Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tokyo Ghoul - dyskusja

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@

Po polsku na animezone, a po angielsku na tokyoghoul2 ;)

nie promuj animezone please, bo to złodzieje. Żaden z tych uploadów nie jest ich.

na animeon.pl masz po polsku Tokyo Ghoula najszybciej.

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie promuj animezone please, bo to złodzieje. Żaden z tych uploadów nie jest ich.

Wiem że, animezone to złodzieje, ale z polskich (dużo bardziej wolę po angielskie wstawki) to tylko A-O ( które nie jest dostępne bo aktualizują silnik strony ) oglądam, a na innych nie mogłem znaleźć :/

Opublikowano

Wiem że, animezone to złodzieje, ale z polskich (dużo bardziej wolę po angielskie wstawki) to tylko A-O ( które nie jest dostępne bo aktualizują silnik strony ) oglądam, a na innych nie mogłem znaleźć :/

Na Anime-Shinden są 2 odcinki TG vA

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Ja też wszystko oprócz Tokyo Ghoul oglądam na Anime-Odcinki ;) No niestety napisy do TG polskie najszybciej są na AnimeOn, ja i tak oglądam po angielsku.

Opublikowano

To wiadome, ze animezone kradną, ale dlatego ich oglądam. Radzą sobie chłopaki nie tracąc przy tym, cenie to. Mam w d***e, ze kradną, wazne, ze mam zajebistą strone z odcinkami po pl. Po za tym w duzej czesci przypadkow oni kradną od innych złodziei. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Animeon kiedyś szybciej wstawiało anime, ale Tokyo Ghul wstawia dobrze. Bo jest zaraz na stronie, a inne serie to czekać trzeba...

Anime-online właśnie modernizuje serwis, a więc będzie trzeba czekać na odcinki, albo szukać po fb ich czy forum...

Opublikowano

Podoba mi się głównie przez różnice z mangą. O ile twórcy mają głowę, to może nie będzie takiego rozczarowania jak pod koniec mangi i doprowadza historię do końca.

Opublikowano

Co by tutaj, pierwsza seria mocno średnia, za wolno się wszystko ciągnie, za dużo nudnych nieistotnych scen -. Bohater zachowuje się i wygląda jak ciota - dopiero pod koniec serii coś się zmienia, druga seria zapowiadała coś "lepszego" a póki co mam tego samego średniaka.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Moglibyście powiedzieć o co chodzi z tymi "Ghoulami' ? w jaki sposób oni się w nich zmieniają? nic nie zostało wytłumaczone, ale co prawda to prawda główny bohater to ciota. 

Opublikowano

animezone - mnie tam nie obchodzi czy kradną czy nie ich sprawa ważne że mogę sobie anime obejrzeć :P

TokyoGhoul jak ssao średnie anime przyjemnie zabija czas ale fabuła cały czas idzie w dół 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ogólnie TG podoba mi się, ale... Jakoś bardziej przypadło mi do gustu Kiseijuu: Sei no Kakuritsu. Chyba więcej akcji, ciekawsza oprawa muzyczna. Ale nie o tym temat. W Tokyo Ghoul podoba mi się kolorystyka - czerwone oko, fioletowe włosy 'jego' Ghoulki (od narządów) lub przyjaciółki. Charaktery niektórych postaci :)

Opublikowano

Oglądaliście 4 odcinek końcówka po prostu mega no zgieło mnie co się stało nie będę spojlerował, ale zapowiada się zajeb...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Widziałem 4 odcinek, jednak nadal nic mnie nie powaliło.

<high-five>

Oglądaliście 4 odcinek końcówka po prostu mega no zgieło mnie co się stało nie będę spojlerował, ale zapowiada się zajeb...

Nie wiem, chyba oglądaliśmy dwa różne odcinki, bo bądź co bądź, ale ni c***a nie widziałem tutaj nic co mogłoby mnie w jakikolwiek sposób, mniej, lub bardziej zaskoczyć... W tym anime powielane jest od groma schematów, które znajdziesz w innych, lepszych produkcjach. To co stało się na końcu

czyli boost dla głównego bohatera w sytuacji krytycznej

masz w takich anime(podaje te, które każdy zna):

• Naruto
  • Bleach
  • Fairy Tail
  • Akame Ga Kill(ta super moc głównego bohatera była jak dla mnie tym co w spoilerze)
  • i od kija więcej ;)
Jak dla mnie Tokyo Ghoul zasługuje na 5? Może nawet mniej, ze względu na totalny brak oryginalności w tym anime, a fabułą i kreską dupy nie urywa.
Opublikowano

Słabe. Chyba nie ma w tym niczego, czego nie widziałem. Odgrzewane kotlety też dobre jak dobrze zrobione, ale w tym przypadku nie bardzo to wyszło. Pierwszy sezon to generalnie farsa była a drugi zalatuje jeszcze czymś gorszym więc już nawet tej serii nie ma co śledzić

Opublikowano

Wyjasni mi ktoś czemu w 5 odcinku kaneki pokonal z latwością tego ważnego kolesia, czlowieka, on chyba jakims generalem jest, a amona, ktory nie dawno byl zwyklym frajerkiem (a nagle stal sie koksem, ale to juz w sezonie peirwszym) nie potrafil pokonać? Ba, nawet nie tyle co nie byl zdolny go pokonać, ale po prostu został przez niego pokonany.. F**k logic

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wyjasni mi ktoś czemu w 5 odcinku kaneki pokonal z latwością tego ważnego kolesia, czlowieka, on chyba jakims generalem jest, a amona, ktory nie dawno byl zwyklym frajerkiem (a nagle stal sie koksem, ale to juz w sezonie peirwszym) nie potrafil pokonać? Ba, nawet nie tyle co nie byl zdolny go pokonać, ale po prostu został przez niego pokonany.. F**k logic

Zawahał się walcząc przeciwko Amonowi i dlatego dostał po d***e.

Jeśli chodzi o tego grubasa w zbroi to i tak miał przegrać, po prostu skrócono czas walki o jakieś 95% i pokazano efekt końcowy z małą zmianą, bo nie pamiętam żeby Kaneki sobie go na końcu chrupał.  8S

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zawahał się walcząc przeciwko Amonowi i dlatego dostał po d***e.

Jeśli chodzi o tego grubasa w zbroi to i tak miał przegrać, po prostu skrócono czas walki o jakieś 95% i pokazano efekt końcowy z małą zmianą, bo nie pamiętam żeby Kaneki sobie go na końcu chrupał.  8S

Zawahał się po tym jak przed chwilą zabił grubasa w zbroi i go zeżarł? Slabe rozwiazanie dla mnie.. W ogole gdzie przeciwnik kanekiego z konca 4 odcinka? Wypuscil go z klatki, walczyli, a nagle w 5 odcinku 0 na ten temat.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Obejrzałem ten piąty odcinek przewijając połowę, i jak zobaczyłem jak nasz głowny bohater

pada od typa z mieczykami który był tam -1000 poziomów niżej od tego typa w zbroi to się załamałem

, zaczynam myśleć że ta seria to jeden wielki beznadziejny filer.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Obejrzałem ten piąty odcinek przewijając połowę, i jak zobaczyłem jak nasz głowny bohater

pada od typa z mieczykami który był tam -1000 poziomów niżej od tego typa w zbroi to się załamałem

, zaczynam myśleć że ta seria to jeden wielki beznadziejny filer.

ta seria jest fillerem. Caly 2 sezon będzie wymyslany przez autora mangi, ale nie bedzie on na podstawie mangi, juz teraz są roznice, bo np. kaneki w mandze wcale nie dolaczyl do aogiri. Mam nadzieje, ze 2 sezon bedzie ostatnim, bo chce juz skonczyc tokyo ghoul w koncu.

@top

warto tez wspomnieć o animacji. Jest po prostu slaba. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zawahał się po tym jak przed chwilą zabił grubasa w zbroi i go zeżarł? Slabe rozwiazanie dla mnie.. W ogole gdzie przeciwnik kanekiego z konca 4 odcinka? Wypuscil go z klatki, walczyli, a nagle w 5 odcinku 0 na ten temat.

Czego oczekujesz od gówna na miarę ssało? :D To anime ssie bardziej niż Sasha Grey w swoich filmach. Powielane schematy, tona niejasności, czysta fantazja twórców. Wszystko jeszcze oblane chujowym wykonaniem. Po prostu wyjebać. 2/10, może podwyższę na 3/10, ale się zobaczy...

@-Vasto-

Jak pisałem - czysta fantazja twórców, która w 99% przypadków się nie sprawdza i wychodzi totalne gówno, z ogromem niejasności :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...