Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium z Likanem 
Dodatkowe Info: Serwer prywatny
Nagroda za pomoc: +++
Wykluczam serwery: -

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
57 minut temu, BolekBezLolka napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy/medium z Likanem 
Dodatkowe Info: Serwer prywatny
Nagroda za pomoc: +++
Wykluczam serwery: -

Według mnie najlepszy serwer z likanem to Rubinum, ale jest raczej medium/hard.

Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Starych dobrych czasach jak na PL'u
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Może być nieco łatwiej niż na PL, ale chciałbym żeby grało tam 500+ osób
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]+++
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]-
Opublikowano
1 godzinę temu, DomsoPlayGames napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Starych dobrych czasach jak na PL'u
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]Może być nieco łatwiej niż na PL, ale chciałbym żeby grało tam 500+ osób
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]+++
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]-

Może Nebris lub Ravie?

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwerze, który stoi już jakiś czas, nie jest typowym na 2/3 miesiące, następnie rework. Easy/Medium
Dodatkowe Info: 500+ osób
Nagroda za pomoc: +++ 
Wykluczam serwery: - 
Opublikowano
2 godziny temu, zebee33 napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze, który stoi już jakiś czas, nie jest typowym na 2/3 miesiące, następnie rework. Easy/Medium
Dodatkowe Info: 500+ osób
Nagroda za pomoc: +++ 

Proponuję sprawdzić Virtual lub Mariner. Z tego co kojarzę, stoją już jakiś czas, więc mogą Ci podpasować.

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Świeży bądź za niedługo startujący Polski serwer, Dużo graczy, trudność gry jakakolwiek, nie zbyt skomplikowany system ulepszania, stabilność serwera
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Po ponad 5 latach przerwy wracam do metin2, szukam fajnego serwera na którym bawiłbym się przez dłuższy czas. 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]
Opublikowano
1 godzinę temu, Kruszynox1918 napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Świeży bądź za niedługo startujący Polski serwer, Dużo graczy, trudność gry jakakolwiek, nie zbyt skomplikowany system ulepszania, stabilność serwera
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Po ponad 5 latach przerwy wracam do metin2, szukam fajnego serwera na którym bawiłbym się przez dłuższy czas. 
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] +
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]

Jeśli chodzi o coś bardziej klasycznego to polecam Nebris, natomiast jeżeli w grę wchodzi serwer z większą ilością dodatków, to może Zandia?

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie gra dużo osób +500 +1000 (żeby poprostu czuć jeszcze klimat tego metina)
Dodatkowe Info: serwer może być easy/hard idc. byle by bylo dużo osób. 
Nagroda za pomoc
Wykluczam serwery: Samia
Opublikowano
19 minut temu, Mizutsuki napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie gra dużo osób +500 +1000 (żeby poprostu czuć jeszcze klimat tego metina)
Dodatkowe Info: serwer może być easy/hard idc. byle by bylo dużo osób. 
Nagroda za pomoc
Wykluczam serwery: Samia

Klimatu metina takiego jak kiedyś raczej nigdzie nie znajdziesz, aczkolwiek jeśli celujemy w serwer bez znacznej ilości zbędnych nowości, to możesz odwiedzić Virtual i Nebris.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie gra osób +500 
Dodatkowe Info: Easy//Easy/Medium//Bez sklepów offline 
Nagroda za pomoc : Jak jesteś girl to nagroda w postaci natury / Jak boy to serduszko
Wykluczam serwery:
Opublikowano
8 minut temu, BuKiKoniec napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze gdzie gra osób +500 
Dodatkowe Info: Easy//Easy/Medium//Bez sklepów offline 
Nagroda za pomoc : Jak jesteś girl to nagroda w postaci natury / Jak boy to serduszko
Wykluczam serwery:

Z tego co pamiętam, to na Virtualu nie ma sklepów offline i trochę osób gra, ewentualnie Mariner mógłby Ci podpasować, bo również spełnia wymagania - chyba, że coś pozmieniano w ostatnim czasie. Ja osobiście stawiałabym na pierwszy z tych serwerów.

P.S. Wolę serduszko. 

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Server PVP/easy, 100 osób +, można dobić max lvl w dzień + eq 1/2 dni, zależy mi na samym "end game"
Nagroda za pomoc: Okejka

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server Hard. Server Hard/Medium

Dodatkowe Info: Żeby dużo ludzi grało, naprawdę wiele. Może być zagraniczny, jednak aby miał jakieś spolszczenia, chociaż wolałbym jakiś z naszego kraju xD

Nagroda za pomoc: Co najlepsze, lajkacze! xD

35749_22_05_11_10_47_57.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server Hard, podobny do globala

Dodatkowe Info: Żeby dużo ludzi grało, może być zagraniczny. Chodzi mi o takiego metina z roku 2006-2007 bodajże, tuż przed wprowadzeniem atlantydy (chociaż atlantydę mogę jeszcze przeżyć).

Nagroda za pomoc: lajk lub cokolwiek zechcecie

Opublikowano
4 godziny temu, krycha12334 napisał:

Dodatkowe Info: Żeby dużo ludzi grało, naprawdę wiele. Może być zagraniczny, jednak aby miał jakieś spolszczenia, chociaż wolałbym jakiś z naszego kraju

Nagroda za pomoc: Co najlepsze, lajkacze!

Rubinum jest idealny :) 3k online, zarobek na każdym lvlu, Likan :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium

Dodatkowe Info: do 1000 osob 600-1000osob 6/7 bony

Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze xD + limit lajk|

Opublikowano
Dnia 27.08.2017 o 09:35, krycha12334 napisał:

Dodatkowe Info: Żeby dużo ludzi grało, naprawdę wiele. Może być zagraniczny, jednak aby miał jakieś spolszczenia, chociaż wolałbym jakiś z naszego kraju xD

Nagroda za pomoc: Co najlepsze, lajkacze! xD

Z polskich serwerów polecam Ravie i Nebris, z zagranicznych WoM lub Rubinum. Na Nebrisie na pewno gra trochę mniej ludzi niż na zagranicznych serwerach, Ravie dopiero co wystartował, więc ludzi jest sporo, ale według mnie jest jak najbardziej ok.

Dnia 27.08.2017 o 12:15, squall24 napisał:

Zależy mi najbardziej na: Server Hard, podobny do globala

Dodatkowe Info: Żeby dużo ludzi grało, może być zagraniczny. Chodzi mi o takiego metina z roku 2006-2007 bodajże, tuż przed wprowadzeniem atlantydy (chociaż atlantydę mogę jeszcze przeżyć).

Nagroda za pomoc: lajk lub cokolwiek zechcecie

Ciężko będzie znaleźć taki serwer, bo takowe już nie istnieją - a nawet jeśli, to mają 20 graczy. Jeśli chodzi o coś w klimacie globalnego metina, to polecam te same serwery co wyżej.

Dnia 27.08.2017 o 14:50, STOCHU napisał:

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium

Dodatkowe Info: do 1000 osob 600-1000osob 6/7 bony

Nagroda za pomoc: +1 osoba online na serwerze xD + limit lajk|

Xanthia, Pangea, Zandia - dwa pierwsze to easy, ostatni to bodajże medium. Dosyć grywalne i w miarę przyjemne. Ostatnio wystartował też Exemir - sprawdzić możesz, ale ja osobiście nie polecę jakoś szczególnie.

Dnia 26.08.2017 o 16:05, Akashii napisał:

Zależy mi najbardziej na: Server PVP/easy, 100 osób +, można dobić max lvl w dzień + eq 1/2 dni, zależy mi na samym "end game"
Nagroda za pomoc: Okejka

Z takim serwerem może być spory problem, bo wiele polskich serwerów reklamuje się jako "easy/pvp", a tak naprawdę żaden z owym typem nie ma nic wspólnego. Z zagranicznych jest jedynie Hammer, ale to dosyć słaby wybór - sprawdzić w każdym razie możesz, bo nic lepszego na ten moment nie przychodzi mi na myśl.

1 godzinę temu, STOCHU napisał:

600-1000 osob ? xD

Na serwerze Pangea gra około tyle osób, bo licznik według mnie nie do końca pokrywa się z grą, na Exemirze póki co też masz dużo ludzi, Xanthia licznika nie ma, ale widać, że są gracze i coś się dzieje.

Opublikowano
Dnia 27.08.2017 o 15:15, Aive napisał:

Z polskich serwerów polecam Ravie i Nebris, z zagranicznych WoM lub Rubinum. Na Nebrisie na pewno gra trochę mniej ludzi niż na zagranicznych serwerach, Ravie dopiero co wystartował, więc ludzi jest sporo, ale według mnie jest jak najbardziej ok.

Ciężko będzie znaleźć taki serwer, bo takowe już nie istnieją - a nawet jeśli, to mają 20 graczy. Jeśli chodzi o coś w klimacie globalnego metina, to polecam te same serwery co wyżej.

Xanthia, Pangea, Zandia - dwa pierwsze to easy, ostatni to bodajże medium. Dosyć grywalne i w miarę przyjemne. Ostatnio wystartował też Exemir - sprawdzić możesz, ale ja osobiście nie polecę jakoś szczególnie.

Z takim serwerem może być spory problem, bo wiele polskich serwerów reklamuje się jako "easy/pvp", a tak naprawdę żaden z owym typem nie ma nic wspólnego. Z zagranicznych jest jedynie Hammer, ale to dosyć słaby wybór - sprawdzić w każdym razie możesz, bo nic lepszego na ten moment nie przychodzi mi na myśl.

600-1000 osob ? xD

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Mało setów i nowosci, online 500+
Dodatkowe Info: Medium
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Tym aby serwer był easy.
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Serwer powinien stać długo, fajnie gdyby jakiś bonuser działał.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] buzi.
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] ---
jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano
Dnia 28.08.2017 o 21:20, lissa napisał:
Zależy mi najbardziej na: Mało setów i nowosci, online 500+
Dodatkowe Info: Medium
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Ciężko będzie połączyć medium z małą ilością nowości - zazwyczaj serwery trudniejsze mają ich mniej. Jeśli byłbyś takowym zainteresowany, to polecam Ravie i Nebrisa - pierwszy jest bodajże hard/medium, drugi to typowy hard, ale gra się przyjemnie.

3 godziny temu, Nuts. napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Tym aby serwer był easy.
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Serwer powinien stać długo, fajnie gdyby jakiś bonuser działał.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] buzi.
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] ---

Easy/medium, który stoi parę miesięcy i na pewno jeszcze postoi, to Samia. Jeśli chodzi o mniejsze serwery easy, to polecam Virtual, Pangea, Xanthia.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, walki pvp, wojny gildii, bez systemóm typu runy, szarfy;

Dodatkowe info: typ serwera bez znaczenia

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:EASY MEDIUM tak do 150/200 [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: 500+[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:Pangea Samia[/b][/color]
Opublikowano
11 minut temu, szymonkex1234 napisał:

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:EASY MEDIUM tak do 150/200 [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: 500+[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:Pangea Samia[/b][/color]

Może Zandia? Nie ma teraz zbyt dużego wyboru wśród serwerów easy/medium, ale ten wygląda według mnie całkiem dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...