Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Typie Easy, spoorej ilości osób i braku monotonii.
Dodatkowe Info: ?
Nagroda za pomoc: Plusiki dam.
Wykluczam serwery: Terios2, reszta open ;)
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, Nesui napisał:

Zależy mi najbardziej na: Typie Easy, spoorej ilości osób i braku monotonii.
Dodatkowe Info: ?
Wykluczam serwery: Terios2, reszta open ;)

Samia

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Easy, minimum 200+ os, brak monotonii, szybki exp, zrobienie eq może wymagać trochę czasu[ lecz łatwy dostęp do bossów itd najlepiej ulepki głownie z dungów :) ]
Dodatkowe Info: wszystko jedno czy serwer pod is czy nie. Wystarczy, że spełnia większość wymagań wypisanych wyżej :) 
Wykluczam serwery: Terios2, Xanthia, Samia
Opublikowano
26 minut temu, BauuteK napisał:

Zależy mi najbardziej na: Easy, minimum 200+ os, brak monotonii, szybki exp, zrobienie eq może wymagać trochę czasu[ lecz łatwy dostęp do bossów itd najlepiej ulepki głownie z dungów :) ]
Dodatkowe Info: wszystko jedno czy serwer pod is czy nie. Wystarczy, że spełnia większość wymagań wypisanych wyżej :) 
Wykluczam serwery: Terios2, Xanthia, Samia

Pangea, Laneris, Almadia. Na pierwszym gra coraz mniej ludzi, drugi jest typowo pod IS, na trzecim jest imo przekłamany licznik, ale 200 graczy znajdziesz. Tak czy inaczej, wszystkie z tych serwerów są easy.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Najlepiej gdzie is nie gra roli (albo można zdobyć w grze) a postacie są odpowiednio zbalansowane
Dodatkowe Info:.Byle nie hard.Biorę pod uwagę ewentualną zapowiedź serwera
Nagroda za pomoc:Like tu i na profilu :)
Wykluczam serwery:Wszystkie powstałe w tamtym roku bądź starsze

Opublikowano
2 godziny temu, diabloo101 napisał:

Zależy mi najbardziej na: Najlepiej gdzie is nie gra roli (albo można zdobyć w grze) a postacie są odpowiednio zbalansowane
Dodatkowe Info:.Byle nie hard.Biorę pod uwagę ewentualną zapowiedź serwera
Nagroda za pomoc:Like tu i na profilu :)
Wykluczam serwery:Wszystkie powstałe w tamtym roku bądź starsze

Samia jest najlepszym wyborem - stoi stabilnie, gra dużo ludzi i narzekają jedynie na obce narodowości na serwerze. Ewentualnie mogę polecić również Zandię, też wydaje się całkiem w porządku, do tego administracja dba o serwer.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Łatwe zdobywanie doświadczenia, zarabianie, tanie ulepszacze.
Dodatkowe Info: Szukam czegoś, czym się nie znudzę po kilku godzinach grania.
Nagroda za pomoc: Limit
Wykluczam serwery: -
Opublikowano
6 godzin temu, KaPi666 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Łatwe zdobywanie doświadczenia, zarabianie, tanie ulepszacze.
Dodatkowe Info: Szukam czegoś, czym się nie znudzę po kilku godzinach grania.
Nagroda za pomoc: Limit

Pangea, Terios2 z tych łatwiejszych serwerów, jeśli medium też Cię interesuje, to Zandia jest godna uwagi. 

4 godziny temu, Blancos98 napisał:

Opłaca się zaczynać grę na Xanthii? Jest z kim zrobić wojnę gildii? 

Według mnie nie, serwer się wyludnia i raczej nie znajdziesz tam konkurencji.

Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color] 
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Hard / medium. Opcja z dungeonem WO, coś na wzór Mories'a/Tilian'a jeżeli ktoś wgl. go skojarzy ;)
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Ilość graczy jest mi obojętna, byle serwer ustał. Rozważe zapowiedzi, jeżeli serwer nie będzie miał WO, a coś w zamian to rozważe.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]+++
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Vesteris(chyba że ktoś ma sposób na naprawienie błędu braku pliku msvcr120.dll).
Opublikowano
5 godzin temu, demise napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Hard / medium. Opcja z dungeonem WO, coś na wzór Mories'a/Tilian'a jeżeli ktoś wgl. go skojarzy ;)
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Ilość graczy jest mi obojętna, byle serwer ustał. Rozważe zapowiedzi, jeżeli serwer nie będzie miał WO, a coś w zamian to rozważe.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]+++
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Vesteris(chyba że ktoś ma sposób na naprawienie błędu braku pliku msvcr120.dll).

Z serwerów trudniejszych polecam Nebrisa, z tych w stylu bardziej medium - Zandię. Oba serwery są dosyć przyjemne. Co do Twojego problemu z Vesterisem - jeśli chciałbyś go naprawić, polecam udać się do działu dot. serwerów prywatnych, na pewno ktoś pomoże. :-)

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: sporej ilości graczy
Dodatkowe Info: Medium/Hard ale easy tez ujdzie oraz zeby serwer byl jednak nowy
Nagroda za pomoc: plusiki
Wykluczam serwery: - samia

Opublikowano
3 godziny temu, Kazioko napisał:
Dodatkowe Info: Medium/Hard ale easy tez ujdzie oraz zeby serwer byl jednak nowy
Nagroda za pomoc: plusiki
Wykluczam serwery: - samia

Jeśli chodzi o hard myślę, że Nebris będzie dobrym wyborem, w kwestii medium polecam Zandię, natomiast przyzwoity easy to Terios2. Gdybym osobiście miała wybrać, stawiałabym na 2 lub 3. Terios2 jest najnowszą opcją ze wszystkich, więc i graczy jest sporo. :-)

Opublikowano
Dnia 10.09.2017 o 21:46, Aive napisał:

Z serwerów trudniejszych polecam Nebrisa, z tych w stylu bardziej medium - Zandię. Oba serwery są dosyć przyjemne. Co do Twojego problemu z Vesterisem - jeśli chciałbyś go naprawić, polecam udać się do działu dot. serwerów prywatnych, na pewno ktoś pomoże. :-)

Raczej chodzi mi o old shoolowego harda/mediuma. Dropienie medali, broni na 30 lvl i to WO. Ale dzieki

Opublikowano
7 godzin temu, demise napisał:

Raczej chodzi mi o old shoolowego harda/mediuma. Dropienie medali, broni na 30 lvl i to WO. Ale dzieki

W takim razie Vesteris lub Nebris, jeśli jednak interesuje Cię serwer zagraniczny, polecam WoM - moim zdaniem będzie najlepszym wyborem.

6 godzin temu, Ślizgacz napisał:
Dodatkowe Info: easy 4fun

Aktualnie nie ma żadnego dobrego serwera 4fun, natomiast jeśli chodzi o easy ze sporą ilością graczy, to na tą chwilę polecam sprawdzić Terios2 i Samię. Warto pamiętać, że ten pierwszy serwer niedawno wystartował i jeśli chcesz mieć większe szanse na szybsze wymaksowanie postaci, to będzie lepszym wyborem.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Start serwera wkrótce lub ktoś słyszał o jakimś nowym serwerze ktory powstaje?
Dodatkowe Info: medium/hard, easy ujdzie
Wykluczam serwery: - terios2 samia

czy w ogóle powstana jeszcze jakies ciekawe serwery metin?
Opublikowano
6 godzin temu, Kazioko napisał:
Zależy mi najbardziej na: Start serwera wkrótce lub ktoś słyszał o jakimś nowym serwerze ktory powstaje?
Dodatkowe Info: medium/hard, easy ujdzie
Wykluczam serwery: - terios2 samia

czy w ogóle powstana jeszcze jakies ciekawe serwery metin?

Ciężko nam będzie pomóc wybrać Ci serwer, który jeszcze nie ruszył. Póki co nie widziałam zapowiedzi żadnego interesującego serwera, a z już istniejących poleciłabym Ravie - oczywiście jeśli chodzi o serwer typu hard, zaś z zagranicznych WoM - niestety on najświeższym serwerem nie jest.

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Na prawdę dużej ilości graczy
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] medium/hard
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Zandia 

Opublikowano
35 minut temu, Omglolwtf1 napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Na prawdę dużej ilości graczy
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] medium/hard
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Zandia 

Jeśli szukasz dużej ilości graczy, to z serwerów hard mogę polecić Ravie - ilość graczy spora i utrzymuje się, według mnie jeden z lepszych wyborów teraz.

Opublikowano

Jakiś serwerek

IzI/pVp  lub  4fun/pvp

ludzi 50+ mało ale da się grac nawet :) nie pandora,teriosz,pangeja itp te nowe gówna na 1-2 miesiące 

Polecacie coś ???

Opublikowano
3 godziny temu, AtomMt2 napisał:

Jakiś serwerek

IzI/pVp  lub  4fun/pvp

ludzi 50+ mało ale da się grac nawet :) nie pandora,teriosz,pangeja itp te nowe gówna na 1-2 miesiące 

Polecacie coś ???

Easy jest podobno Virtual, który faktycznie już sporo stoi. Z zagranicznych serwerów 4fun Hammer się jakoś trzyma - ludzi jest mało, ale 50 myślę, że będzie.

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: 400+ , typ easy lub pvp, bez trudnosci wbicie max lv, czeste wojny gildyjne [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: zrobienie eq nie trwa rok[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Nowe które są "easy + duza aktywnosc" a takie nie są ...[/b][/color]
Opublikowano
2 godziny temu, piotrekmi napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: 400+ , typ easy lub pvp, bez trudnosci wbicie max lv, czeste wojny gildyjne [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: zrobienie eq nie trwa rok[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: Nowe które są "easy + duza aktywnosc" a takie nie są ...[/b][/color]

Jeśli chodzi o easy, to na ten moment polecam Terios2. Niestety aktualnie nie ma zbyt dużego wyboru wśród serwerów o tym poziomie trudności.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Sporej ilości graczy +/- 1k, ciekawie rozbudowany
Dodatkowe Info:  Medium/hard przyjemny 
Nagroda za pomoc: Lajk 
Wykluczam serwery: Ravia, nie wiem czy na Zandi jest dużo graczy czy nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...