mała lub mało poważna) :) Pozdrawiam.

Samia//Pangea na chwile aktualna

Ewentualnie zaczekac miesiac/dwa i Aventus

A jeszcze ewentualnie zaczekac kilka mies. i Antaris s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:     Aby serwer był pvp pod sr i um lub samo sr hity 
Dodatkowe Info:        Serwer może być starszy tylko aby spełniał  to co napisane wyżej :)         
Nagroda za pomoc:     Lajk :) 
Wykluczam serwery: Żadnego ;)

70489962284954469327.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:  Przynajmniej 700+ graczy, Medium lub Hard
Dodatkowe Info: Chciałbym by IS nie miał sporego wpływu na rozgrywkę. Serwer ma być stabilny i pewny, a postacie zbalansowane w miare. ;)    
Nagroda za pomoc:     Lajk  
Wykluczam serwery : Zadnego
Opublikowano

Siemka

Od bardzo dawna nie grałem już w metka chciałem wrócić i pograć trochę ale wypadłem z obiegu na tyle, że w sumie nie bardzo wiem jaki serwer wybrać a przeglądanie mpc w obecnej formie aż boli i w związku z tym chciałbym poprosić was o poradę w wyborze jakiegoś serwera.

Preferuje raczej serwery: Easy ewentualnie Easy/medium  ostatecznie  jak już nie bd z czego wybierać może być Medium ( najlepiej aby był był to jakiś świeży serwer )

Problem w sumie najbardziej polega na tym ze nie mam wiele czasu na grę i chciałbym zagrać na serwerze na którym nie trzeba siedzieć bóg wie ile żeby zrobić eq i wbić lev 

Ewentualnie jak macie jakieś informacje o serwerach które mogą startować w najbliżyszm czasie a jeszcze nie ogłaszają się tu na mpc to też chętnie sprawdzę 

Z góry dzięki za pomoc 

Pozdrawiam 

Opublikowano
23 godziny temu, szumi1992 napisał:

Siemka

Od bardzo dawna nie grałem już w metka chciałem wrócić i pograć trochę ale wypadłem z obiegu na tyle, że w sumie nie bardzo wiem jaki serwer wybrać a przeglądanie mpc w obecnej formie aż boli i w związku z tym chciałbym poprosić was o poradę w wyborze jakiegoś serwera.

Preferuje raczej serwery: Easy ewentualnie Easy/medium  ostatecznie  jak już nie bd z czego wybierać może być Medium ( najlepiej aby był był to jakiś świeży serwer )

Problem w sumie najbardziej polega na tym ze nie mam wiele czasu na grę i chciałbym zagrać na serwerze na którym nie trzeba siedzieć bóg wie ile żeby zrobić eq i wbić lev 

Ewentualnie jak macie jakieś informacje o serwerach które mogą startować w najbliżyszm czasie a jeszcze nie ogłaszają się tu na mpc to też chętnie sprawdzę 

Z góry dzięki za pomoc 

Pozdrawiam 

Glador

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze który wprowadza aktualizacje, duża ilość graczy, który szybko nie padnie (chodzi o lata)
Dodatkowe Info: medium, easy/medium. Zastanawiam się nad Vesteris (kiedyś tam grałem, ale nie wiem jak wygląda obecna sytuacja) Virtual, Glador (tak jak Vesteris), Samia, Zandia, Argentus, Mariner, Xenox, Pangeayt2 lub jakis inny godny polecenia
Nagroda za pomoc: co zapragniesz :D
Wykluczam serwery:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...