Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze, a tak się cieszyłem. Taki gorący temat i serwerek nie działa. Czekam na wznowienie :))

Opublikowano

Powiedz kiedy będzie ten shakes

Również czekam. Chciałem przetestować, a tu lipa :/

Kurcze, a tak się cieszyłem. Taki gorący temat i serwerek nie działa. Czekam na wznowienie :))

Dziś prawdopodobnie serwer zostanie uruchomiony testowo (sprawdzenie maszyny) a za 2-3dni wszystko wróci do normy

Konta oczywiście zostają :

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Jak wstanie to przetestuje ^^ i jak będzie trzeba to też coś sypne.

Zrób zakładkę dotacje lub jakiegoś VIP-a i wtedy będziesz mieć z głowy płatności ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak wchodzę na strone http://sfgames.eu/ to przezuca mnie na twój profil na mpc . Proszę o pomoc

To tylko chwilowe, do czasu uruchomienia serwera.

@SebuśPL kiedy start serwera ?

Wczoraj Sebuś pisał, że za dzień lub dwa, czyli dziś lub jutro, serwer znów stanie na własnym, porządnym VPS. Bez lagów btw. :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak wchodzę na strone http://sfgames.eu/ to przezuca mnie na twój profil na mpc . Proszę o pomoc

@SebuśPL kiedy start serwera ?

To tylko chwilowe, do czasu uruchomienia serwera.

Wczoraj Sebuś pisał, że za dzień lub dwa, czyli dziś lub jutro, serwer znów stanie na własnym, porządnym VPS. Bez lagów btw. :P

Myślę , że nie ma sensu powtarzać tych samych komentarzy co 1 lub co 2 post  :P Każdy jest na tyle rozwinięty , że potrafi cofnąć się o 1-2-3 strony wcześniej i poczytać troszkę :P Bo w ten sposób robi się " spam " :)

77783191885746825327.png

Opublikowano

Kilka minut wcześniej jak wchodziłem na tą stronę  , to był komunikat odnośnie tego , że serwer dzisiaj będzie postawiony na nowej maszynie bez lagów ;) Nwm czemu wyskakuje biała strona , też mam ten sam problem co ty ;)

77783191885746825327.png

Opublikowano

i cos z kasa nie dziala niektore rzeczy sa za darmo w sklepie i takie rzeczy mozna wygrac tez w lochach to niby sprzedajesz je za 0 zlota ale one zabieraja ci zloto i zeruja do zera nieda sie kasy nazbierac no i panel ktory ma byc niebawem naprawiony

Opublikowano

Nie mogę się zajerestrować (wybrane imię postaci jest niedostępne) wpisuje jakie tylko mogę :P

PS:Pomoże ktoś teraz ? a nie za 10 godzin

@edit:naprawione:okazało się że miałem takie hasło że mnie blokowało (małe,Duże,cyfry, i znaki specjalne)

baner.png

Opublikowano

i cos z kasa nie dziala niektore rzeczy sa za darmo w sklepie i takie rzeczy mozna wygrac tez w lochach to niby sprzedajesz je za 0 zlota ale one zabieraja ci zloto i zeruja do zera nieda sie kasy nazbierac no i panel ktory ma byc niebawem naprawiony

Błąd wystąpił ze względu na przeniesienie bazy danych, jak kilkanaście razy wygeneruje się nowy przedmiot to wróci do normy ;)

Zmiana klas będzie dostępna ? :)

Panel już działa

Nie mogę się zajerestrować (wybrane imię postaci jest niedostępne) wpisuje jakie tylko mogę :P

PS:Pomoże ktoś teraz ? a nie za 10 godzin

Mi rejestracja działa poprawnie :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...