Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy/medium
Dodatkowe Info: Dużo ludzi, aktywna administracja, mało bugów, mile widziane eventy
Nagroda za pomoc: lajki

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dobrej atmosferze, serwer easy, BS wbudowany + max bony 
Dodatkowe Info:500 graczy+
Nagroda za pomoc: lajki ewentualnie jakies syfne skiny w csgo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: duzo ludu, maks miesiac temu, dobra opinia u graczy
Dodatkowe Info: zacytuj moj post
Nagroda za pomoc: nagie fotki pestki albo moje

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac i szukam serwera TYPU RAVIA za dobrych czasow oczywiscie , dobra ekipa fajna rozgrywka z szkatkami serwerowymi i z fajnymi zarobkami na rozne przedzialy lvl'owe Prosze o pomoc beda pluski :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grac i szukam serwera TYPU RAVIA za dobrych czasow oczywiscie , dobra ekipa fajna rozgrywka z szkatkami serwerowymi i z fajnymi zarobkami na rozne przedzialy lvl'owe Prosze o pomoc beda pluski :)

Vesteris, nieco latwiejszy od ravii, ale bardzo fajny med/hard :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Vesteris jak najbardziej polecam, ewentualnie jak ci nie przypadnie do gustu to Ascarial jak wypali ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, zainteresowaniu administracjii, PVP, szybkim expie.

Dodatkowe Info: Serwer Stabilny z ilością graczy + 250

Nagroda za pomoc: Limit like.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, zainteresowaniu administracjii, PVP, szybkim expie.

Dodatkowe Info: Serwer Stabilny z ilością graczy + 250

Nagroda za pomoc: Limit like.

Virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Easy/4 Fun A nie jakiś serwer na którym trzeba w is'a wypierda*** by wbić 105+ lvl -.-

105 wbilem w 25 minut. 180 miałem na drugi dzień po starcie. Jedyna rzeczy z is to pd bodajże 3 albo 6 zl.
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać.
Zależy mi najbardziej na: 6/7 klasowe, dobry balans, stabilny
Dodatkowe Info: może być jakiś serwer zaśmiecony tymi "nowościami" jak wszystkie inne serwery.
Nagroda za pomoc: płacę w naturze :D ewentualnie jakieś lajki ;/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwy exp,Serwer podobny do CavalosMT2 lub Eruris,mila atmosfera.
Dodatkowe Info:Nie chce odpowiedz Divine World,Kamelis,Laneris...
Nagroda za pomoc:Dzieki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwy exp,Serwer podobny do CavalosMT2 lub Eruris,mila atmosfera.

Dodatkowe Info:Nie chce odpowiedz Divine World,Kamelis,Laneris...

Nagroda za pomoc:Dzieki.

Erbia

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, klimatu, starego systemu wbijania umiejętności za pomocą ksiąg / diamentów duchowych - drop tych rzeczy najlepiej z metinów oraz bossów. 
Dodatkowe Info: Nie szukam serwera easy. Ma być to hard lub medium z dodatkiem hard. System wbijania skilli ma być podobny jak na globalnym serwerze, 55 ksiąg do G1 oraz 10 kamieni duchowych do P - oczywiście ilość ksiąg do G1 może być zmniejszony, byle nie do 10. Maksymalny poziom mnie nie interesuje. Przejadły mi się serwery typu Laneris czy Invoria, tego było za dużo już w świecie prywatnych serwerów a na dodatek są to typowo serwery easy. Na koniec dodam, że 6/7 bony mają nie występować na serwerze. No i najważniejsza rzecz jak dla mnie, duża ilość osób online.
Nagroda za pomoc: Pełny limicik lajków.  <3 

maybenow.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Długoterminowa gra,server hard,zeby do czegos dojsc trzeba sie troszke wysilic
Dodatkowe Info: Żeby była większa liczba graczy, coś w miarę świeżego,niedawno otwartego z duża ilościa graczy (na tiverii jak narazie nikogo nie spotkałem)
Nagroda za pomoc: Bóg zapłać

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, klimatu, starego systemu wbijania umiejętności za pomocą ksiąg / diamentów duchowych - drop tych rzeczy najlepiej z metinów oraz bossów. 

Dodatkowe Info: Nie szukam serwera easy. Ma być to hard lub medium z dodatkiem hard. System wbijania skilli ma być podobny jak na globalnym serwerze, 55 ksiąg do G1 oraz 10 kamieni duchowych do P - oczywiście ilość ksiąg do G1 może być zmniejszony, byle nie do 10. Maksymalny poziom mnie nie interesuje. Przejadły mi się serwery typu Laneris czy Invoria, tego było za dużo już w świecie prywatnych serwerów a na dodatek są to typowo serwery easy. Na koniec dodam, że 6/7 bony mają nie występować na serwerze. No i najważniejsza rzecz jak dla mnie, duża ilość osób online.

World of Metin 2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard coś na wzór Tiverii, jednak aby nie było również zbyt trudno (Balmora i Ravia odpada).
Dodatkowe Info: Pelerynki możliwe do kupienia u handlarzy.
Nagroda za pomoc: Lajk :) ewentualnie jakaś praca graficzna.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/hard coś na wzór Tiverii, jednak aby nie było również zbyt trudno (Balmora i Ravia odpada).

Dodatkowe Info: Pelerynki możliwe do kupienia u handlarzy.

Nagroda za pomoc: Lajk :) ewentualnie jakaś praca graficzna.

Vesteris :)

Zależy mi najbardziej na:  Długoterminowa gra,server hard,zeby do czegos dojsc trzeba sie troszke wysilic

Dodatkowe Info: Żeby była większa liczba graczy, coś w miarę świeżego,niedawno otwartego z duża ilościa graczy (na tiverii jak narazie nikogo nie spotkałem)

Nagroda za pomoc: Bóg zapłać

Vesteris moze? Co prawda stoi juz troche, ale nadal sporo graczy.

Vesteris, po raz trzeci :D Lub jesli cos trudniejszego, ale anglojezycznego, to WoM2 - rowniez swietny i najbardziej zblizony do globala.

Plssss pomocy szukam serwera !!!! jakiś   easy  odpada już   Argentus , Xenox                  Plssss pomocy

Laneris s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać.

Zależy mi najbardziej na: 6/7 klasowe, dobry balans, stabilny

Dodatkowe Info: może być jakiś serwer zaśmiecony tymi "nowościami" jak wszystkie inne serwery.

Nagroda za pomoc: płacę w naturze :D ewentualnie jakieś lajki ;/

Kamelis ?

r3ePj8E.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Od dawna szukam serwera easy/medium/pvp, ale nie takiego gdzie w godzinach 15/20 gra po 200 osób. Szukam takiego gdzie gra około 600-800 ludzi. Istnieje taki serwer jak na te czasy? ;D

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Od dawna szukam serwera easy/medium/pvp, ale nie takiego gdzie w godzinach 15/20 gra po 200 osób. Szukam takiego gdzie gra około 600-800 ludzi. Istnieje taki serwer jak na te czasy? ;D

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Aktualnie z takich easy / medium to Laneris s2 oraz Invoria. Serwery bardzo przyjemne, dużo osób gra nawet po godzinie 21. Na Lanerisie najwięcej jest boterów, także polecałbym bardziej Invorie, gdzie wcale nie trzeba pakować w IS by się dobrze bawić. 

maybenow.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym dosyć szybko da się wbić max level, bez zbednych dodatkowych broni zbrojek itp itd. najlepiej aby było po stalce były max 3 zbroje a po broniach na 65 3 bronie. Najlepiej bezdy, hwangi itd :)
Dodatkowe Info: Musi dać się grać bez IS
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, żeby nie był ani za łatwy ani  hard

Dodatkowe Info: Serwer Stabilny nowymi fajnymi urozmaiceniami . znudziły mi się juz te stare . 

Nagroda za pomoc: Limit like.

4949814ebb99d1a28b7c277bbb89c2c2.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, żeby nie był ani za łatwy ani  hard
Dodatkowe Info: Serwer Stabilny nowymi fajnymi urozmaiceniami . znudziły mi się juz te stare . 
Nagroda za pomoc: Limit like.

S2.Laneris :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...