Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: 1.Dobrej opinii serwera jak i jego team'u coś w stylu (wom2), 2.musi być to easy/med  bardziej nacisk na easy, 3. coś nowszego nie wyciągajcie jakiś trupów sprzed roku lub dalej.
Dodatkowe Info: Jeśli spełni punkt 1 to pewnie z liczbą ludzi na serwie nie będzie problemu.
Nagroda za pomoc: +++++++

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duza ilosc graczy , serwer stabilny i bez bugow

Dodatkowe Info: Raczej Medium , duzo wojen/pvp , oraz zeby nie bylo za ciezko o ulepszacze

NoqariaMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie easy, taki typowy medium, ale żeby nie był monotonny...Rozbudowa,dużo ludzi, żeby było co robić, a nie że zatrzymam się na 30 lvlu bo nie mam kasy na nic...

Dodatkowe Info: Nie Invoria, biolog bez czasu/może go wgl nie być, zbalansowene klasy, żeby każda dawała rade w expie/bossy itp...Solo dungi też by się przydały...

Nagroda za pomoc: Lajki

Rayen2.pl

Dodatkowe Info: Raczej Medium , duzo wojen/pvp , oraz zeby nie bylo za ciezko o ulepszacze

Rayen2.pl

Zależy mi najbardziej na: 1.Dobrej opinii serwera jak i jego team'u coś w stylu (wom2), 2.musi być to easy/med  bardziej nacisk na easy, 3. coś nowszego nie wyciągajcie jakiś trupów sprzed roku lub dalej.

Dodatkowe Info: Jeśli spełni punkt 1 to pewnie z liczbą ludzi na serwie nie będzie problemu.

Nagroda za pomoc: +++++++

Dreikon 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Rayen2.pl

Rayen2.pl

Dreikon 

Kolega w ogóle czyta te prośby o propozycje serwerów? "3. coś nowszego nie wyciągajcie jakiś trupów sprzed roku lub dalej."  ...fanfary kurtyny w dół i Dreikon :/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zależy mi na serwerze gdzie bardzo łatwo się wbija max lvl, z eq moze byc trudniej.
Dodatkowe Info: Serwer może być podobny do Pangea (jeśli ktoś pamięta ten serwer)
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

S2 Laneris

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie easy, taki typowy medium, ale żeby nie był monotonny...Rozbudowa,dużo ludzi, żeby było co robić, a nie że zatrzymam się na 30 lvlu bo nie mam kasy na nic...
Dodatkowe Info: Nie Invoria, biolog bez czasu/może go wgl nie być, zbalansowene klasy, żeby każda dawała rade w expie/bossy itp...Solo dungi też by się przydały...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy , dużo ludu i by szaman healer był dobrą klasą

Dodatkowe Info:  Ciekawe EQ 

1/10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1000

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Serwer w miarę nowy, licznik graczy 300+ (online) easy/edium/hard
Dodatkowe Info:  Serwer mógłby być podobny do MorieS Vesteris  PandoraMT2 etc* 
Nagroda za pomoc: Max Like przez 3 dni =p 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zależy mi na serwerze gdzie bardzo łatwo się wbija max lvl, z eq moze byc trudniej.

Dodatkowe Info: Serwer może być podobny do Pangea (jeśli ktoś pamięta ten serwer)

Kamelis.pl

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Gdzie teraz gra najwięcej ludzi : Serwer Easy/Medium???

Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Gdzie teraz gra najwięcej ludzi : Serwer Easy/Medium???

Invoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Invoria,Virtual.

Opublikowano

S2.Laneris, Erbia

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwe eq, trudny level do wbicia, handel w grze za psc łatwy sposób, np wbije maxa i moge sprzedać  w grze za psc lub się wymienić na innym serwerze, przynajmiej 800 ludzi online.

Dodatkowe Info: - Tam gdzie najlepiej działa warrior hack oraz m2bob :D
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwe eq, trudny level do wbicia, handel w grze za psc łatwy sposób, np wbije maxa i moge sprzedać  w grze za psc lub się wymienić na innym serwerze, przynajmiej 800 ludzi online.

Dodatkowe Info: - Tam gdzie najlepiej działa warrior hack oraz m2bob :D

Nagroda za pomoc: +

Laneris S2.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   serwerze easy coś w rodzaju Arianea.eu
Dodatkowe Info:   Grałem na Invori i Lanerise 
Nagroda za pomoc:  Do uzgodnienia

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Opublikowano

Rayen2.pl

Vesteris.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   serwerze easy coś w rodzaju Arianea.eu

Dodatkowe Info:   Grałem na Invori i Lanerise 

Nagroda za pomoc:  Do uzgodnienia

Erbia

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarniętej administracji, stabilności serwera

Dodatkowe Info: Typ serwera - Medium, medium/easy, easy. Jeśli już easy, to żeby o to eq było łatwo, tak samo z expem. Erbia nie, Rayen nie. Myślałem nad Lanerisem s2, ale mam tam bana do listopada. Idealnymi serwerami były dla mnie Crados i Tevia, nie zwracając uwagi na administrację.

Nagroda za pomoc: lajk

@Edit

Pod uwagę również biorę serwery, które dopiero zostały zapowiedziane.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ogarniętej administracji, stabilności serwera

Dodatkowe Info: Typ serwera - Medium, medium/easy, easy. Jeśli już easy, to żeby o to eq było łatwo, tak samo z expem. Erbia nie, Rayen nie. Myślałem nad Lanerisem s2, ale mam tam bana do listopada. Idealnymi serwerami były dla mnie Crados i Tevia, nie zwracając uwagi na administrację.

Nagroda za pomoc: lajk

@Edit

Pod uwagę również biorę serwery, które dopiero zostały zapowiedziane.

Skoro tevia i crados byly ok... moze vesteris?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...