Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Bardzo EASY

Dodatkowe Info: Szybki exp , może być troszke trudniej z dropem (ale nie 10 dungów na 1 ulepszenie) Graczy 500/600 Dobry handel;D

Nagroda za pomoc:limit lajkow 

Wykluczam serwery:Baria

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Oldschool + przyzwoita ilość graczy online
Dodatkowe Info: Przedmioty typu Hwang itd.
Nagroda za pomoc: Spam like 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Oldschool + przyzwoita ilość graczy online może też być coś w rodzaju invorii tylko, że jeśli będę chciał skończyć to znajdzie się chętny na wymianę :)
Dodatkowe Info: Przedmioty typu Hwang itd.
Nagroda za pomoc: Spam like 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Max lvl najlepiej jakby był 250 ale tam może być mniejszy/większy, dużo ludu, easy, easy/medium, medium.
Dodatkowe Info: Serwer na którym nie ma wielkiego pay2win - tzn, itemy z IS można kupić/sprzedać normalnie innym graczom bądź też zdobycie ich zajmuje dużo czasu. (Coś ala PO czy coś)
Nagroda za pomoc:+ i gwiazdeczki
Wykluczam serwery:VirtualMT2, BariaMT2, jakieś gówniane reaktywacje starych serwerów przez gównianych ludzi.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer klasyk bez miliarda ulepek, Easy/Medium, 500 graczy dziennie minimum, ogarnięta administracja (interesująca się sprawami serwera, dbająca o porządek nawet w małym stopniu ale oby była widoczna), wygląd eq/map przyjemny dla oka, żeby szaman nie był pokrzywdzony.
Dodatkowe Info: Gracze bez isu też mają szanse na wygraną | 6/7 bon może być | sztabki ewentualnie dość szybki drop yang | jakieś dungeony dla rozrywki ;) | możliwa zmiana profesji postaci przez kupienie zwoju u handlarza (np. z BM na WP)
Nagroda za pomoc: Like & Gwiazdeczki

Wykluczam serwery: Beznadziejne reaktywacje, VirtualMT2

...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: GLOBAL
Dodatkowe Info: Na którym serwerze najlepiej grać? Wiem, że najliczniejszy to Negros, ale na którym łatwiej zacząć? Na Tasmanii czy Negrosie?
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:

Zależy mi najbardziej na: Serwer klasyk bez miliarda ulepek, Easy/Medium, 500 graczy dziennie minimum, ogarnięta administracja (interesująca się sprawami serwera, dbająca o porządek nawet w małym stopniu ale oby była widoczna), wygląd eq/map przyjemny dla oka, żeby szaman nie był pokrzywdzony.
Dodatkowe Info: Gracze bez isu też mają szanse na wygraną | 6/7 bon może być | sztabki ewentualnie dość szybki drop yang | jakieś dungeony dla rozrywki ;) | możliwa zmiana profesji postaci przez kupienie zwoju u handlarza (np. z BM na WP)
Nagroda za pomoc: Like & Gwiazdeczki

Wykluczam serwery: Beznadziejne reaktywacje, VirtualMT2

Podpinam sie nagroda ta sama ;D

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Server easy taki bardziej pod pvp i, żeby była sporo ludzi
Dodatkowe Info: Najlepiej, żeby bronie robiło się z broni 75lvl lub żeby bronie pvp miały um i sr 
Nagroda za pomoc: Lajki
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Szukam serwera...
Obojętnie jakiego... 
Jestem starą gwardią od 2k7.
Zagram wszędzie gdzie będą gracze, serwer stabilny bez bugów i z dobrą rywalizacją ;) 
Z góry dziękuję :)

Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Serwer easy, szybko wbiję lvl i bez problemów zrobię eq (bez latania 1000 razy na dunga zeby jeden item zrobić). Serwerze pod wojny gildii
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Is nie daje dużej przewagi, bez zbędnych systemów. Serwer nie musi byc nowy, ale musi grac tam sporo osob.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] duzo like i wgl
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] Wszystkie lipne reaktywacje reworki itp. (Połowa serwerów publikowanych na mpc)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby serwer był fajnie rozbudwany,nie było kosy z expem, żeby nie było 100 osób, easy/medium, max lvl wiekszy niz 150

Dodatkowe Info: Coś do pogrania razem  kumplami, nie Rivalia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: przede wszystkim ludziach, ludzi jak najwięcej, serwer jakikolwiek, byleby nie był 4fun z milionem nowych broni i ulepszaczy.
Dodatkowe Info: Wracam do gry po dłuższej przerwie i chciałbym serio zostać dłużej na tym serwerze, dlatego zależy mi najbardziej na ludziach (1k+ przynajmniej) i atmosferze, serwer nie musi być nowy, ale żeby starym dziadkiem też nie był, może być zagraniczny
Nagroda za pomoc: lajki, gwiazdki, cokolwiek
Wykluczam serwery: Vesteris, Balmora

2rp9q8l.jpg

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwerze PVP/4Fun lub PVP/Easy
Dodatkowe Info:Chciałbym bardzo szybki exp oraz bardzo szybkie zdobycie całego eq i wszystkiego co możliwe na serwerze i aby grało sporo osób 
Nagroda za pomoc: Like 
Wykluczam serwery: na których trzeba wydać ponad 100 zł aby być kimś , oraz te które ciągle restartują
Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: Easy/Medium [/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info: Dużo ludzi i opłacalny start od zera   [/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Lajki :) [/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

nie wiem gdzie grać  pomocy

zależy mi najbardziej na dużej ilosci graczy i ogarniętej administracji

Dodatkowe info najlepiej serwer easy ale może być medium albo hard 

Nagroda za pomoc like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze easy/medium( mniej więcej jak tiveria):
Dodatkowe Info: Serwer musi być podobny do dawnego serwera tiveria/tradica czyli bronię max ulepszanie do 80poziomu itd. żadnych nowości
Nagroda za pomoc: repka 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: sporo ludzi 1k++ szybkim expie z dobrze ogarnietym craftowaniem itemów
Dodatkowe Info: nie trudny *nie chce serwera z milionem rzeczy *, mało czasu na gre
Nagroda za pomoc: dużo lajków
Wykluczam serwery: medium i hard
Opublikowano
[b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Serwerze Hard z duza iloscia graczy
Dodatkowe Info: serwer w miare grany by bylo z kim handlowac i gdzie expic tak jak by to byl pl ale troche latwiejszy.
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery: imetin2 i inne gdzie nie manikogo

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Hard, 200+ online, serwer coś typu ClassicMt2
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Serwer hard ale łatwiejszy niż PL, brak misji na konia(zwykłe czytanie medali),
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] limit like
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]balmora, classic

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Easy
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] bardzo szybki exp, trochę trudniej z eq minimum 200+ online
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]Limit like
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color] nie wykluczam 
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY/4FUN. Wojnach gildii, łatwym do zrobienia eq i bez robienia dungów x500.. . Żeby is nie przeważał w rozgrywce (is daje 50 na luda itp) a jak już to żeby był w miarę tani. Żeby nie świecił pustkami ( no żeby te wojny były itp)
Dodatkowe Info: Serwer nie musi być nowy, mogą być tez propozycje takich które jeszcze nie wystartowały. (najważniejsze kwestie - zmieniłem kolor). Jeżeli serwer nie spełnia tych wymagań proszę nie proponujcie ;x.
Nagroda za pomoc: Lajki oceny profilu
Wykluczam serwery: Wszystko co startowalo w ostatnim czasie: Rubria, Valantia, Avelis, Decoria. Ze Starszych: Pandora, Virtual, Azentis, Almadia, Samia, Laneris 
Opublikowano
14 minut temu, Bamberbinio napisał:

Zależy mi najbardziej na: Serwer EASY/4FUN. Wojnach gildii, łatwym do zrobienia eq i bez robienia dungów x500.. . Żeby is nie przeważał w rozgrywce (is daje 50 na luda itp) a jak już to żeby był w miarę tani. Żeby nie świecił pustkami ( no żeby te wojny były itp)
Dodatkowe Info: Serwer nie musi być nowy, mogą być tez propozycje takich które jeszcze nie wystartowały. (najważniejsze kwestie - zmieniłem kolor). Jeżeli serwer nie spełnia tych wymagań proszę nie proponujcie ;x.
Nagroda za pomoc: Lajki oceny profilu
Wykluczam serwery: Wszystko co startowalo w ostatnim czasie: Rubria, Valantia, Avelis, Decoria. Ze Starszych: Pandora, Virtual, Azentis, Almadia, Samia, Laneris 

Xenox może ci się spodoba.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na: medium/hard, 10/20/30 ku do G. Szkaty serwerowe, duuuuzo ludzi[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery: PL, Nebris[/b][/color]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...