Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dropie ulep, dużej ilości broni oraz małej ilości ulep.

Dodatkowe Info: Jakiś serwer easy/medium (IMetin odpada)

Nagroda za pomoc: Lajk

Laneris S2

Invoria

Na invorii latwy drop ulep i mala ich ilosc? xD Ty cos bierzesz?

a ile na nim osob online ? , juz pobieram  :)

1k + spokojnie do tego masa shopow offline, wiec jesli o rynek chodzi tez bardzo fajnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Virtual

Argentus

Virtual

oboje macie reporty

ponawiam pytanie tylko poprawie je troche czy istnieje taki serwer jeszcze? z 6-7 na klasy?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

oboje macie reporty

ponawiam pytanie tylko poprawie je troche czy istnieje taki serwer jeszcze? z 6-7 na klasy?

Wyjdź z tego forum :)

Virutal to chyba 1polski priv na którym są jeszcze klasowe 6i7 bony bo nikt z tym syfem nie startuje :)

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dropie ulep, dużej ilości broni oraz małej ilości ulep.

Dodatkowe Info: Jakiś serwer easy/medium (IMetin odpada)

Nagroda za pomoc: Lajk

MPCforum na bizu masz tylko perły, a na zbroje i bronie masz po 2ulepkach(3na ostatni set) na set, dropią na dungach i dropnięcie tego długo nie zajmuje(dungi zajmują max 2min jak nie masz eq) :).

Invorie sobie odpuść bo tam akurat dropnięcie ulepek na wszystko zajmie sporo czasu.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Wyjdź z tego forum :)

Virutal to chyba 1polski priv na którym są jeszcze klasowe 6i7 bony bo nikt z tym syfem nie startuje :)

MPCforum na bizu masz tylko perły, a na zbroje i bronie masz po 2ulepkach(3na ostatni set) na set, dropią na dungach i dropnięcie tego długo nie zajmuje(dungi zajmują max 2min jak nie masz eq) :).

Invorie sobie odpuść bo tam akurat dropnięcie ulepek na wszystko zajmie sporo czasu.

@harry22 XDDD wyjdz z tego forum XDDDD fajnie ze na virtualu nie ma klasowych 6-7 :v :V

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Min. 400 osób on-line łatwe wbicie max lvl i uzyskanie ulepszaczy

Dodatkowe Info: Szybki exp serwer typu 4fun/Easy gdzie można zdobyć całe eq bez konieczności wkładania kasy w is. Dobra administracja i serwer nie spisany na straty żeby się utrzymał

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

@harry22 XDDD wyjdz z tego forum XDDDD fajnie ze na virtualu nie ma klasowych 6-7 :v :v

@Got Banned masz prosto z prezentacji 948531423939472945952.png I dalej mi wmawiaj że to nie jest 6i7 klasowy...

Zależy mi najbardziej na:Min. 400 osób on-line łatwe wbicie max lvl i uzyskanie ulepszaczy

Dodatkowe Info: Szybki exp serwer typu 4fun/Easy gdzie można zdobyć całe eq bez konieczności wkładania kasy w is. Dobra administracja i serwer nie spisany na straty żeby się utrzymał

Nagroda za pomoc: like

Laneris s2

MPCforum.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilości Online.
Dodatkowe Info: Easy/medium // Medium/hard   odpadają ( Invoria,Virtual,iMetin,Argentus)
Nagroda za pomoc: Like.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duzej ilości Online.

Dodatkowe Info: Easy/medium // Medium/hard   odpadają ( Invoria,Virtual,iMetin,Argentus)

Nagroda za pomoc: Like.

Vesteris / WoM2 / ew. Tandoria ale to jest syf pod IS od Zabka, wiec wymagania Twoje niby spelnia, nie mniej nie polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie za dużej ilości graczy (tak w miarę), dość małej ilości ulepszaczy potrzebnych do ulepszania, aby serwer był Medium/Easy, ogarnięta administracja itd.

Dodatkowe Info: Chciałbym znaleźć serwer podobny do EliteMT2 lub Pandory, jak ktoś grał to wie, jak tam było.

Nagroda za pomoc: Daję od 5 do 10 lajków za fajne serwerki :)

" CT500 " <3

EliteMT2 [']

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był podobny do Xenox oraz broni która posłóży do pvp/expa ( musi być z um lub śr - wolałbym z um ) Nie chce serwera, w którym każdy ma takie same 1-5 w broniach. KD jakieś unikatowe mogły by być. Serwer estetycznie też ma wyglądać, bo chce tam spędzić troszku więcej czasu i pograć : ) 
Dodatkowe Info: gram na Xenox i szukam czegoś podobnego. Dobrze by było żeby jakieś boty działały najlepiej switch bot : D
Nagroda za pomoc: to sie dogadamy

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym żeby serwer był podobny do Xenox oraz broni która posłóży do pvp/expa ( musi być z um lub śr - wolałbym z um ) Nie chce serwera, w którym każdy ma takie same 1-5 w broniach. KD jakieś unikatowe mogły by być. Serwer estetycznie też ma wyglądać, bo chce tam spędzić troszku więcej czasu i pograć : ) 

Dodatkowe Info: gram na Xenox i szukam czegoś podobnego. Dobrze by było żeby jakieś boty działały najlepiej switch bot : D

Nagroda za pomoc: to sie dogadamy

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na tym aby serwer był to Hard/Medium, i posiadał on graczy od 500 w górę 
Dodatkowe Info: Najlepiej aby było jak najwięcej rajdów dungeonów i dużo więcej nowości :) 
Nagroda za pomoc: Like i 5 na prof ;)

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Na tym aby serwer był to Hard/Medium, i posiadał on graczy od 500 w górę Dodatkowe Info: Najlepiej aby było jak najwięcej rajdów dungeonów i dużo więcej nowości :) Nagroda za pomoc: Like i 5 na prof ;)

Vesteris

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Na tym aby serwer był to Hard/Medium, i posiadał on graczy od 500 w górę 

Dodatkowe Info: Najlepiej aby było jak najwięcej rajdów dungeonów i dużo więcej nowości :) 

Nagroda za pomoc: Like i 5 na prof ;)

Tylko Vesteris :)

Chyba, ze szukasz gowna pod IS to Tandoria, ale osobiscie nie polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer typu hard/medium z lekkim wahaniem na medium oraz z jak największą ilością graczy

Dodatkowe Info:i najlepiej z jak najmniejszą ilością nowości za wyjątkiem dungeonów których im więcej tym lepiej

Dzieki za pomoc!!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer typu hard/medium z lekkim wahaniem na medium oraz z jak największą ilością graczy

Dodatkowe Info:i najlepiej z jak najmniejszą ilością nowości za wyjątkiem dungeonów których im więcej tym lepiej

Dzieki za pomoc!!

Ciezko bedzie o taki. Mozesz zobaczyc Vesteris ale tam sa kostiumy, pety, szarfy czy sklepy offline.. Ewentualnie zaczekaj na Tiverie bo tam nie znajdziesz NIC pokroju wlasnie kostiumow czy nawet petow, za to raptem 2 dungi na krzyz.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwer typu hard/medium z duża ilością graczy.

Dodatkowe Info: Chciałbym żeby była tam nowa postać.:)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Chciałbym żeby była tam nowa postać. :)

Rayen2.pl

Vesteris.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dodatkowe Info: Chciałbym żeby była tam nowa postać. :)

Hmm hard/med z lykanem chyba nie ma na ta chwile...

Tak to polecam Vesteris.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium easy, nie za trudny nie za łatwy , miła atmosfera, +700/800 ludzi , Takim któy nie padnie po miesiacu gry , Zeby organizowane były oxy i inne eventy ( Nie obraże sie jeżeli bedzie to cos podobnego do starego yitian2 (xlast)

Dodatkowe Info: Grałem na DivineWorld,Invoria,Virtual,Xenox,Yitian2, Elite,Argentus i wiele innych

Nagroda za pomoc: No dużo lajków :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...