Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Sztel1 napisał:
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy +/- 1k, ciekawie rozbudowany
Dodatkowe Info:  Medium/hard przyjemny 
Nagroda za pomoc: Lajk 
Wykluczam serwery: Ravia, nie wiem czy na Zandi jest dużo graczy czy nie

Myślę, że WoM będzie dla Ciebie najlepszą opcją - musisz jednak liczyć się z tym, że jest to serwer zagraniczny. Jeśli zaś chodzi o coś polskiego, to ciężko będzie znaleźć serwer medium/hard z taką ilością graczy. Na pewno jest nim Ravie, ale nie wiem, czy jego również nie wykluczasz. 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: easy/medium i chociaż te 500 graczy
Dodatkowe Info: byle nie za trudno i żeby nie było trzeba siedzieć po 10h dziennie by coś osiągnąć
Nagroda za pomoc: plus
Wykluczam serwery: samia, serwery surka i inne coś co pada po 2 tygodniach

k3HeXgc.png

Opublikowano
6 minut temu, happi napisał:

Zależy mi najbardziej na: easy/medium i chociaż te 500 graczy
Dodatkowe Info: byle nie za trudno i żeby nie było trzeba siedzieć po 10h dziennie by coś osiągnąć
Nagroda za pomoc: plus
Wykluczam serwery: samia, serwery surka i inne coś co pada po 2 tygodniach

Terios2 - dosyć świeża propozycja, easy, ma według mnie szansę postać trochę. Raczej najlepszy wybór aktualnie. Pangea stoi już jakiś czas, jest dosyć łatwo i na pewno spełni wymóg co do ilości graczy online. W ostateczności jest Xanthia, stoi bodajże od końca lipca, jednakże nie wiem jak wygląda tam sytuacja z graczami po aktualizacji - musiałbyś sam spojrzeć. 

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, stabilności
Dodatkowe Info: mediun/hard, może być zagraniczny, może być global, wymień przynajmniej 3 pls
Nagroda za pomoc: może spełnię twoje jedno życzenie
Wykluczam serwery: WoM
Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium który długo nie stoi [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Stabilnosci Serwera[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Stare serwery chyba że naprawde warto :)[/b][/color]
Opublikowano
16 godzin temu, Aive napisał:

Terios2 - dosyć świeża propozycja, easy, ma według mnie szansę postać trochę. Raczej najlepszy wybór aktualnie. Pangea stoi już jakiś czas, jest dosyć łatwo i na pewno spełni wymóg co do ilości graczy online. W ostateczności jest Xanthia, stoi bodajże od końca lipca, jednakże nie wiem jak wygląda tam sytuacja z graczami po aktualizacji - musiałbyś sam spojrzeć. 

a coś lepszego niż terios? xD

powątpiewam mocno w to, że na pangei jest te 1,5k online

no, ale dzięki za pomoc!!

k3HeXgc.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwer dodatkowy, odwzorowujący starego klasycznego metina.
Dodatkowe Info: Zaszła mnie ochota na zagranie na serwerze który nie jest przepełniony totalnym syfem. Coś na wzór dosyć starego metina, tego na którym kiedyś się zaczynało. Chciałbym poczuć klimat rozgrywki jak na screenie niżej.
Nagroda za pomoc: Limit.
Wykluczam serwery: /

1.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, feax napisał:

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, stabilności
Dodatkowe Info: mediun/hard, może być zagraniczny, może być global, wymień przynajmniej 3 pls
Nagroda za pomoc: może spełnię twoje jedno życzenie
Wykluczam serwery: WoM

Rubinum jest zagraniczny i jest jak najbardziej w porządku, Samia za to jest polska i również jest na niej pełno graczy, ostatnią propozycją będzie Metin2.sg - ale to chyba gorsza opcja od pierwszej.

4 godziny temu, Blaise155 napisał:

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium który długo nie stoi [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Stabilnosci Serwera[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Stare serwery chyba że naprawde warto :)[/b][/color]

Samia stoi od grudnia, ale myślę, że warto - o ile masz dużo czasu na grę, bo inaczej niczego nie osiągniesz. Z nowych propozycji może Terios2, ale jest typowo easy i nikt nie zagwarantuje Ci stabilności.

4 godziny temu, happi napisał:

a coś lepszego niż terios? xD

powątpiewam mocno w to, że na pangei jest te 1,5k online

no, ale dzięki za pomoc!!

Na pangei na pewno nie ma aż tylu graczy, ale myślę, że 500 będzie. :> Ciężko o inne propozycje, ewentualnie Zandia, ale to już typowy easy.

2 godziny temu, KaPi666 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Serwer dodatkowy, odwzorowujący starego klasycznego metina.
Dodatkowe Info: Zaszła mnie ochota na zagranie na serwerze który nie jest przepełniony totalnym syfem. Coś na wzór dosyć starego metina, tego na którym kiedyś się zaczynało. Chciałbym poczuć klimat rozgrywki jak na screenie niżej.
Nagroda za pomoc: Limit.
Wykluczam serwery: /

1.jpg

Z zagranicznych serwerów polecam WoM i Rubinum - syfu nie ma, administracja ogarnia i są to stabilne serwery. Jeśli chodzi o coś polskiego, to może Ravie - póki co graczy jest dużo, nowości niewiele, więc myślę, że można sprawdzić.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium

Dodatkowe Info: mało setów, w miarę dużo ludzi

Nagroda za pomoc: 5* w profilu

Wykluczam serwery:---

Opublikowano
5 godzin temu, NorbiMC napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium

Dodatkowe Info: mało setów, w miarę dużo ludzi

Wybór wśród typowych medium jest dosyć mały - najlepszą opcją z tego wąskiego grona będzie Zandia. Jeśli pójdziemy w kierunku medium/hard, to można polecić Ravie - dosyć świeży serwer, na którym jest sporo graczy i mało setów, zaś jeśli pójdziemy bardziej w stronę medium/easy to można polecić znaną większości Samię, na której jest nieustannie ogrom graczy, ale myślę, że też więcej setów i różnych części ekwipunku.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze OLDSCHOOL

Dodatkowe w miarę dużo ludzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu XENOXMT2

Dodatkowe Info: Glownie chodzi o easy/4fun, dobry exp, i BRONIE I ZBROJE I BIZU Z XENOXA/PODOBNE

Nagroda za pomoc: 5* na prof 

Wykluczam serwery: xenox,argentus

imageproxy.png

Opublikowano
2 godziny temu, wujek2802 napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze OLDSCHOOL

Dodatkowe w miarę dużo ludzi

Ravie - dużo ludzi, dosyć świeży serwer, w klimacie całkiem oldschoolowym - myślę, że najlepszy wybór w tej kategorii. Z zagranicznych serwerów można byłoby polecić WoM, w stylu naszego PL'a, tylko że lepszy.

1 godzinę temu, MisterZelu napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu XENOXMT2

Dodatkowe Info: Glownie chodzi o easy/4fun, dobry exp, i BRONIE I ZBROJE I BIZU Z XENOXA/PODOBNE

Nagroda za pomoc: 5* na prof 

Wykluczam serwery: xenox,argentus

imageproxy.png

Aktualnie nie ma za bardzo takich serwerów, jedynie starsze 4death i Hammer, ale nie ma na nich zbyt wielu graczy.

Opublikowano
1 godzinę temu, wujek2802 napisał:

Dzięki Aive, Ravie to hard, a coś łatwiejszego ?

Ravie to hard/medium z tego co pamiętam, a w typie oldschool łatwego serwera raczej nie znajdziesz.

Opublikowano

Witam, postanowiłem nie czytać postów wyżej i nie mieszać nimi w głowie... A więc: 

Nie mam pojęcia gdzie mógłbym zagrać ze znajomymi! HELP ME!!!!!
Zdecydowanie zależy mi na: Dużej ilości graczy.. No stosunkowo, dla mnie dużo to chociaż stałe 200^on żeby jakiś ruch w M1 był i okazja do pojedynków.
Dodatkowe Info: Planujemy zagrać tam od zera, a ze względu na ograniczony przez prace czas, naszej trójce zależy (bo własnie w takim skromnym składzie tam zawitamy) na serwerze easy/medium, IS- bez znaczenia jaki będzie miał wpływ na rozgrywkę. 
Nagroda za pomoc: Jakieś lajki, chyba, że jeszcze będę mógł w jakiś sposób pomóc.
Wykluczam serwery: ??? każda propozycja na wagę złota :)))))
Opublikowano
9 minut temu, szpytek23 napisał:

Witam, postanowiłem nie czytać postów wyżej i nie mieszać nimi w głowie... A więc: 

Zdecydowanie zależy mi na: Dużej ilości graczy.. No stosunkowo, dla mnie dużo to chociaż stałe 200^on żeby jakiś ruch w M1 był i okazja do pojedynków.
Dodatkowe Info: Planujemy zagrać tam od zera, a ze względu na ograniczony przez prace czas, naszej trójce zależy (bo własnie w takim skromnym składzie tam zawitamy) na serwerze easy/medium, IS- bez znaczenia jaki będzie miał wpływ na rozgrywkę. 
Nagroda za pomoc: Jakieś lajki, chyba, że jeszcze będę mógł w jakiś sposób pomóc.

Skoro macie ograniczony przez pracę czas, celowałabym raczej w easy - przynajmniej będziecie mieli szansę wymaksować postać i wziąć udział w pojedynkach czy też wojnach. Moje propozycje:

- Terios2, stosunkowo nowy easy, o wiele więcej graczy niż 200, można się trochę pobawić,

- PangeaYt2, troszkę starszy easy (ok. 3 miesiące na rynku), licznik czasem dochodzi do 2k graczy, ale w ogóle bym się tym nie sugerowała - jest się z kim pobić, to na pewno, ale moim zdaniem aż tylu osób tam nie ma,

- Almadia, najstarszy z tego grona easy, więc można uznać że jest to najbardziej stabilny serwer z całej trójki, na pewno jest łatwy i chociaż graczy jest mniej niż na pozostałych, zazwyczaj jest się z kim pojedynkować.

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

Skoro macie ograniczony przez pracę czas, celowałabym raczej w easy - przynajmniej będziecie mieli szansę wymaksować postać i wziąć udział w pojedynkach czy też wojnach. Moje propozycje:

- Terios2, stosunkowo nowy easy, o wiele więcej graczy niż 200, można się trochę pobawić,

- PangeaYt2, troszkę starszy easy (ok. 3 miesiące na rynku), licznik czasem dochodzi do 2k graczy, ale w ogóle bym się tym nie sugerowała - jest się z kim pobić, to na pewno, ale moim zdaniem aż tylu osób tam nie ma,

- Almadia, najstarszy z tego grona easy, więc można uznać że jest to najbardziej stabilny serwer z całej trójki, na pewno jest łatwy i chociaż graczy jest mniej niż na pozostałych, zazwyczaj jest się z kim pojedynkować.

Dzięki wielkie, lajki już jakieś poszły a teraz ewentualnie mogę zaproponować jakąś dobrą kawę :)

Opublikowano
17 godzin temu, szpytek23 napisał:

A moze almadia ??? rano ok. 150 osob ale potem wbija wiecej :)

Opublikowano

Ja mam troszke inny problem. 22.09.2017 wystartowal jakies serwer, raczej easy ( widzialem reklame na facebooku). Wiem ze nazwa raczej zaczyna sie na V.....Niepamietam nazwy i nie moge nigdzie znalezc.... moze ktos cos wie na ten temat ?

Opublikowano
3 godziny temu, marcin1391 napisał:

Ja mam troszke inny problem. 22.09.2017 wystartowal jakies serwer, raczej easy ( widzialem reklame na facebooku). Wiem ze nazwa raczej zaczyna sie na V.....Niepamietam nazwy i nie moge nigdzie znalezc.... moze ktos cos wie na ten temat ?

Myślę, że chodzi Ci o serwer Vastir.pl.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: PvP 

Dodatkowe Info: Tjw, PvP z dużą ilością graczy i jak najmniej ulepków, wiem, mało takich ah

Nagroda za pomoc: Laajk

Opublikowano
26 minut temu, XxMattaXx napisał:

Zależy mi najbardziej na: PvP 

Dodatkowe Info: Tjw, PvP z dużą ilością graczy i jak najmniej ulepków, wiem, mało takich ah

Nagroda za pomoc: Laajk

Cortium s2 właśnie ruszył, więc możesz sprawdzić tą propozycję - z całą pewnością jest to serwer pod pvp, ale nie zagwarantuję stabilności. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...