Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: łatwym wbijaniu skili , poziomie medium i miłej atmosferze

Dodatkowe Info:Chciałbym żeby serwer był trochę świeży

Nagroda za pomoc: Like

AyameMT2

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo lubiłem invorię s2, ale ludzi ubyło i jest prawie puste m1 :c.
Dodatkowe Info: Fajne eq :3
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard, Hard/medium
Dodatkowe Info: zależy mi też na tym by nie było 6/7 grało dużo ludzi dodania i zmianki dropiły z mobów i niebyło ich w sklepie , był np stały event czyli dropily serverowe skrzynie

( nie jest to piorytet)  rynek był oparty na ulepszaczach i ku oraz na dodaniach zmiankach i wielu innych rzeczach ~~odpada balmora s2 i s1  oraz Mories
Nargoda za pomoc: dużo Fapek!

logo.png<---- Zapraszam Na Najlepszą Sieć Serwerów Cs 1.6

Opublikowano

­

Zależy mi najbardziej na: Hard, Hard/medium
Dodatkowe Info: zależy mi też na tym by nie było 6/7 grało dużo ludzi dodania i zmianki dropiły z mobów i niebyło ich w sklepie , był np stały event czyli dropily serverowe skrzynie

( nie jest to piorytet)  rynek był oparty na ulepszaczach i ku oraz na dodaniach zmiankach i wielu innych rzeczach ~~odpada balmora s2 i s1  oraz Mories
Nargoda za pomoc: dużo Fapek!

Vesteris.

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer MEGA EASYYYY! Szybki drop, szybki exp i szybkie zrobienia dobrego eq.Dodatkowe Info: Mało ludzi. Nie lubię tłoku...Nagroda za pomoc: Odwdzięczę się like ! I 5 gwiazdek w profilu :)

Niejaki ProMT2 rusza na dniach, ma byc bardzo duza aktualizacja poprawiajaca jakosc gry, a do tego podobno is bedzie mozna zdobyc w grze (zakup dla leniwych podobno). Poki co na serwie mozna bylo wbic max lv (255) w 2 godziny nowym kontem, nie wiem jak bedzie teraz bo ma byc aktualizacja do 300 lv, wilkolak i pare innych rzeczy. Serwer dla bardzo leniwych. Jedyny, ktory utrzymal mnie przy sobie na dobre bo jedyne co sie robi to bije innych i spamuje. Osobiscie polecam, za niedlugo ma byc prezentacja na MPC wiec sama ogarniesz :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Fajnym hardzie/medium gdzie gra dużo osób, ponad 1k, ku są dość drogie, bronie 30 lvl lecą z bestów.
Dodatkowe Info: Brak.
Nagroda za pomoc: Lajki.

Gość KoskoPL
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwiejszy od polaka przyjemny exp
Dodatkowe Info: w miarę dużo ludzi zarobek na mały lvl (1-30) max lvl do 120
Nagroda za pomoc:Lajk profil

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:Taki czymś podobnym do metin2.pl ale troszeczkę łatwiejszym[/b][/color

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:Duża ilość eventów i przyjemny exp nie za szybki / nie za wolny [/b][/color

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:Lajk profil[/b][/color

wom2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwiejszy od polaka przyjemny exp

Dodatkowe Info: w miarę dużo ludzi zarobek na mały lvl (1-30) max lvl do 120

Nagroda za pomoc:Lajk profil

WoM2

Zależy mi najbardziej na: Fajnym hardzie/medium gdzie gra dużo osób, ponad 1k, ku są dość drogie, bronie 30 lvl lecą z bestów.

Dodatkowe Info: Brak.

Nagroda za pomoc: Lajki.

Vesteris / Santeria

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/medium serverze dużo ludzi żeby grało i nie za drogo najlepiej aby można było dropić jakieś ciekawe szkatułki i inne 
Dodatkowe Info: Ciekawy drop nie za łatwy ani trudny 
Nagroda za pomoc: Lajk +5 w profilu :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/medium serverze dużo ludzi żeby grało i nie za drogo najlepiej aby można było dropić jakieś ciekawe szkatułki i inne 

Balmora.pl , Santeria.pl 

Opublikowano

Vesteris / Santeria

@Ichigo^^ na Balmorze nikt nie gra, a jeden z wymogow to "duzo ludzi ":v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemnym expie ninją i szamanem. Łatwo wbić max lv i zdobyć max eq. Kd do +5/6 bez 6/7b
Dodatkowe Info: Dużo graczy i gildii. Żeby było z kim grać.
Nagroda za pomoc: Max Lajk :3

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Łatwym i przyjemnym expie ninją i szamanem. Łatwo wbić max lv i zdobyć max eq. Kd do +5/6 bez 6/7bDodatkowe Info: Dużo graczy i gildii. Żeby było z kim grać.Nagroda za pomoc: Max Lajk :3

Terios

...................\/...................

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dosyć tanim ItemShopie i dużej ilości wojen na serwerze

Dodatkowe Info:Serwer easy/medium

Nagroda za pomoc:Jak serwer będzie taki jaki chcem 5-10 like

Opublikowano

Terios

Teriosa nie chcę. Strasznie duże lagi ;/

Zależy mi najbardziej na:Dosyć tanim ItemShopie i dużej ilości wojen na serwerze
Dodatkowe Info:Serwer easy/medium
Nagroda za pomoc:Jak serwer będzie taki jaki chcem 5-10 like

Ja bym ci polecił Tevie. Zaczynam tam grac i z początku zapowiada się fajny serwer :) Jest dużo graczy więc o wojenki nie trudno.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Hardzie i dosyć dużej ilości graczy(żeby w m1 nie stały 4 sklepy) i żeby administracja się interesowała robiła jakiś event raz na jakiś czas ew. coś dodawała co pewien czas
Dodatkowe Info
Nagroda za pomoc: Like  :)
Ravia odpada

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:: Sporej ilości graczy (min. 600+), bez 6/7 i żeby serw nie był p2w. Dobrze gdyby był jak najnowszy, żeby nie latały sami fanatycy z max lv. Ilość setów 3-5, max 6.
Dodatkowe Info: Serw może być hard/medium/easy. Sporo nowości i ułatwień gry (powiększone stacki, magazyn, tp, autopoty itp.). Po prezne spodobał mi się Helium2, ale tam juz chyba nikt nie gra ;x
Nagroda za pomoc: Lajky lecom <3

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy ewentualnie medium żeby nie było trudno ale bardziej easy PvP bez IS

Dodatkowe Info: Chciałbym popykać na serwerze PvP, alektóry jest serwerem easy ew medium na którym wbija się jakieś eq szybko ale najważniejsze chce zacząć grać sura BM CHCE ZEBY ON NA TYM SERWERZE MIAL MOC I PIERDOLNIECIE!!!!a nie był gownem

Nagroda za pomoc: Lajki

Byle nie terios!!

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Hardzie i dosyć dużej ilości graczy(żeby w m1 nie stały 4 sklepy) i żeby administracja się interesowała robiła jakiś event raz na jakiś czas ew. coś dodawała co pewien czas

Dodatkowe Info

Nagroda za pomoc: Like  :)

Ravia odpada

WoM2 / Santeria / Vesteris

Zależy mi najbardziej na:: Sporej ilości graczy (min. 600+), bez 6/7 i żeby serw nie był p2w. Dobrze gdyby był jak najnowszy, żeby nie latały sami fanatycy z max lv. Ilość setów 3-5, max 6.

Dodatkowe Info: Serw może być hard/medium/easy. Sporo nowości i ułatwień gry (powiększone stacki, magazyn, tp, autopoty itp.). Po prezne spodobał mi się Helium2, ale tam juz chyba nikt nie gra ;x

Nagroda za pomoc: Lajky lecom <3

Podobne do Helium2 to Vesteris i Santeria, graczy sporo. Z latwiejszych Terios.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy ewentualnie medium żeby nie było trudno ale bardziej easy PvP bez IS

Dodatkowe Info: Chciałbym popykać na serwerze PvP, alektóry jest serwerem easy ew medium na którym wbija się jakieś eq szybko ale najważniejsze chce zacząć grać sura BM CHCE ZEBY ON NA TYM SERWERZE MIAL MOC I PIERDOLNIECIE!!!!a nie był gownem

Nagroda za pomoc: Lajki

Byle nie terios!!

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dalej coś innego :)

Wkrótce Tentical.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na::Na serweru na ktorym wbije max lvl w 1-2 dni bardzo szybko :) Eq tez latwo zrobic.biolog i misje tez najlepij . najlepij 150+ graczy serwer najlepij swiezo wystratowany ale moze byc tez starszy . Dlaczego szukam takiego latwego serwera? Poniewaz mieszkam w niemczech i my tam jeszcze wakacjii nie mamy i musimy ostro zapierniczac ze sprawdzianami :)
Dodatkowe Info: PROSZE NIE WYMIENIAC : TERIOS,4FUNMT2,ARGENTUS,XENOX,GMMT2,FUNMT2,DIVINEWORLD,ARIANEA.EU :) Z GORY DZIEKI 
Nagroda za pomoc: 10 X LAJK !!!! + POZYTYWNY KOMENTARZ W PROFILU :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Serwerze na którym gra dużo graczy 800+, serwer midium/easy, event raz w tyg dużo questów

Dodatkowe Info: Nie chce odpowiedzi typu Invoria, Virtual 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Serwerze na którym gra dużo graczy 800+, serwer midium/easy, event raz w tyg dużo questów
Dodatkowe Info: Nie chce odpowiedzi typu Invoria, Virtual 

Terios / DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...