Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma nigdzie już takiego serwera już jak VirtualMt2 ? Panora etc?

To niby starszy serwer ale coś dobrego z duża ilością graczy.

Tego typu raczej nie, choc nie wiem czy taka pandora byla bardziej w strone easy.. :P

Zobacz Invorie, mysle, ze powinna Ci przypasowac.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy serwer bez wydziwień czyli Bóg wie jakich nowych itemów liczę na dużą liczbę graczy na przynajmniej rok miłej rozgrywki mam ogromny sentyment do upadłych już serwerów Yitian2 ShenlongMT2 i na serwerze tego typu bym chętnie zagrał

Dodatkowe Info:Najlepiej taki co nie dawno wystartował ale to nie jest główne moje kryterium

Nagroda za pomoc:Limit lajków bądź co tam będziesz chciał/chciała, oczywiście za pomocną odpowiedź a nie za zarzucenie pierwszym lepszym serwerem ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy serwer bez wydziwień czyli Bóg wie jakich nowych itemów liczę na dużą liczbę graczy na przynajmniej rok miłej rozgrywki mam ogromny sentyment do upadłych już serwerów Yitian2 ShenlongMT2 i na serwerze tego typu bym chętnie zagrał

Dodatkowe Info:Najlepiej taki co nie dawno wystartował ale to nie jest główne moje kryterium

Nagroda za pomoc:Limit lajków bądź co tam będziesz chciał/chciała, oczywiście za pomocną odpowiedź a nie za zarzucenie pierwszym lepszym serwerem ;)

Moze WoM2? Anglojezyczny co prawda, ale graczy masa, bez tych wszystkich nowosci... Nieco latwiejszy global po prostu, konkretny hard ;)

Ironiczny

LEGACY

Budowniczy
Opublikowano

@MoHa15 w porównaniu do yitiana shenlonga czy też nawet ravii na tym serwerze trzeba naprawdę sporo czasu poświęcić a ja nie jestem zwolennikiem nocnego expienia lubie sobie pograć w wolnej chwili może to być serwer nawet z c**j wie jak wysokimi ratami aby nie miał pododawanych tych nowych zbroji oraz miecz (elitemt2,pandoramt2 takie serwery też były w porządku epickie hwangi śmiercionośne/pogro etc. ujdą jeszcze)

Opublikowano

@MoHa15 w porównaniu do yitiana shenlonga czy też nawet ravii na tym serwerze trzeba naprawdę sporo czasu poświęcić a ja nie jestem zwolennikiem nocnego expienia lubie sobie pograć w wolnej chwili może to być serwer nawet z c**j wie jak wysokimi ratami aby nie miał pododawanych tych nowych zbroji oraz miecz (elitemt2,pandoramt2 takie serwery też były w porządku epickie hwangi śmiercionośne/pogro etc. ujdą jeszcze)

Kurcze no to ciezko bedzie bo takich oldschooli juz nie produkuja ;) Wyszlo pare to padalo w ciagu meisiaca bo ludzi juz to nie cieszy. Easy maja mase kolorowych zbrojek broni itd, hardy zas mega urozmaicona rozgrywke poprzez rozne pety, wierzchowce, dungi, mini-dungi, misje, systemy szarf i innych gowien. Obczaj sobie Vesteris, moze ten Ci przypadnie do gustu.. bo mimo ze hard/med to exp raczej spoko, ja gram tak jak Ty - chwile jak mam czas i gra mi sei dobrze, zarabia sie bardzo fajnie i latwo, na 40 lvlu (16h przegranych) mam juz peta z ISa, skille czytam codziennie itd.

Mozesz tez sprawdzic DivineWorld, tyle ze tam jest sporo tych broni/zbrojek, nie mniej raczej w starym klimacie - w koncu to kopia servera istniejacego 3 czy tam 4 lata temu. Ewentualnie niedlugo ma tez powrocic Tiveria, to jest typowy oldschool, z reszta jak grales na starej Tivce to skojarzysz, servera tego chyba nikomu nie trzeba przedstawiac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dobrym serwerze

Dodatkowe Info: nie Vesteris, nie Invoria, nie Laneris, nie te empecegównomt2

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

szukam priva podobnego do tiverii  macie cos?

Tak, tiveria bedzie startowac znowu z kilkoma udogodnieniami i to calkiem niedlugo :) Innego podobnego nie ma.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, max. 220-250, przyjemny exp, nie tak dużo questów, brak 6/7 i kd +9, żeby nie było hitów po 500tys. i hp po miliona, tylko bony na pż max. 2000 itp., dużo graczy, stabilny serwer
Dodatkowe Info: Nie chce Invorii
Nagroda za pomoc: 30 lików

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, max. 220-250, przyjemny exp, nie tak dużo questów, brak 6/7 i kd +9, żeby nie było hitów po 500tys. i hp po miliona, tylko bony na pż max. 2000 itp., dużo graczy, stabilny serwer

Dodatkowe Info: Nie chce Invorii

Nagroda za pomoc: 30 lików

S2.laneris.pl idealny dla Ciebie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, 250 poziomie, żeby nie było wszystkiego za dużo, ładne zbroje,bronie i mapy
Dodatkowe Info: Najlepiej coś bardzo podobnego do Senthia.pl
Nagroda za pomoc: Lajk ^^

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, dużej ilości questów, sporej liczbie graczy, braku "pay to win".

Dodatkowe Info: Serwer MEDIUM/HARD.

Nagroda za pomoc: Like.

Pozdrawiam 8)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, dużej ilości questów, sporej liczbie graczy, braku "pay to win".

Dodatkowe Info: Serwer MEDIUM/HARD.

Nagroda za pomoc: Like.

Pozdrawiam 8)

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, 250 poziomie, żeby nie było wszystkiego za dużo, ładne zbroje,bronie i mapy

Dodatkowe Info: Najlepiej coś bardzo podobnego do Senthia.pl

Nagroda za pomoc: Lajk ^^

S2.Laneris.pl tylko 220 jest ;p

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej grywalności około 1 tysiąca, kd max+5, rodzaj obojętny.

Dodatkowe Info: Grałem na Rayen2.pl i innych starszych serwerach, ale możecie podać mi ich nazwy, bo teraz to nie wiem, gdzie się opłaca wracać. I Pl też odpada.

Nagroda za pomoc: Plusiki!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej grywalności około 1 tysiąca, kd max+5, rodzaj obojętny.

Dodatkowe Info: Grałem na Rayen2.pl i innych starszych serwerach, ale możecie podać mi ich nazwy, bo teraz to nie wiem, gdzie się opłaca wracać. I Pl też odpada.

Vesteris moze. Grywalnosc sie zgadza, kd tez.. Malo wymagan podales.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

S2.Laneris.pl lub Erbia.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Ilości graczy, miłej atmosferze, ogarniętej administracjii.

Dodatkowe Info: Easy/4fun, dużo pvp, max lvl 200-250, wyrównane klasy

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1k+ ludu zroznicowana rozrywka / medium / zeby nie byl taki znow stary
Dodatkowe Info: zacytuj moj post
Nagroda za pomoc: nagie fotki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 1k+ ludu zroznicowana rozrywka / medium / zeby nie byl taki znow stary

Dodatkowe Info: zacytuj moj post

Nagroda za pomoc: nagie fotki

Rayen2.pl

1EPZ6G.gif

Opublikowano

S2.laneris.pl idealny dla Ciebie :)

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Miłej atmosferze, 250 poziomie, żeby nie było wszystkiego za dużo, ładne zbroje,bronie i mapyDodatkowe Info: Najlepiej coś bardzo podobnego do Senthia.plNagroda za pomoc: Lajk ^^

Zależy mi najbardziej na: Ilości graczy, miłej atmosferze, ogarniętej administracjii.

Dodatkowe Info: Easy/4fun, dużo pvp, max lvl 200-250, wyrównane klasy

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Polecam erbie Panowie. Różni się minimalnie od waszych wymagań wystartowała w sobotę. Exp jest przyjemny jednak w eq na 1 Lvl daleko nie zajedziemy. Eq akurat jest troszkę trudniejsze do wyboru. Jest 6/7 ALE nie na klasy więc lajtowo ^^ serwer trochę odlschoolowy. Polecam, grywalnosc nie jest mała i z ddosami sobie radzili więc chyba konkurencja jest zazdrosna ^^
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nie easy, taki typowy medium, ale żeby nie był monotonny...Rozbudowa,dużo ludzi, żeby było co robić, a nie że zatrzymam się na 30 lvlu bo nie mam kasy na nic...
Dodatkowe Info: Nie Invoria, biolog bez czasu/może go wgl nie być, zbalansowene klasy, żeby każda dawała rade w expie/bossy itp...Solo dungi też by się przydały...
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duza ilosc graczy , serwer stabilny i bez bugow
Dodatkowe Info: Raczej Medium , duzo wojen/pvp , oraz zeby nie bylo za ciezko o ulepszacze

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do serwera "Eterial", który stal ponad rok temu i padł

Dodatkowe Info: Najbardziej zależy mi na tym aby z mobków leciały skrzynki, w których dropi się ulepszacze potrzebne do wysokopoziomowych broni

Nagroda za pomoc: Like +5*

VideoGameSigs4ec818f84eb45.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...