Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy! 

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był nowy dopiero wystartował albo niedługo wystartuje

Dodatkowe Info:, chcę rywalizować o top1 obojętnie czy easy/hard/medium ważne żeby byli gracze, i żeby nie można było osiągnać full eq oraz lv w 3 dni.

Nagroda za pomoc: Laajk 

aqu1.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze HARD

Dodatkowe Info: ważne żeby byli gracze, i żeby nie można było osiągnać full eq oraz mniej niż 10 dni.

Nagroda za pomoc: Lajk,

Wykluczam serwery: Zadnia, Rubinum,

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, easy/med

Dodatkowe Info: Najważniejsze żeby ktoś tam grał a nie 5 sklepów w m1 ch1 ;DDD, pomimo tego że to easy, zeby trzeba poswiecic troche czasu na zdobycie eq, cos w stylu starego xenoxmt2(wiem ze jest reaktywacja ale wbilem dzisiaj i tam swieci pustkami :C)

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano
7 godzin temu, R3sP3kT napisał:

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był nowy dopiero wystartował albo niedługo wystartuje

Dodatkowe Info:, chcę rywalizować o top1 obojętnie czy easy/hard/medium ważne żeby byli gracze, i żeby nie można było osiągnać full eq oraz lv w 3 dni.

Nagroda za pomoc: Laajk 

Serwer, który ostatnio wystartował to Vastir, ale jego raczej nie polecam. Myślę, że na ten moment lepiej poczekać na start chociażby Aventusa s2, bo nie ma za bardzo nowych, dobrych propozycji.

6 godzin temu, Cait napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwerze HARD

Dodatkowe Info: ważne żeby byli gracze, i żeby nie można było osiągnać full eq oraz mniej niż 10 dni.

Nagroda za pomoc: Lajk,

Wykluczam serwery: Zadnia, Rubinum,

Może WoM? Oczywiście serwer zagraniczny - jeśli Ci to nie przeszkadza, to myślę, że się spodoba. :-)

2 godziny temu, vandarx napisał:

Nie wiem gdzie grać! 

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, easy/med

Dodatkowe Info: Najważniejsze żeby ktoś tam grał a nie 5 sklepów w m1 ch1 ;DDD, pomimo tego że to easy, zeby trzeba poswiecic troche czasu na zdobycie eq, cos w stylu starego xenoxmt2(wiem ze jest reaktywacja ale wbilem dzisiaj i tam swieci pustkami :C)

Nagroda za pomoc: Lajk

Terios2, jest trochę ludzi i jest raczej dosyć łatwo, możesz sprawdzić.

Opublikowano
7 godzin temu, Blancos98 napisał:

Pangea czy Terios? :)

Terios, według mnie gra więcej ludzi i sama rozgrywka jest przyjemniejsza. Licznik na Pangea pokazuje cyfry, których w grze kompletnie nie widać.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na:  czymś Prawie jak PL, ale baedziej Easy. Mało ulepszania itemek, takiego które zmiania wygląd. Niski max LV, 
                                           Ku, KD jak na PL. Wygląd itemek też może być jak z PL. Mało bonusów czasowych na 15-30 min. Takich na które trzeba 
Poswiecić dużo czasu, mało dodatkowego eq jak pierscienie, szarfy i inne.
Dodatkowe Info:  serwer który stoi już długo, sporo eventów, wojen gildi, przynajmniej srednia ilosc gracz, nie konieczne bonusy, jak pisałem jak na PL. I żeby  IS nie robił całej roboty, w PvM jeszcze spoko ale nie w  PVP : )
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery - 
Opublikowano
14 godzin temu, Scraw napisał:
Zależy mi najbardziej na:  czymś Prawie jak PL, ale baedziej Easy. Mało ulepszania itemek, takiego które zmiania wygląd. Niski max LV, 
                                           Ku, KD jak na PL. Wygląd itemek też może być jak z PL. Mało bonusów czasowych na 15-30 min. Takich na które trzeba 
Poswiecić dużo czasu, mało dodatkowego eq jak pierscienie, szarfy i inne.
Dodatkowe Info:  serwer który stoi już długo, sporo eventów, wojen gildi, przynajmniej srednia ilosc gracz, nie konieczne bonusy, jak pisałem jak na PL. I żeby  IS nie robił całej roboty, w PvM jeszcze spoko ale nie w  PVP : )
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Wykluczam serwery - 

Generalnie pojęcia "easy" i "jak pl" się wykluczają. Jeśli natomiast chodzi Ci o coś łatwiejszego, ale nadal w stylu hard, to polecam zagraniczny WoM2 czy chociażby Metin2.sg. Są to nadal serwery o większym poziomie trudności, natomiast trochę łatwiejsze i na pewno przyjemniejsze od PL'a.

Opublikowano
2 godziny temu, Aive napisał:

Generalnie pojęcia "easy" i "jak pl" się wykluczają. Jeśli natomiast chodzi Ci o coś łatwiejszego, ale nadal w stylu hard, to polecam zagraniczny WoM2 czy chociażby Metin2.sg. Są to nadal serwery o większym poziomie trudności, natomiast trochę łatwiejsze i na pewno przyjemniejsze od PL'a.

Nie chodzi o serwer easy, ale o serwer łatwiejszy od PL.
Nie będzie nic polskiego? na WoM2 grałem chwile był nawet spoko nie pamietam czemu przestałem. 
 na vesteris już grałem. 

Opublikowano
2 godziny temu, Scraw napisał:

Nie będzie nic polskiego? na WoM2 grałem chwile był nawet spoko nie pamietam czemu przestałem. 
 na vesteris już grałem. 

Z polskich masz chociażby Ravie, od siebie bardziej polecam te zagraniczne, ale wybór należy do Ciebie. :-)

Opublikowano

na vesteris już grałem. 

Ravie

Opublikowano

Pograłem troche na wszystkich i to chyba nie to, wiec może inaczej.
Znajde coś gdzie robie 2 sety, pvp( wojenny ) i pvm? 
Poprostu zeby nie było dużo roboty z ulepszaczami i ulepszaniem + BS, mało dodatkow które mijają po czasie.
I sporo graczy bybyło co robic? Takie stanie w m1/2 i troche zamulanie xD z full eq i nie za wysoki max lv :P
Najlepiej ten zloty set 
20000.png i 00460.pngale nie koniecznie xD

Opublikowano

Pograłem troche na wszystkich i to chyba nie to, wiec może inaczej.
Znajde coś gdzie robie 2 sety, pvp( wojenny ) i pvm? 
Poprostu zeby nie było dużo roboty z ulepszaczami i ulepszaniem + BS, mało dodatkow które mijają po czasie.
I sporo graczy bybyło co robic? Takie stanie w m1/2 i troche zamulanie xD z full eq i nie za wysoki max lv :P
Najlepiej ten zloty set 
20000.png i 00460.pngale nie koniecznie xD

cortium-mt2.pl z tego co słyszałem to w M1 wbija się max lvl

Opublikowano
4 minuty temu, MaraZ napisał:

cortium-mt2.pl z tego co słyszałem to w M1 wbija się max lvl

tam ktoś w ogółe gra? bo licznik wskazuje piękne 0 xD 

Opublikowano

Chciałem zagrać z dziewczyną w metina, ona 1 raz będzie grać i nie chcę jej męczyć hardami, szukamy czegoś medium/easy, nie typowy pvp wojny itp, nie chcemy monotonni żeby się nie znudziła, jakieś dungi na 2 osoby, fajnie rozbudowany żeby był, i wiecej niż 1000 osób chociaż a nie że info na czacie tylko ze bossy spadają...nie exemir na pewno dajcie najwiecej propozycji ile możecie

Opublikowano
13 godzin temu, MrFremO napisał:

Chciałem zagrać z dziewczyną w metina, ona 1 raz będzie grać i nie chcę jej męczyć hardami, szukamy czegoś medium/easy, nie typowy pvp wojny itp, nie chcemy monotonni żeby się nie znudziła, jakieś dungi na 2 osoby, fajnie rozbudowany żeby był, i wiecej niż 1000 osób chociaż a nie że info na czacie tylko ze bossy spadają...nie exemir na pewno dajcie najwiecej propozycji ile możecie

Trochę ciężko obecnie o grywalny serwer medium/easy z taką ilością graczy. Na pewno Terios2 i Pangea są dosyć zaludnionymi easy. Samia również spełnia wasze warunki - mało monotonii, easy/medium, jest rozbudowana i gra bardzo dużo osób, myślę że moglibyście sprawdzić ten serwer.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Ekstremalnie szybkim expie, szybkim zdobciu EQ. Poszukuje coś bardziej jak stare serwery ProMT2. 
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na PRIV, 
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium. Stabilnosci, liczbie graczy 500+. 
Dodatkowe Info: Obecnie gram na Samii. 
Opublikowano
5 godzin temu, Jonsonek995 napisał:

Zależy mi najbardziej na: Ekstremalnie szybkim expie, szybkim zdobciu EQ. Poszukuje coś bardziej jak stare serwery ProMT2. 
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa na PRIV, 

Nie znajdziesz teraz czegoś takiego jak dawny Pro, takich serwerów aktualnie nie ma. Możesz jedynie celować w jakiś serwer easy, ale na pewno nie będzie on tak łatwy. Z tych easy proponuję Terios2, Pangea, Vastir i Lastia. Ostatnie 2 to nowe propozycje, 2 pierwsze stoją już chwilę. Możesz zajrzeć na te serwery i sprawdzić, czy którykolwiek z nich podpasuje Ci jeśli chodzi o trudność.

58 minut temu, TheMustafa napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/medium. Stabilnosci, liczbie graczy 500+. 
Dodatkowe Info: Obecnie gram na Samii. 

Kontynuacja gry na Samii byłaby najlepszą propozycją, ale skoro szukasz czegoś innego - Almadia, stoi już rok, ma ok. 500 graczy, eq robi się dosyć łatwo i nie musisz martwić się o to, że nie dogonisz już innych. Reszta propozycji jak wyżej.

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: serwer easy , w miarę stablin żeby opłacało się zacząć grę.
Dodatkowe Info: Chciałbym zacząć grę na nowo , ktoś coś wie na temat exemir ?
Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
23 minuty temu, ciacho917 napisał:

Zależy mi najbardziej na: serwer easy , w miarę stablin żeby opłacało się zacząć grę.
Dodatkowe Info: Chciałbym zacząć grę na nowo , ktoś coś wie na temat exemir ?
Nagroda za pomoc: Lajk + 5 w profilu

Exemira nie polecam jakoś szczególnie, zwłaszcza jeśli szukasz serwera stabilnego na którym pograsz dłużej. Proponuję Samię, jeden z najbardziej zaludnionych i stabilnych serwerów easy/medium. Ewentualnie Almadia - mniej ludzi niż na Samii, ale również jest to stabilny serwer.

Opublikowano
17 minut temu, Aive napisał:

Exemira nie polecam jakoś szczególnie, zwłaszcza jeśli szukasz serwera stabilnego na którym pograsz dłużej. Proponuję Samię, jeden z najbardziej zaludnionych i stabilnych serwerów easy/medium. Ewentualnie Almadia - mniej ludzi niż na Samii, ale również jest to stabilny serwer.

a coś z serwerów typowo easy ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
3 godziny temu, ciacho917 napisał:

a coś z serwerów typowo easy ?

Almadia jest serwerem typowo easy. Jest jeszcze Terios2, ale tutaj nie masz gwarancji stabilności.

Opublikowano
9 minut temu, DominKzN napisał:

Nie wiem gdzie grac, pomocy!
- medium/hard
- duzo, a w zasadzie w chuj ludzi
- plus i 5 jako nagroda

No to tak:

- WoM, hard, zagraniczny, gra nawet sporo polaków i dużo obcokrajowców, więc będzie z kim pograć,

- Rubinum, hard (albo medium/hard, nie pamiętam), zagraniczny, mniej polaków ale sporo osób, wraz z propozycją wyżej są moimi faworytami,

- Ravie, hard/medium, polski, też całkiem sporo graczy więc będzie co robić,

- Vesteris, medium, polski i jeden ze starszych serwerów, ale nadal grywalny i dosyć zaludniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...