Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/med - zalezy mi żeby bylo tam duzo, duzo graczy, stabilny serwer, dosc przystepne ceny w IS

]Nagroda za pomoc:Like

Wykluczam serwery  -++

Kończ waść, wstydu oszczędź

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
21 godzin temu, MalyBlondi napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/med - zalezy mi żeby bylo tam duzo, duzo graczy, stabilny serwer, dosc przystepne ceny w IS

Wykluczam serwery  -++

Samia - jest easy/medium, graczy jest naprawdę dużo (o ile nie najwięcej na arenie polskich serwerów), stoi już prawie rok jeśli dobrze pamiętam. Co do cen w IS - to dosyć subiektywne i na ten temat się nie wypowiem, możesz sprawdzić sam.

11 minut temu, Supreme napisał:

Samia nie jest easy/medium.

Jest - sami tak siebie określili we własnej prezentacji. http://scr.hu/0e5mr/56p2i

Opublikowano
21 godzin temu, Aive napisał:

Samia - jest easy/medium, graczy jest naprawdę dużo (o ile nie najwięcej na arenie polskich serwerów), stoi już prawie rok jeśli dobrze pamiętam. Co do cen w IS - to dosyć subiektywne i na ten temat się nie wypowiem, możesz sprawdzić sam.

Samia nie jest easy/medium.

@Aive

Gdyby na serwerze maxowało się postać w 2 godziny, a oni by napisali 'HARD' to też byś tę głupotę powielała?

Serwer to mocny MEDIUM, wynika to z opinii graczy, bo to oni grają na serwerze a nie administracja (zapoznaj się z tematem).

22 godziny temu, MalyBlondi napisał:

Wykluczam serwery  -++

PangeaYT2, Glador.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  MEDIUM, +1k ludzi
Dodatkowe Info:  up
Wykluczam: Zandia, Glador, Vesteris, Avalon, 
Nagroda za pomoc: Łapka fapka

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Medium/hard
Dodatkowe Info:  -
Wykluczam: Samia, Vesteris, Classic
Nagroda za pomoc: Kciuki

Opublikowano
Dnia 26.11.2017 o 15:53, Didu7 napisał:

Zależy mi najbardziej na:  MEDIUM, +1k ludzi
Dodatkowe Info:  up
Wykluczam: Zandia, Glador, Vesteris, Avalon, 
Nagroda za pomoc: Łapka fapka

Raczej takiego nie ma. Tastria jest medium i gra z 500 osób około chyba.

4 godziny temu, MaraZ napisał:

Zależy mi najbardziej na:  Medium/hard
Dodatkowe Info:  -
Wykluczam: Samia, Vesteris, Classic
Nagroda za pomoc: Kciuki

Tastria, WOM.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Możliwości zarobku prawdziwej kasy, więc na pewno celuję w serwery typu Hard.
Dodatkowe Info: Tak, jak napisałem wyżej - serwer, na którym da się jakoś ładnie zarobić prawdziwy hajs. Oczywiście serwer musi posiadać dużą liczbę graczy. Nieważne, czy polski, czy też nie.
Nagroda za pomoc: Jeżeli komuś naprawdę uda się znaleźć taki serwer - na pewno jakiś przelew jestem w stanie zrobić bezproblemowo.
Wykluczam serwery: Classic MT2
Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Medium, dużo ludzi, stabilny serwer.
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Chcę aby gra była dobrze zbalansowana. Tylko Polskie serwery.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Łapeczki :D
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Hard, ogarnięta ilość osób
Dodatkowe Info: Ogólnie to raczej mam dylemat między Tamidią a Classiciem. Jak sie utrzymuje ilosc graczy na tamidii? Bo na classicu pewnie jest więcej, ale niedługo będą 3 osoby na krzyż jak poprzednio
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery: 
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard/medium moze byc easy/medium ktory niedawno wystartowal ew serwer zagraniczny
Dodatkowe Info: duza liczba graczy
Wykluczam: classic sheim samia
Nagroda za pomoc: łapka i co tam jescze mozna

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium, w miare sporo osób
Dodatkowe Info:żeby nie było za dużo zbędnego badziewia, 
serwer może podchodzić pod hard ale musi być jakiś bojowy na start i najlepiej pierścień tp
Nagroda za pomoc:+++
Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] serwerze easy lub easy/medium ewentualnie medium (chyba ze jest jakiś dobry hard z niedrogim ISem lub łatwo dostęnym w grze)
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Serwer z ilością 500+graczy (pewne), stabilny, żeby bez isa też sie dało coś zrobić lub nie był aż tak przeważający, żeby nie trzebabyło dropić pierdyliarda ulep na jedno ulepszenie. Mogą też byc serwery startujące za niedługo
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] 15+
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] --

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemnym do gry serverze easy z wieloma nowościami.

Dodatkowe Info: Szukam czegoś podobnego do invorii. Kiedyś na fb przewinęło mi sie info, że ma być jakiś server po totalnym odświerzeniu.

Nagroda za pomoc:++++

Wykluczam serwery: pangea i wszystkie medium/hard (easy/medium moze być)

Spoiler

Chciałem zobaczyć podgląd, a teraz nwm jak to usunąć. xD

Opublikowano

Siema planuję zacząć grać na Vesteris właśnie ściągam clienta, chodzi mi o to ile jest tam osób onlinne dziennie, srednio oczywiscie ale liczylbym na prawidlowy wynik- nie z dupy. Oczywiscie polecacie czy nie, jak nie to moze co innego tylko co? Nie gralem z 3 lata ;x

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Dostepne pelerynki do kupienia lub nieskonczone na poczatku
Dodatkowe Info:Medium lub Hard
Nagroda za pomoc: ++
Wykluczam serwery:
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard sporo ludzi fajna atmosfera lv taki max 140 może byc mniejszy
Dodatkowe Info: Serwer podobny do starych: Tiveria , Restia, Helium 2
Nagroda za pomoc: Lajk + 
Wykluczam serwery: 
Opublikowano

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Tym żeby ludzie kupowali yangi na allegro z tego serwera

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]yangi,like, ew mozna sie dogadać

[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Grałem na classicu ale odkąd moblock nie działa, to troche lipa tam grać bez pele i lurować po 2-3 grupki

coś poszło nie tak z bbcode ;/

Opublikowano

Elo jest jakiś serwer co dopiero powstał ?
Szukam prywatnego serwera co można na nim grać na m2bob

ale zjebane jest ze tutaj trzeba pisac

kazdy by zrobil osobny dzial i by bylo

xD

Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: 6 klasa od Keyto
Dodatkowe Info: wgle, interesuje mnie czy jest jakis serw public z tym modem/dodatkiem
Nagroda za pomoc: Lajk może 2
Wykluczam serwery: x-zone

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: dużej ilości ludzi
Dodatkowe Info: coś na nude. nie jakiś super mega easy gdzie bijesz w psy po 5k, coś w stylu typowego medium do pogrania z ekipą na zapchanie czasu
Wykluczam serwery: exemir

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Łatwym expie, mapami z bossami/metinami, dużo ludzi online.
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +5 like
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Almadia, Rivalia, Pangea, imetin2, 
Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: serwer Easy/Pvp ewentualnie Medium który wyszedł w 2017 roku
Dodatkowe Info: szybkie expienie do tego ładny zestaw setów
Wykluczam serwery: hard/medium z ciężkim expem
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: obojetnie
Dodatkowe Info: Jakie serwery startują w święta, ktoś coś wie ?
Nagroda za pomoc: Lajki
Wykluczam serwery: Zadne
Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: serwer podobny mega do xenox mt2 najlepiej przed update , nic innego mi nie podchodzi  [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:mega dużo zbrojek / broni / map gdzie nie siedzi sie nonstop / dungeonów które mulą kompa lub brzydną od ilości konieczności wbicia tam , ciekawe misje [/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc: lajkiiiii ;) [/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: xenoxmt2 ponieważ atmosfera tam jest zgnita :( [/b][/color]
Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 03:19, MrFremO napisał:
Zależy mi najbardziej i jedynie na: dużej ilości ludzi
Dodatkowe Info: coś na nude. nie jakiś super mega easy gdzie bijesz w psy po 5k, coś w stylu typowego medium do pogrania z ekipą na zapchanie czasu
Wykluczam serwery: exemir

Rubinum.de, masa ludzi do 3-4k online, polski client, łatwy zarobek na kazdym lvl, max 105 do 90 expi sie przyjemnie potem troszke gorzej. Is na start, dużo coinów dostajesz za głosowanie, zawsze ktoś z administracji online, eventy prawie codziennie. Mapki itd. z globala, bez udziwnień większych, tylko dużo metinów i bossów.

Dnia 9.12.2017 o 07:38, Kazioko napisał:

Zależy mi najbardziej na: hard/medium moze byc easy/medium ktory niedawno wystartowal ew serwer zagraniczny
Dodatkowe Info: duza liczba graczy
Wykluczam: classic sheim samia
Nagroda za pomoc: łapka i co tam jescze mozna

Dnia 11.12.2017 o 14:04, DomsoPlayGames napisał:

Zależy mi najbardziej na: Dostepne pelerynki do kupienia lub nieskonczone na poczatku
Dodatkowe Info:Medium lub Hard
Nagroda za pomoc: ++
Wykluczam serwery:

Dnia 11.12.2017 o 17:42, seba836 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard sporo ludzi fajna atmosfera lv taki max 140 może byc mniejszy
Dodatkowe Info: Serwer podobny do starych: Tiveria , Restia, Helium 2
Nagroda za pomoc: Lajk + 
Wykluczam serwery: 

Rubinum.de, masa ludzi do 3-4k online, polski client, łatwy zarobek na kazdym lvl, max 105 do 90 expi sie przyjemnie potem troszke gorzej. Is na start, dużo coinów dostajesz za głosowanie, zawsze ktoś z administracji online, eventy prawie codziennie. Mapki itd. z globala, bez udziwnień większych, tylko dużo metinów i bossów.

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...