Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Typ easy i żeby ugrac dagerem :)

Dodatkowe Info:grałem na divine,glador,xenox itp 6/7mile widziane epiki tak samo i nie jakiś serwer co pada :)

Nagroda za pomoc: LIKE ! :D

Poleciłbym DivineWorld.eu ma dużo graczy nawet, ale sytuacja w team jest jaka jest. Serwer jest fajny i ludzie też.

Także Terios.pl 3k online :)

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę rozbudowany system ulepszeń, expowiska, jakieś dungeony, ciekawy sposób zarobku, jakieś metiny itp. Poszukuje coś podobnego do starego dobrego diamondmt2 i tego tworu sprzed kilka miesięcy diamondmt3. Jakiś serwer easy/medium. Najlepiej bez 6/7 bonu, aczkolwiek jeżeli będzie to zawsze można spróbować czegoś nowego. Najlepiej coś świeżego, czyli coś co wystartowało niedawno. :) 
Nagroda za pomoc: Lajk.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: W miarę rozbudowany system ulepszeń, expowiska, jakieś dungeony, ciekawy sposób zarobku, jakieś metiny itp. Poszukuje coś podobnego do starego dobrego diamondmt2 i tego tworu sprzed kilka miesięcy diamondmt3. Jakiś serwer easy/medium. Najlepiej bez 6/7 bonu, aczkolwiek jeżeli będzie to zawsze można spróbować czegoś nowego. Najlepiej coś świeżego, czyli coś co wystartowało niedawno. :) 

Terios.

...................\/...................

Opublikowano

Terios.pl 

Bądź DivineWorld, lecz jest to easy, gra dużo ludzi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy w miare graczy w miare łatwo eq
Dodatkowe Info: Terios gram, divineworld nie zagram, argentus grałem, temida grałem
Nagroda za pomoc:Lajki?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy w miare graczy w miare łatwo eq

Dodatkowe Info: Terios gram, divineworld nie zagram, argentus grałem, temida grałem

Nagroda za pomoc:Lajki?

Verdea, Evalis

201dzc.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Brak P2W, mała ingerencja IS w rozgrywkę, serwer z przewagą polaków, medium, max 150lvl, przyjemna rozgrywka, dużo dungeonów, zrównoważony exp i zdobywanie eq (nie za łatwo, nie za trudno).
Dodatkowe Info: Szukam serwera na którym będę mógł w wakacyjne wieczory pograć dwie godzinki dziennie :) Grałem kiedyś na Xenoxie, Virtualu, lecz nie szukam serwerów tego typu - zbyt łatwe.
Nagroda za pomoc: Lajki :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Brak P2W, mała ingerencja IS w rozgrywkę, serwer z przewagą polaków, medium, max 150lvl, przyjemna rozgrywka, dużo dungeonów, zrównoważony exp i zdobywanie eq (nie za łatwo, nie za trudno).

Dodatkowe Info: Szukam serwera na którym będę mógł w wakacyjne wieczory pograć dwie godzinki dziennie :) Grałem kiedyś na Xenoxie, Virtualu, lecz nie szukam serwerów tego typu - zbyt łatwe.

polecam Teriosa, Vesteris

201dzc.png

Opublikowano

DivineWorld, Terios

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A co myślicie o Invorii i Santerii? One mi się bardziej podobają niż Terios.

Invoria pewna marka, nie padnie, mozna grac - szczegolnie na s2, bo z tego co pamietam to na s1 ma byc "rework".

Santeria - hard jak hard, poki azprime oplacil reklame ludzie beda, pozniej skonczy jak ascarial s1, wiec sam zdecyduj czy warto.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 150lv medium/hard nutka dawanego metina i ~500 osób online

Dodatkowe Info: Uwaga! chodzi mi o serwer który ma dopiero powstać w PRZYSZŁOŚCI. Jeżeli wiecie jakie mogą się pojawić to piszcie

Nagroda za pomoc: 10like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 150lv medium/hard nutka dawanego metina i ~500 osób online

Dodatkowe Info: Uwaga! chodzi mi o serwer który ma dopiero powstać w PRZYSZŁOŚCI. Jeżeli wiecie jakie mogą się pojawić to piszcie

Nagroda za pomoc: 10like

Tiveria ;) W lipcu.

(swoja droga - skoro server ma dopiero POWSTAC to czemu jako jedno z kryteriow podajesz liczbe online? nigdy niewiadomo ile wbije.. ^_^ )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expie podczas całej rozgrywki nie tylko na starcie, ogólnie wysokich ratach, stalki, 6/7 bon itd u handlarzy i zeby tam trochę ludzi grało.  
Dodatkowe Info: żeby szybko sie nie nudził i zeby nie było miliony różnych ulepszaczy.
Nagroda za pomoc: lajk, 5* w profilu + dotakowy gracz na serwie :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Bardzo łatwym expie podczas całej rozgrywki nie tylko na starcie, ogólnie wysokich ratach, stalki, 6/7 bon itd u handlarzy i zeby tam trochę ludzi grało.  

Dodatkowe Info: żeby szybko sie nie nudził i zeby nie było miliony różnych ulepszaczy.

Nagroda za pomoc: lajk, 5* w profilu + dotakowy gracz na serwie :D

DiwineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwy exp, 100% na ulepszanie eq, BEZ KD takich jak na XENOXMT2, Nowe bronie i zbroje
Dodatkowe Info: Ma bys sporo graczy, latwy exp, duzo pvp ! :D
Nagroda za pomoc: Siateczke z biedronki :)

­

Opublikowano

VirtualMT2 - Bardzo dobrze się expi i można powiedzieć, że tam mamy teraz 3 poziomy.

Yeasy

Medium

Hard

Zagraj - zapraszamy gorąco :)

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Latwy exp, 100% na ulepszanie eq, BEZ KD takich jak na XENOXMT2, Nowe bronie i zbroje

Dodatkowe Info: Ma bys sporo graczy, latwy exp, duzo pvp ! :D

Nagroda za pomoc: Siateczke z biedronki :)

Hmm. Nie wiem czy cos takiego typowo 4fun teraz jest ogarnietego..

Z easy to Terios (ale nie ma tam 100% na ulepszanie na pewno), ew DiwineWorld - sporo osob, exp w miare, pvp akurat wszedzie i zawsze. Ulepszanie tez czesciowo jest 100%, czesciowo 60% (inne opcje chyba nie wystepuja nawet :p )

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...