Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na :

- Easy/Pvp

- Dużej ilości graczy

Dodatkowe info: Może być zagraniczny + wszystko tylko nie Laneris + Invoria  ;)

Nagroda za pomoc : Lajki ;)

Terios/Virtual/Argentus/DivineWorld/MPCforum  ale wszystkie ujowe wróć na Invorie ;).

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Obojętne
Dodatkowe Info: oby na tym serwerze grało ponad tysiąc osób :(
Nagroda za pomoc: Like! 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Obojętne

Dodatkowe Info: oby na tym serwerze grało ponad tysiąc osób :(

Nagroda za pomoc: Like! 

WOM2, Metin2 SG, Vesteris, Ravia S1/S2, Balmora S1/S2 etc.

Jest dużo takich serwerów, wymieniłem głównie hardy bo bardzo przyjemnie się gra (w kolejności od najlepszego wg. mnie)

­

­

Opublikowano

WOM2, Metin2 SG, Vesteris, Ravia S1/S2, Balmora S1/S2 etc.

Jest dużo takich serwerów, wymieniłem głównie hardy bo bardzo przyjemnie się gra (w kolejności od najlepszego wg. mnie)

­

na wszystkich grałem i osiągnąłem to co trzeba :/ a jakieś jeszcze? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

na wszystkich grałem i osiągnąłem to co trzeba :/ a jakieś jeszcze? 

invoria, terios, laneris, cyperia, shiro...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na tym by byl to serwer mid rate, niedawno wystartowal, sporo graczy:
Dodatkowe Info sporo nowych setow i broni:
Nagroda za pomoc daje like:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na tym by byl to serwer mid rate, niedawno wystartowal, sporo graczy:

Invoria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu medium (nie przepadam za expieniem), jak najmniej nowości, max. 1-2 rodzaje eq powyżej stalek, bojowych itd. taki stary metin... max lvl. super byłoby jakis 99 ale tak do 120 też da rade, żeby nie trzeba było męczyć się zbytnio z doskonaleniem skili i zmianą bonusów
Dodatkowe Info: w miare uczęszczany serwer by było z kim zagrać ;) coś na wzór Avalonu lub Aurory z daaaawnych lat jeśli ktoś  pamięta :)
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze typu medium (nie przepadam za expieniem), jak najmniej nowości, max. 1-2 rodzaje eq powyżej stalek, bojowych itd. taki stary metin... max lvl. super byłoby jakis 99 ale tak do 120 też da rade, żeby nie trzeba było męczyć się zbytnio z doskonaleniem skili i zmianą bonusów

Dodatkowe Info: w miare uczęszczany serwer by było z kim zagrać ;) coś na wzór Avalonu lub Aurory z daaaawnych lat jeśli ktoś  pamięta :)

Ravia s1/s2

Opublikowano

Moze Vesteris / Tandoria

@harry22 Kolega chce typowego mediuma a ty mu polecasz jedne z trudniejszych polskich hardow.. genis ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moze Vesteris / Tandoria

@harry22 Kolega chce typowego mediuma a ty mu polecasz jedne z trudniejszych polskich hardow.. genis ;)

@MoHa15 Kolega chce stary dobry klimat a ty mu tu dajesz servy gdzie jest MASA DODATKÓW w czym ty widzisz problem?

Tak btw. nie lubisz expa i szukasz mediuma ciekawe połączenie :(

Zobacz Rayen2 będzie startował jutro :) Ostatnio nie startował dobry medium, możesz zobaczyć Vesterisa ostatecznie.

Opublikowano

Dawno nie grałem w metka, a chciałbym, dlatego staram się zorientować co się zmieniło na rynku prywatnych serwerów. Serwer na jakim chciałbym zagrać - duża ilość graczy, raczej medium, expienie postać + buff jak najbardziej. 

Co się stało z Ascarialem, że nie ma go na głównej? Jak ma się sytuacja z Invoria? 

Opublikowano

Dawno nie grałem w metka, a chciałbym, dlatego staram się zorientować co się zmieniło na rynku prywatnych serwerów. Serwer na jakim chciałbym zagrać - duża ilość graczy, raczej medium, expienie postać + buff jak najbardziej. 

Co się stało z Ascarialem, że nie ma go na głównej? Jak ma się sytuacja z Invoria? 

Invoria stara s1 wylaczona, na s2 gra bardzo malo ludzi. Invoria s1 przeszla rework i jest sporo odswiezona, graczy spoko, ale czy warto grac? Jak kto woli :)

Z fajnych medium to polecilbym Vesteris.

Ascarial padl juz sporo czasu temu, stad nie ma go na glownej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na jak najwiekszej grywalnosci serwer Easy.

Dodatkowe Info: byle nie Virtual czy invoria. Terios słyszałem ze graczy ubywa ;/

Nagroda za pomoc daje like ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na jak najwiekszej grywalnosci serwer Easy.

Dodatkowe Info: byle nie Virtual czy invoria. Terios słyszałem ze graczy ubywa ;/

Nagroda za pomoc daje like ;p

laneris s2

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

laneris s2

A coś innego? Lub jakaś pewna zapowiedź? Btw ile na lanerisie gra ludzi tak na oko?

Tęsknię za czymś typu Virtual Ale czymś łatwiejszym. Gdzieś gdzie ludzie biegają w czymś innym A nie tylko wojennym 4x15i hp. 0 na klasy...

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

A coś innego? Lub jakaś pewna zapowiedź? Btw ile na lanerisie gra ludzi tak na oko?

Tęsknię za czymś typu Virtual Ale czymś łatwiejszym. Gdzieś gdzie ludzie biegają w czymś innym A nie tylko wojennym 4x15i hp. 0 na klasy...

DivineWorld, ale tam +400 online ludzi..

Na lanerisie podobno 1-1,5k. PODOBNO.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:   Server easy , duza ilosc graczy

Dodatkowe Info:  bez górnictwa
Nagroda za pomoc:  lajk

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:medium/hard 

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny nastawiony na PVP +1,5k osob online

Nagroda za pomoc: Like  :)

To medium hard czy PVP? Bo juz nie wiem :D

Jesli medium/hard to oczywiscie Vesteris bo lepszego polskiego tego typu teraz nie ma.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dropie ulep, dużej ilości broni oraz małej ilości ulep.
Dodatkowe Info: Jakiś serwer easy/medium (IMetin odpada)
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dropie ulep, dużej ilości broni oraz małej ilości ulep.

Dodatkowe Info: Jakiś serwer easy/medium (IMetin odpada)

Nagroda za pomoc: Lajk

Invoria

Metin2list_GIF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...