Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tokyo Ghoul - dyskusja

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ale główny wątek był o wampirach nie o ghulach  

"ZRÓBMY ANIME, W KTORYM BOHATERZY ZAMIAST GLOWY BĘDĄ MIELI DYNIE, BĘDZIE ORYGINALNIE, WIĘC NAPEWNO SIĘ SPRZEDA"

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Btooom też doczekał się drugiej serii c'nie ? :D

Raczej reklamówka mangi tak jak pisał ktoś wyżej.

Może twórcy Btooom mają zapłon jak Blizzard z Diablo III po IIjce? xD

Zresztą, dla mnie to anime jest dosyć średnie, nie powala niczym, a cenzura jest wszechobecna i wkurwiająca...

Opublikowano

Może twórcy Btooom mają zapłon jak Blizzard z Diablo III po IIjce? xD

Zresztą, dla mnie to anime jest dosyć średnie, nie powala niczym, a cenzura jest wszechobecna i wkurwiająca...

Średnie tokyo ghoul, czy btoom?

Co do 2 sezonu tokyo ghoula i btooma to wątpie, ze powstana. Tokyo ma wieksze szanse, ale pewnie za 5 lat by powstal, wtedy nie ogladalbym jakichś bajek..

Opublikowano

Średnie tokyo ghoul, czy btoom?

Co do 2 sezonu tokyo ghoula i btooma to wątpie, ze powstana. Tokyo ma wieksze szanse, ale pewnie za 5 lat by powstal, wtedy nie ogladalbym jakichś bajek..

Oba.
Opublikowano

Oba.

Mnie się btooma przyjemnie oglądało, ocenilem na 8/10. Sredniak to 6/10

Tokyo ghoul na razie to taka siodemka, i pewnie wyzszej nie dostanie bo juz polowa zostala wyemitowana

Opublikowano

Mnie się btooma przyjemnie oglądało, ocenilem na 8/10. Sredniak to 6/10

Tokyo ghoul na razie to taka siodemka, i pewnie wyzszej nie dostanie bo juz polowa zostala wyemitowana

Ja btooom! oceniłem na 7/10, przez to, że urwali historię... W sumie podobnie będzie z Tokyo Ghoul pewnie ;/

Dobra, koniec spamu bo nas zawarnują a ostatnio dostałem unbana na tym koncie ^.-

Opublikowano

Nowy ep Tokyo Ghoul..

znowóż nic większego niż widzieliśmy do tej pory, a powinni już zaczynać.. tak czy owak mam nadzieje że już następny sie zacznie

w końcu maska gotowa ^^

Opublikowano

czytaj dopiero po obejrzeniu 7 ep !

Kurde, a myślałem że ją uratuje w jakiś efektowny sposób ,a tu lipa ;( Sądzę że będzie niezła akcja związania z tą dziewczynką , coś w stylu zły atakuje - dziewczynka bliska śmierci - epicki ratunek :D   przynajmniej na coś takiego liczę )

rmoiyq.png

Opublikowano

te "gołębie" w końcu zaczynają działać, szykuje się coś mocnego.

Anime ma wielki potencjał i zdecydowanie razem z Akame ga Kill jest na razie najlepszym anime tego roku.

League of Legends Borson I Mocny

Opublikowano

To anime zaczyna mi przypominać Gantza. I rozkmine - ciągnąć za spust, czy nie? :(

tylko ze w gantz glowny bohater każdą przeleciał, ponoć nawet kosmitkę. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Kurde ciągle nic ;( Główny bohater nic nie pokazał ,a szkoda . Wygląda to jak typowe promowanie mangi :D . Pokażą ci kawałek ,który cie zaciekawi ,a dalej w mangę leć .

rmoiyq.png

Opublikowano

Zacząłem dziś oglądać anime i jestem pod wrażeniem. Jedna z lepszych serii jaką kiedykolwiek mogłem ujrzeć. Chętnie przeczytałbym mangę, a teraz wybaczcie wracam do oglądania.

Opublikowano

Zacząłem dziś oglądać anime i jestem pod wrażeniem. Jedna z lepszych serii jaką kiedykolwiek mogłem ujrzeć. Chętnie przeczytałbym mangę, a teraz wybaczcie wracam do oglądania.

Nie wiem czym się tu jarać, anime średniawe, ba nawet słabe bym powiedział.

Manga imo lepsza troszkę i ładniej podkreśla te z*******e oczka ghouli. Still nothing spectacular.

417711489342956987022.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ehh i po ostatnim epie jestem zawiedziony ( nap. angielskie ) . Nie podoba mi się zakończenie ;( jednak 12 odcinków to za mało dla tego anime ;( mogliby skończyć po tym wątku uratowania kanekiego a nie tak ;(

Myślałem że będzie siedział na krześle do końca odcinka ;(((( na jakim epie mangi kończy się anime ?

ocena końcowa ode mnie 6/10

rmoiyq.png

Opublikowano

ehh i po ostatnim epie jestem zawiedziony ( nap. angielskie ) . Nie podoba mi się zakończenie ;( jednak 12 odcinków to za mało dla tego anime ;( mogliby skończyć po tym wątku uratowania kanekiego a nie tak ;(

Myślałem że będzie siedział na krześle do końca odcinka ;(((( na jakim epie mangi kończy się anime ?

ocena końcowa ode mnie 6/10

Gdyby "Kaneki" (w cudzysłów dałem bo mnie obrzydza to imię) rżnął tak wszystkich przez te 12 odcinków jak tego świra w końcówce to byłbym zachwycony.

Niestety dostaliśmy smętne pie*dolenie, piz*owatość na pierwszym planie, zabawę w "bar" i w sumie nic poza tym. Szkoda, bo przeglądając mangę mimo wszystko lepiej to wyglądało.. Również daję 6/10, głównie za końcówkę.

Anime zakończyło się na chapku 66. Oczywiście mnóstwo rzeczy zostało pominiętych.

Opublikowano

Przestałem to oglądać jak ten typ onanizował się zakrwawioną chusteczką.

Po komentarzach widzę, że nie ma czego żałować.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zobaczyłem i mogę powiedzieć, że jest to jedna z najgorszych adaptacji. Rozumiem ucinanie zbędnych scen, czy też zamienia arców, ale kwintesencja jego przemiany oraz okoliczności z nią związane zajęłyby dużo więcej czasu i przez ich skrócenie wyszło kupa.gif. Ponad to słyszałem, że manga też ma badziewne zakończenie. Warto zastanowić się, czy opłaca się w to brnąć.

Opublikowano

7/10

promówka mangi, ocena wysoka, bo BTOOOM i Deadman Wonderland też wysoko oceniłem, ale tam akurat były wszystkie epy dobre, a nie 5 minut ostatniego.

Mimo wszystko drugi sezon w styczniu, ja osobiście będę kontynuował.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Przestałem to oglądać jak ten typ onanizował się zakrwawioną chusteczką.

Po komentarzach widzę, że nie ma czego żałować.

XDDDDDD

/top

Sumasumarum spoko się rozkręciło 2 połowa 1 sezonu o wiele lepsza niż ta pierwsza

Osobiście czekam na 2 sezon 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kurde no słabo słabo ostatni odc tego sezonu naprawdę z*******y na + ale reszta ... ten początek nie był taki zły mówię tu o 2 pierwszych odc ale reszta to takie nudne i słabe że masakra :/ ogólnie obejrzę 2 sezon może w nim coś zmienią :D 

Opublikowano

Kurde no słabo słabo ostatni odc tego sezonu naprawdę z*******y na + ale reszta ... ten początek nie był taki zły mówię tu o 2 pierwszych odc ale reszta to takie nudne i słabe że masakra :/ ogólnie obejrzę 2 sezon może w nim coś zmienią :D

Jak już studio zarobiło to i pewnie poprawi animacje i wydłuży ilość epów. Nic tylko czekać, choć mnie to anime jakoś nie fascynuje zbytnio.

Oglądałem bo czekałem na jakaś kozacką walkę i poniekąd taką dostaliśmy na koniec s1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...