Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Easy/medium serverze, exp medium, dropienie ulepow easy i robie eq :) Eventy w tygodniu Pomocna administracja ( Podobny metin do Alcatry ) Max lvl 200-250
Dodatkowe Info: Dużo ludzi, zero botow,
Nagroda za pomoc: Lajk

Server Terios odpada

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium serverze, exp medium, dropienie ulepow easy i robie eq :) Eventy w tygodniu Pomocna administracja ( Podobny metin do Alcatry ) Max lvl 200-250

Dodatkowe Info: Dużo ludzi, zero botow,

Nagroda za pomoc: Lajk

Server Terios odpada

DiwineWorld (chociaz administracja to tu jest kiepska).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: SERWER EASY: Dość szybkim expie ale nie wbicie max lvl w 1 dzień. Dość szybkie robienie eq. 
Dodatkowe Info: Serwer musi istnieć przynajmniej Rok. Przypominam szukam serwera EASY. SB mile widziany jak i inne pomoce np: Pierścień anty expa u NPC itp. Bony 6/7 exp lub wcale nieobecne. Nieskończone auto poty niekoniecznie od początku ( możliwość nabycia u NPC bądź serwerowe IS. Chodzi mi tu o NPC IS.)
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/fun, dobrej zabawy na serwerze
Dodatkowe Info: wysokie raty na serwerze
Nagroda za pomoc: lajk :D

Nie chcę starych serwerów np: XenoX czy Virtuala, chcę czegoś nowego :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/fun, dobrej zabawy na serwerze

Dodatkowe Info: wysokie raty na serwerze

Nagroda za pomoc: lajk :D

Nie chcę starych serwerów np: XenoX czy Virtuala, chcę czegoś nowego :)

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ja wszystkich niezdecydowanych co do serwera Easy/medium zapraszam na Tevia.pl, która startuje 03.07.2015 (jutro, piątek) o godz. 18;00

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium
Dodatkowe Info: Musi grac duzo ludzi
Nagroda za pomoc: Jesli serwer będzie taki o jaki prosiłem dam 10 likeów

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer medium

Dodatkowe Info: Musi grac duzo ludzi

Nagroda za pomoc: Jesli serwer będzie taki o jaki prosiłem dam 10 likeów

Santeria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: powiedzcie mi proszę gdzie gra teraz najwięcej ludzi (minimum 1k)

Dodatkowe Info: tak na marginesie jest jakiś serwer z likanem oprócz agaresa??

Nagroda za pomoc:

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: powiedzcie mi proszę gdzie gra teraz najwięcej ludzi (minimum 1k)

Dodatkowe Info: tak na marginesie jest jakiś serwer z likanem oprócz agaresa??

Nagroda za pomoc:

1k gra na kilku serverach.. DivineWorld, Vesteris, Terios, Santeria, z zagranicznych na pewno WoM.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witam szukam serwera, raczej typu EaSyy, podobnego do Dragonmt2/Pandoramt2. Chciałbym też na serwerze grało tak ze 2000+ luda, żeby był stabilny. Zależy mi bardzo na wojnach. Z góry dziekuje za pomoc

Opublikowano

1k gra na kilku serverach.. DivineWorld, Vesteris, Terios, Santeria, z zagranicznych na pewno WoM.

A jak myślisz który się najbardziej utrzyma? ? Na którym jest najwięcej nowości i dużo do roboty? Szukam czegoś na dłużej Ale nie koniecznie hardow.

ach i oczywiście nie te Stare serwery typu Virtual ;p

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

A jak myślisz który się najbardziej utrzyma? ? Na którym jest najwięcej nowości i dużo do roboty? Szukam czegoś na dłużej Ale nie koniecznie hardow.

najlepiej to divineworld, terios

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Powiem Ci tak. Vesteris to raczej hard/medium wiec chyba nie dla Ciebie skoro czegos takiego nie chcesz, podobnie Santeria. Terios na ta chwile ma najwiecej graczy ale czy sie utrzyma nie zagwarantuje bo nie znam ludzi, ktorzy go tworza. Divine jest fajny, gra sie dobrze, troche bys na nim zabawil, ale znowu administracja jest niepewna i nie wiem, czy beda w stanie utrzymac dluzej ten server.

Najpewniejszy i najstabilniejszy z tych wymienionych to WoM, ale to mega-hard; istenieje 2 lata, liczba graczy siega 2k.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard Gdzie gra dużo ludzi co najmniej 1,5 k Gospodarka jest na dobrym poziomie Ulepszacze wymagane Mało nowych przedmiotów (Najlepiej ale nie koniecznie) 
Dodatkowe Info: Przechodzę z PL 
Nagroda za pomoc: Lajki 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Medium/Hard Gdzie gra dużo ludzi co najmniej 1,5 k Gospodarka jest na dobrym poziomie Ulepszacze wymagane Mało nowych przedmiotów (Najlepiej ale nie koniecznie) 

No to moze WoM? To zagraniczny, ale jest czesciowe spolszczenie. Lekka umiejetnosc angielskiego i bez problemu. TYm bardziej, jesli przechodzisz z PLa - server zblizony do PLa ale o wiele latwiejszy i IS mozna miec za darmo juz po paru dniach.

Jesli cos latwiejszego to albo vesteris albo Santeria na ta chwile :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer MEGA EASYYYY! Szybki drop, szybki exp i szybkie zrobienia dobrego eq.
Dodatkowe Info: Mało ludzi. Nie lubię tłoku...
Nagroda za pomoc: Odwdzięczę się like ! I 5 gwiazdek w profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer MEGA EASYYYY! Szybki drop, szybki exp i szybkie zrobienia dobrego eq.

Dodatkowe Info: Mało ludzi. Nie lubię tłoku...

Nagroda za pomoc: Odwdzięczę się like ! I 5 gwiazdek w profilu :)

Tutaj to polecam przepatrzec servery hamachi. Tam jest z reguly do 100 osob a znajdziesz takie wlasnie 4funy na 3 dni :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium Gdzie gra dużo ludzi co najmniej 1,5 k Gospodarka jest na dobrym poziomie, serwer najlepiej podobny do Dragonmt2, albo upadającej Pandory

Dodatkowe Info: Chciałbym aby serwer był na dobrym poziomie pod względem wojen ( moja ulubiona rozrywka na serwerach)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy/Medium Gdzie gra dużo ludzi co najmniej 1,5 k Gospodarka jest na dobrym poziomie, serwer najlepiej podobny do Dragonmt2, albo upadającej Pandory

Dodatkowe Info: Chciałbym aby serwer był na dobrym poziomie pod względem wojen ( moja ulubiona rozrywka na serwerach)

Terios.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym wbijaniu skili , poziomie medium i miłej atmosferze
Dodatkowe Info:Chciałbym żeby serwer był trochę świeży
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: łatwym wbijaniu skili , poziomie medium i miłej atmosferze

Dodatkowe Info:Chciałbym żeby serwer był trochę świeży

Nagroda za pomoc: Like

Terios.pl

...................\/...................

Opublikowano

Easy/Medium - Terios.pl Ludzi gra bardzo dużo, na pewno więcej niż 1,5k. Sklepów od ..., wojen też dużo ;)

Polecam Vesteris.pl, serwer medium/hard, przyjemna rozgrywka. Jak wolisz coś trudniejszego to World of Metin, ale myślę, że skoro przechodzisz z PL to wolisz się trochę zrelaksować grając na łatwiejszym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...