Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Graczy od 800 w góre, przyjemny easy server nie za ciężki
Nagroda za pomoc:  Plusy
Wykluczam serwery: Glador, Samia, Pangea
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 14.01.2018 o 21:18, Anerctiv napisał:

Zależy mi najbardziej na: Easy

Dodatkowe Info: Nieskonczone Rosy,Dopalacze,Runy (o ile są) duzo yang z dropu, moze grac nawet 5 osób
Nagroda za pomoc:  Like,
Wykluczam serwery: 

Na Gladorze w V2 można zarobić z samych yangów o ile mi dobrze wiadomo. Odpału jest dużo bo to bardzo rozbudowany serwer.

46 minut temu, Sztel1 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Graczy od 800 w góre, przyjemny easy server nie za ciężki
Nagroda za pomoc:  Plusy
Wykluczam serwery: Glador, Samia, Pangea

Musi być polski czy może być "zagramaniczny"?

Opublikowano
28 minut temu, Reygras napisał:

Na Gladorze w V2 można zarobić z samych yangów o ile mi dobrze wiadomo. Odpału jest dużo bo to bardzo rozbudowany serwer.

Musi być polski czy może być "zagramaniczny"?

Fajnie by było gdyby był polski, ale "zagramaniczny" też może być, z angielskim problemu nie mam 

Opublikowano

Witam,

Jestem tu pota abyscie wskazali mi serwer najlepiej medium/easy który stoi dobrze jest dobre zgranie administracji oraz ogarnięty ts,gra dużo ludzi i jest miła atmosfera.

Opublikowano
3 godziny temu, sebek3321 napisał:

Witam,

Jestem tu pota abyscie wskazali mi serwer najlepiej medium/easy który stoi dobrze jest dobre zgranie administracji oraz ogarnięty ts,gra dużo ludzi i jest miła atmosfera.

Midasmt2.pl

sfsdf.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: najlepiej jakiś serwer pvp, bo takie lubię i żeby był łatwy czyli szybko osiągnąć dużo no i oczywiście żeby grało minimum te 500 osob online żeby było z kim się bawić

Dodatkowe Info: Dawno grałem w metina i nie znam nowych serwerów a chciałbym zacząć od nowa grać.

Nagroda za pomoc: 5 likes :)

Z góry bardzo dziekuje :10_wink:

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Easy/pvp/4fun. Aby serwer trochę już stał. Ludzi okolo 400+ im więcej tym lepiej. UWAGA. Chciałbym aby heller lub smok coś znaczył na serwie a nie był tylko bufkiem i miał szanse w pvp z innymi klasami. Chciałbym szybko wbic lvl i zrobić eq nawet 1 miesiąc czy krócej szukam czegoś na chwilę nie na lata.
Dodatkowe Info: 6/7 koniecznie nieklasowe tylko jakies wartosci ataku kryt itd. Nie przeszkadza mi pierdyliard nowości jeśli nie zakłuca balansu.fajnie by było gdyby posiadał niskonczone poty/pele. ABY IS NIE DAWAŁ OGROMNEJ PRZEWAGI TO NAJWAŻNIEJSZE. 
Wykluczam serwery: easy/medium    hard.  Samia. Almadia. 4death.
Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: serwera hard/medium, bardziej z naciskiem na hard. Na którym będzie dosyć dużo graczy.
Dodatkowe Info:  Najlepiej coś oldschollowego
Nagroda za pomoc:  +
Wykluczam serwery: Brak
Opublikowano
23 minuty temu, saskeczo napisał:
Zależy mi najbardziej i jedynie na: serwera hard/medium, bardziej z naciskiem na hard. Na którym będzie dosyć dużo graczy.
Dodatkowe Info:  Najlepiej coś oldschollowego
Wykluczam serwery: Brak

Może international? Dużo graczy, serwer w starym klimacie, sporo graczy z polski - sam serwer jest zagraniczny.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: serwera easy. Szybki exp, duzo dungeonow, rozbudowany system ulepszeń.
Dodatkowe Info:  Grałem juz na xeonxie i argentusie wiec to odpada. Najlepiej jakby były na serwerze kd um luda itp. 
Wykluczam serwery:  Xenox, Argentus, Pangea
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium/hard 

Dodatkowe Info: Dużo graczy.

Nagroda za pomoc: Wszystkie lajki jakie mam

Opublikowano
21 godzin temu, damianzak3239 napisał:
Zależy mi najbardziej i jedynie na: Server Medium/hard
Dodatkowe Info:  Stabilny,ponad 500graczy
Wykluczam serwery:  -

30 minut temu, Bissu napisał:

Zależy mi najbardziej na: Medium/hard 

Dodatkowe Info: Dużo graczy.

W obu przypadkach sugeruję wypróbowanie czegoś zagranicznego - może WoM, Rubinum lub Metin2.sg? W ostateczności jest także international, najnowszy z tego zestawu, ale ostatnio gracze narzekają na różne problemy - m.in. z lagami.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: medium / hard do max 150lvl
Dodatkowe Info: koniecznie działający hack Wh lubie tak grać zabijam czas w delegacji 
Nagroda za pomoc: lajki czy co tam chcesz :D
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM  . max lvl 150 ( bez masy ulepszen i masy roznych ulep.)

Dodatkowe Info: Dużo graczy 1k+ ,  cos podobne do metin2 International, moga byc zagraniczne . 

Wykluczam serweryArgentus, Glador , Metin2 International , metin2pl , samia 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: HARD max lvl 99/105 

Dodatkowe Info: 600+ graczy, najlepiej z pelerynkami, stary PL najlepiej zagraniczny.

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: WoM2, Rubinium, Rivalia, ClassicMt2, Metin2 International, Tamidia, Tastria

Opublikowano
1 godzinę temu, azjan159 napisał:

Zależy mi najbardziej na: MEDIUM  . max lvl 150 ( bez masy ulepszen i masy roznych ulep.)

Dodatkowe Info: Dużo graczy 1k+ ,  cos podobne do metin2 International, moga byc zagraniczne . 

Wykluczam serweryArgentus, Glador , Metin2 International , metin2pl , samia 

Może Rubinum? Myślę, że spełnia większość wymagań, tylko nie jestem pewna czy to typowy medium, czy może trochę bardziej medium/hard.

55 minut temu, Odziu_ napisał:

Zależy mi najbardziej na: HARD max lvl 99/105 

Dodatkowe Info: 600+ graczy, najlepiej z pelerynkami, stary PL najlepiej zagraniczny.

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: WoM2, Rubinium, Rivalia, ClassicMt2, Metin2 International, Tamidia, Tastria

Może metin2.global? Zagraniczny, dużo graczy, co prawda z tego co pamiętam maksymalny poziom wynosi 115, ale nie widzę lepszej propozycji. :-)

Opublikowano
17 godzin temu, Aive napisał:

Może Rubinum? Myślę, że spełnia większość wymagań, tylko nie jestem pewna czy to typowy medium, czy może trochę bardziej medium/hard.

Może metin2.global? Zagraniczny, dużo graczy, co prawda z tego co pamiętam maksymalny poziom wynosi 115, ale nie widzę lepszej propozycji. :-)

Szukam medium , hard nie dla mnie , niechce mi sie wbijac 1 lvl po pare h :)

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Easy/pvp/4fun. Aby serwer trochę już stał. Ludzi lepiej. UWAGA. Chciałbym aby heller lub smok/ ewenwualnie BM coś znaczył na serwie a nie był tylko pixelem i miał szanse w pvp z innymi klasami. Chciałbym szybko wbic lvl i zrobić eq nawet 1 miesiąc czy krócej szukam czegoś na chwilę nie na lata.
Dodatkowe Info: 6/7 koniecznie nieklasowe tylko jakies wartosci ataku kryt itd. Nie przeszkadza mi pierdyliard nowości jeśli nie zakłuca balansu.fajnie by było gdyby posiadał niskonczone poty/pele. ABY IS NIE DAWAŁ OGROMNEJ PRZEWAGI TO NAJWAŻNIEJSZE. 
Wykluczam serwery: easy/medium    hard.  Samia. Almadia. 4death.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy!!! 
Dodatkowe Info:  200 + graczy ,  ABY NIE BYŁO TRZEBA WYBIĆ KILKA TYŚ. Metinow typu pangea,  aby nie było trzeba setki razy iść na dungi bo pewnie Glador na tym polega 
Nagroda za pomoc: Like :D
Wykluczam serwery:  Glador ( nie do końca) , pangea,  argentus ,  almadia

Opublikowano
Zależy mi najbardziej i jedynie na: Medium / easy/medium / easy
Dodatkowe Info:  W miarę dużo graczy, alchemia.
Wykluczam serwery:  - Pangea
Opublikowano
1 godzinę temu, kaczy108 napisał:
Zależy mi najbardziej i jedynie na: Medium / easy/medium / easy
Dodatkowe Info:  W miarę dużo graczy, alchemia.
Wykluczam serwery:  - Pangea

Samia - dużo graczy, easy/medium, ale też dużo trzeba grać, aby coś osiągnąć. Glador - podobno easy/medium (raczej easy), trochę nudno zdobywa się ekwipunek, ale obecnie jest dużo graczy. Tastria - medium, ostatnimi czasy dosyć popularna opcja, ale nie wiem, czy jest alchemia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...