Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Sebuś to jest jednak gość! :P D&G niestety, nawet Elita nie ma przywilejów :P Ja pokonałem Ciasteczko dopiero over 500 lvl, także :D A set mam całkiem niezły. 

Dzisiaj juz wysztko bije bez problemow :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dzisiaj juz wysztko bije bez problemow :P

Ja wieżę robię raz dwa :)

Widzę topka tak bardzo wyrównana 

No fakt, magowie z wojowników zrobieni xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja wieżę robię raz dwa :)

No fakt, magowie z wojowników zrobieni xD

Raczej wojownicy z magów :D

W spoilerze macie powód dlaczego są lagi:

Nie potrafią nic samemu zrobić to niszczą pracę innych.

Hosting w miarę możliwości jest zabezpieczony to ddosują bieda umysłowa się szerzy :<

739881403015335702704.png

Niebawem nowy hosting ;) ( @1373230489-U611928.pngBR3ND )

1000093817-removebg-preview-1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Chłopczyc beksa i nie dostał czego chciał to prostym programem ddosy puszcza co każdy idiota potrafi. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

SebuśPL jesteś zerem ;) Jakbym chciał to ten Twój server leżałby w 3 minuty ;)

Ty za to pokazałeś klasę atakując serwer za nic. Jesteś gimbusem który nie potrafi sam nic zrobić tylko ddosuje jeszcze słabą maszyną bo lagi występują tylko przez wczytywanie .swf a serwer nawet tego nie odczuwa ;)

Opublikowano

Czy ja Ci coś ddosowałem ??? Masz jakieś dowody, że mnie o to oskarżasz ?

Dobra, idź już chłopcze i nie spamuj.

Kiedy tak mniej wiecej będzie VPS?

Opublikowano

Sebus,

Ja ani nikt z ekipy mojego serwera Ciebie nie DDoSuje. Za to Ty napierdalasz DoSami w mój serwer całe dnie. Więc może k***a byś nie oskarżał mnie/ekipy serwera o DDoSy. Lagi masz bo masz blad w konfiguracji serwera. Zauważ kretynie, że póki nie zacząłej DoSowac jakims badziewiem to mój serwer miał 0 lagi, a Twój non stop. Więc baranie nie oskarżaj kogoś jak sam coś robisz, bo jak Ci pierdolne DDoSa to Ci serwer nie wstanie ...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dzieciaczki... Spokojnie, po co robicie taką konkurencję między sobą ? Każdy serwer ma swoich graczy -.-

Eteor.eu - Najlepszy OTS w Polsce ! Start już 21.11.2014 - Godz 18:30 ! Po starcie, zaczynaj grę !

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem. Mianowicie z resetem lochów. Gdy włączam opcję "== PANEL ==" następnie klikam w "Restart lochów". Po czym otwiera się kolejna strona, z nakazem wpisania Hasła. I ja nie wiem co tam trzeba wpisać, w tym właściwie mój problem. Liczę na szybkie rozwiązanie ze strony waszej mojego drobnego problemu. :)
//Edit - Problem rozwiązany, przepraszam za moją głupotę, wystarczyło wpisać hasło do swojego konta... <facepalm> :/

Opublikowano

Sebus,

Ja ani nikt z ekipy mojego serwera Ciebie nie DDoSuje. Za to Ty napierdalasz DoSami w mój serwer całe dnie. Więc może k***a byś nie oskarżał mnie/ekipy serwera o DDoSy. Lagi masz bo masz blad w konfiguracji serwera. Zauważ kretynie, że póki nie zacząłej DoSowac jakims badziewiem to mój serwer miał 0 lagi, a Twój non stop. Więc baranie nie oskarżaj kogoś jak sam coś robisz, bo jak Ci pierdolne DDoSa to Ci serwer nie wstanie ...

Nigdy nie ddosowałem żadnego serwera. Lagi z powodu złej konfiguracji? Nie bądź śmieszny.

Nawet nie wiedziałem że masz serwer ;)

Opublikowano

Nigdy nie ddosowałem żadnego serwera. Lagi z powodu złej konfiguracji? Nie bądź śmieszny.

Sebuś, ale zawsze jest tak, że ludzie muszą wyciągać jakieś brednie z paluszka.

Jeszcze raz mocny serwer i ciągnij go dalej! Bo jest co! ;-)

2e30al1.jpg

Opublikowano

o teraz dojebales, w temacie serwera wyzywasz mnie od zlodzieji, DDoSujesz jakims gownem serwer, ip serwera ddosujscego pokrywa sie z Twoim ip shakesa przypadek? Wyzywasz w dziale każdego od zlodzieji za "hit" a sam tego nie stworzyles/wymysliles zwykle,kopiuj wklej. I wracajac do DDoSow, jak chcesz wojne to mozemy zacząć wojne, tyle ze za male nogi masz :) Moja ekipa ~informatycy studiujacy w krakowie~ - Twoja - zaklamany Ty...
1377863814-U611928.png

Opublikowano

o teraz dojebales, w temacie serwera wyzywasz mnie od zlodzieji, DDoSujesz jakims gownem serwer, ip serwera ddosujscego pokrywa sie z Twoim ip shakesa przypadek? Wyzywasz w dziale każdego od zlodzieji za "hit" a sam tego nie stworzyles/wymysliles zwykle,kopiuj wklej. I wracajac do DDoSow, jak chcesz wojne to mozemy zacząć wojne, tyle ze za male nogi masz :) Moja ekipa ~informatycy studiujacy w krakowie~ - Twoja - zaklamany Ty...

Proszę cię, przestań się kompromitować.

Jesteś takim randomem że nawet nie pamiętałem że wypowiedziałem się w twoim temacie.

"~informatycy studiujacy w krakowie~" To jakaś nowa grupa zrzeszająca gimbusów na fb?

W jaki sposób ip mojego "serwera" może się pokrywać z jakimiś ddosami skoro ja mam hosting wykupiony nie vps/dedyka :P Zastanów się co piszesz lub dopytaj kolegów bo widzę że masz małe o tym pojęcie.

PS. zapoznaj się z odmianą słowa "złodziej" http://www.aztekium.pl/przypadki.py?tekst=z%C5%82odzieje〈=pl

Opublikowano

@dragranis 
Wchodzisz w bar, po czym klikasz na tego typa po prawo, co od niego się kupuje Piwka. Tam wyskakuje komunikat "Wystartował Serwer", a pod nim jest napisane "Wystartowała kolejna edycja prywatnego serwera. Restart lochów, wieży, złota, grzybów jest codziennie o 00:00. Więcej informacji na forum". Pisze tutaj, że Restart tego wszystkiego jest o 00:00, stąd to wziąłem. Minęła 00:00 i nadal taka sama ilość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...