Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium easy, nie za trudny nie za łatwy , miła atmosfera, +700/800 ludzi , Takim któy nie padnie po miesiacu gry , Zeby organizowane były oxy i inne eventy ( Nie obraże sie jeżeli bedzie to cos podobnego do starego yitian2 (xlast)

Dodatkowe Info: Grałem na DivineWorld,Invoria,Virtual,Xenox,Yitian2, Elite,Argentus i wiele innych

Nagroda za pomoc: No dużo lajków :D

Poleciłbym ci zdecydowanie invorie ale już grałeś.

Zobacz MPCforum/Laneris s2 ale to są typowe easy servy.

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server typu Pandora, Dragon, Senthia. Łatwo o eq, ale już ciężej o exp
Dodatkowe Info: Grałem na tych serverach co napisałem Up i bardzo zapadły mi w pamięć( fajnie mi się na nich grało) dlatego też szukam takiego servera. Stary klimat metina na tym najbardziej mi zależy  (easy/medium)
Nagroda za pomoc: Like :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Server typu Pandora, Dragon, Senthia. Łatwo o eq, ale już ciężej o exp

Dodatkowe Info: Grałem na tych serverach co napisałem Up i bardzo zapadły mi w pamięć( fajnie mi się na nich grało) dlatego też szukam takiego servera. Stary klimat metina na tym najbardziej mi zależy  (easy/medium)

Nagroda za pomoc: Like :D

rayen2

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilny serwer i brak yang za kase na allegro (tak jak na PL w chwili obecnej)

Dodatkowe Info: Chciałbym znalezc priva ktory jest prawie jak global, serwery US mile widzaine. Nwm czy coś takiego jest, że wszystko tak jak na PL globalu, ale zeby był to priv, bo global zszedł na psy juz pare lat temu ;C

Nagroda za pomoc: lAJKYYY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilny serwer i brak yang za kase na allegro (tak jak na PL w chwili obecnej)

Dodatkowe Info: Chciałbym znalezc priva ktory jest prawie jak global, serwery US mile widzaine. Nwm czy coś takiego jest, że wszystko tak jak na PL globalu, ale zeby był to priv, bo global zszedł na psy juz pare lat temu ;C

Nagroda za pomoc: lAJKYYY

WoM2 :)

Ironiczny

LEGACY

Uczeń
Opublikowano

rayen2

Server widzę w dobrych rękach 

Po opinii  graczy widzę, że warto zagrać :D więc czemu nie 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium  Cos Podobnego Do Argentusa,Xenoxa I Zeby było dużo osób oczywiscie 600+ 
Dodatkowe Info:chodzi oto, ze ciezko o eq ale latwiej troche  o exp 
Nagroda za pomoc:Coś się wymyślni nie ? :D lajki,cos itd

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium  Cos Podobnego Do Argentusa,Xenoxa I Zeby było dużo osób oczywiscie 600+ 

Nagroda za pomoc:Coś się wymyślni nie ? :D lajki,cos itd

S2.Laneris.pl :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Vesteris / WoM2 / ew. Tandoria ale to jest syf pod IS od Zabka, wiec wymagania Twoje niby spelnia, nie mniej nie polecam.

Syf pod IS od żabka xD rozwaliles mnie tym. Czy IS na tandori różni się od innych? Jak już coś piszesz to uzasadnij A nie rzucasz na wiatr

Apropo ludzi którzy pytają o easy/medium polecam erbie. Startuje w sobotę wygląda ciekawie A i właściciel ogarnięty ;d

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Syf pod IS od żabka xD rozwaliles mnie tym. Czy IS na tandori różni się od innych? Jak już coś piszesz to uzasadnij A nie rzucasz na wiatr

Apropo ludzi którzy pytają o easy/medium polecam erbie. Startuje w sobotę wygląda ciekawie A i właściciel ogarnięty ;d

A ty czysto spamujesz. Uzasadnialem juz w tamtym temacie i nie tylko ja.. Zeby sie nei rozpisywac dam ci jeden glupi przyklad. Mobberhack w IS. Wystarczy? Dziekuje, wyjdz i nie wracaj :)

Zależy mi najbardziej na:/Medium.Jakis nowy serv.Ponad 300 online

Nagroda za pomoc:Lajk ;)

Vesteris / Invoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Serwer MT2[/b][/color]
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[Easy][/b][/color]
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:-[/b][/color]

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, sporo setów, łatwym bonowaniu (tanich zmiankach), w miarę zbilansowanych klasach.
Dodatkowe Info: Serwer MUSI stać już co najmniej 3 miesiące, chce mieć chociaż cień pewności że jest stabilny.
Nagroda za pomoc: Like  ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium, sporo setów, łatwym bonowaniu (tanich zmiankach), w miarę zbilansowanych klasach.

Dodatkowe Info: Serwer MUSI stać już co najmniej 3 miesiące, chce mieć chociaż cień pewności że jest stabilny.

Nagroda za pomoc: Like  ;)

To chyba Invoria.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium Serwer, tak zeby dalo sie fajnie jakoś zarabiać
Dodatkowe Info:Miła atmosfera, żeby pograć sobie troche na tym serwerze, żeby dało sie zarobic :)
Nagroda za pomoc:Like albo co tam chcesz :)

graphic.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium Serwer, tak zeby dalo sie fajnie jakoś zarabiać

Dodatkowe Info:Miła atmosfera, żeby pograć sobie troche na tym serwerze, żeby dało sie zarobic :)

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Vesteris, Tandoria 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer : Easy/Medium / brak 6/7b
Dodatkowe Info: Żeby nie było tyle misji co na invorii, żeby troche graczy też było
Nagroda za pomoc: Like

5anaq9.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer : Easy/Medium / brak 6/7b

Dodatkowe Info: Żeby nie było tyle misji co na invorii, żeby troche graczy też było

Laneris s2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zabawie! Tak szczerze to nie lubię pvp w metku, wolę pvm ;) Także zależy mi na tym, aby było co robić. Dużo dungeonów, dużo bossów, wiadomo. Zależy mi na przyjemnej rozgrywce, bez pvp. Jakieś propozycje?

Dodatkowe Info: Szukam raczej serwera, który już jakiś czas stoi, żeby się potem nie rozczarować gdy nagle zniknie.

Nagroda za pomoc: Like? whatever

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zabawie! Tak szczerze to nie lubię pvp w metku, wolę pvm ;) Także zależy mi na tym, aby było co robić. Dużo dungeonów, dużo bossów, wiadomo. Zależy mi na przyjemnej rozgrywce, bez pvp. Jakieś propozycje?

Dodatkowe Info: Szukam raczej serwera, który już jakiś czas stoi, żeby się potem nie rozczarować gdy nagle zniknie.

Nagroda za pomoc: Like? whatever

Vesteris myślę że będzie dobrą propozycją :) Medium/hard i jest co robić, dungi. eventy łowieckie itd.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium pod bardziej Easy niż Hard.
Dodatkowe Info: w godzinach szczytu +1000 osób online, ciekawe duengony , pomocna administracja , oczywiście nowe mapki etc. Najlepiej by był to serwer nowy od kilku dni do max miesiąca.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium pod bardziej Easy niż Hard.

Dodatkowe Info: w godzinach szczytu +1000 osób online, ciekawe duengony , pomocna administracja , oczywiście nowe mapki etc. Najlepiej by był to serwer nowy od kilku dni do max miesiąca.

Nie ma nigdzie 1k + z twoimi wymaganiami.

Na dzień obecny najlepszym Easy jest Laneris s2.

Opublikowano

Nie ma nigdzie już takiego serwera już jak VirtualMt2 ? Panora etc?

To niby starszy serwer ale coś dobrego z duża ilością graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...