Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SebusPL

Ty jestes skończonym kretynem... Jak tylko będę na komputerze to Ci wkleję logi z netstata z konsoli vps... Dziwne co? Nawet prostego DoSera mozna w php napisać. Taki spec a o Tym nie wie? Wyzywasz mnie od gimbusow, powiedział zadufany w sobie gosc o nicku SebusPL, wali nawet nie gimba a podstawówka... I kiedy ta zmiana na vps nastapi ? ;>

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@dragranis 

Wchodzisz w bar, po czym klikasz na tego typa po prawo, co od niego się kupuje Piwka. Tam wyskakuje komunikat "Wystartował Serwer", a pod nim jest napisane "Wystartowała kolejna edycja prywatnego serwera. Restart lochów, wieży, złota, grzybów jest codziennie o 00:00. Więcej informacji na forum". Pisze tutaj, że Restart tego wszystkiego jest o 00:00, stąd to wziąłem. Minęła 00:00 i nadal taka sama ilość.

Sebuś pisał, że złoto już się nie będzie resetowało, bo byłoby zbyt łatwo mieć eq, gdybyś codziennie dostawał po 9kk golda, to samo z grzybkami, ja mam teraz over 120k i żyję. Musisz zbierać złoto z lochów i z misji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@SebusPL

Ty jestes skończonym kretynem... Jak tylko będę na komputerze to Ci wkleję logi z netstata z konsoli vps... Dziwne co? Nawet prostego DoSera mozna w php napisać. Taki spec a o Tym nie wie? Wyzywasz mnie od gimbusow, powiedział zadufany w sobie gosc o nicku SebusPL, wali nawet nie gimba a podstawówka... I kiedy ta zmiana na vps nastapi ? ;>

Wtrącę się tutaj.

Czy Ty udajesz pajaca? Logi z netstata? God Please. Hosting na którym Sebuś, ma grę blokuje takie coś jak DoSer w php  :).

Jeżeli masz jakiś problem możemy porozmawiać na teamspeaku. Ile masz lat? Po za tym dosowałeś/dosowaliście hekko, a o ile pamiętam hekko takie sprawy zgłasza, może podeślę im twoje ip? :) Po drugie uważaj komu grozisz. 

@Dektored , zajrzyj tutaj. ~ kozaczy dziecko w internecie myśląc że jest anonimowe :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

sebuś zrób żeby potwory w wieży miały mnie hp bo za uja się nie da ubić piernika ...

Bo takiego pierniczka robisz dopiero na 300 lvl'u + dobre eq. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

serwer byl fajny do momentu jak pojawil sie blad z dodawaniem statow za darmo juz kilka dni tak jest a admin nic z tym nie robi 

http://screenshooter.net/6995435/vqpknqb

Problem został naprawiony ;)

Bo takiego pierniczka robisz dopiero na 300 lvl'u + dobre eq. 

Jest jeden gracz (teraz w top5) który pokazał mi że na 150lv pokonał piernika :P Jednak umiejętność gry to podstawa :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sebuś, co prawda nie wiem co można by z tym zrobić, ale można by dodać jakieś rzeczy do kupienia za dużą ilość grzybów czy coś. Mam ich ponad 800k i nie mam co z nimi zrobić xD

Opublikowano

Spoko Priv kiedyś grałem :D

Zagraj od nowa ;)

Sebuś, co prawda nie wiem co można by z tym zrobić, ale można by dodać jakieś rzeczy do kupienia za dużą ilość grzybów czy coś. Mam ich ponad 800k i nie mam co z nimi zrobić xD

O to się nie martw :P

Pracuję nad "pierścieniem expa" który będzie podnosił % expa z misji. Przy okazji dodam 2599lv

Opublikowano

Nie opłaca tutaj się grać, jeżeli top 15 to sami wojownicy z rózgą ...

Pojawiają się też magowie ;)

A że jest to priv to wszystko jest możliwe :P Nawet woj z różdżkami a magowie z łukami

nadal mozna dodawac staty za darmo

http://screenshooter.net/6995435/litdwnb

Bo co 2 minuty cofa do maxa. Niestety maszyna jest za słaba by sprawdzała to cały czas

Opublikowano

To jest mój priv i moje zasady. Jest dużo co prawda słabszych serwerów ale są ;)

wtf?! nie da się nic ubić w wieży i ty to olewasz? to ja leje na taki serwer i tu nie gram ...

Admin Cienia
Opublikowano

wtf?! nie da się nic ubić w wieży i ty to olewasz? to ja leje na taki serwer i tu nie gram ...

Ja tam mogę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak się grać nie potrafi to tak jest. Jest to wałkowane przynajmniej 10 razu już w tym temacie. Pracuję na optymalizacją, szukam sponsora, dopiero zmagałem się z hekko a tutaj ktoś mi spamuje że nie będzie grał. Jakbym miał was w dupie to bym teraz leżał na słoneczku i się cieszył sobotą a nie siedział przed monitorem i zapierdalał za darmo. Już mnie to wkurwia.

Opublikowano

Jak się grać nie potrafi to tak jest. Jest to wałkowane przynajmniej 10 razu już w tym temacie. Pracuję na optymalizacją, szukam sponsora, dopiero zmagałem się z hekko a tutaj ktoś mi spamuje że nie będzie grał. Jakbym miał was w dupie to bym teraz leżał na słoneczku i się cieszył sobotą a nie siedział przed monitorem i zapierdalał za darmo. Już mnie to wkurwia.

jak cię to wkurwia to zamknij, noł problemo ;3

Opublikowano

jak cię to wkurwia to zamknij, noł problemo ;3

Skończ już prowokować ;)

Sebus a kto ci kaze? Ten"twoj" serwer jest jak kazdy, to samo nie macie iwedzy, aby zroic lepszy i tylko czekacie az z epvp dadza pliki nowsze.. Zenada

Pokaż mi drugi serwer który jest tak rozbudowany i ktoś się nim opiekuje tak jak ja.

Opublikowano

Skończ już prowokować ;)

Pokaż mi drugi serwer który jest tak rozbudowany i ktoś się nim opiekuje tak jak ja.

Ty się zajmujesz serwerem? ahahahah dowaliłeś... Wczoraj siedziałem z Twoimi "kolegami/znajomymi" kimkolwiek byli wisi mi to... Dowiedziałem się, że nic nie umiesz... Za wszystko płacisz, żeby ktoś Ci zrobił... Rozbudowany bo płacisz non stop ludziom, żeby Ci coś zrobili, bo sam nie potrafisz... i nie chodzi tutaj o zazdrość piszę prawdę a to że piszesz że się nim zajmujesz to lekka przesada...

@topic serwera nie polecam, laaaaguje

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ty się zajmujesz serwerem? ahahahah dowaliłeś... Wczoraj siedziałem z Twoimi "kolegami/znajomymi" kimkolwiek byli wisi mi to... Dowiedziałem się, że nic nie umiesz... Za wszystko płacisz, żeby ktoś Ci zrobił... Rozbudowany bo płacisz non stop ludziom, żeby Ci coś zrobili, bo sam nie potrafisz... i nie chodzi tutaj o zazdrość piszę prawdę a to że piszesz że się nim zajmujesz to lekka przesada...

@topic serwera nie polecam, laaaaguje

Jesteś dziwny :)

Jestem pewien że z nikim nie siedziałeś, wołali cię na ts w innym celu. ;)

Powiedz mi tylko za co zapłaciłem o znajduje się na tym serwerze?

Serwer przestanie lagować już niebawem ;)

Opublikowano

Uwielbiam te wszystko hejtujące dzieci :D Jak się tam wam nie podoba to nie grajcie, ludzie to mają problem. Sebuś, mam propozycję ale nie wiem czy było by to możliwe. Co myślisz o tym by gracze mogli sobie zwiększać maksymalne statystyki? Teraz jest limit 15k. Powiedzmy za 30k( to tylko propozycja) kupujesz sobie zwiększenie limitu o 5 tysięcy. Każde kolejne ulepszenie kosztowałoby więcej, tak 30-40% od poprzedniego. Byłoby co robić z tymi grzybami :D Przy okazji można by zrobić ewentualnie wymianę grzybów na złoto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...