Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz złe hasło podawać. Bo logowanie działa poprawnie.

podaje dobze ale nic sie nie dzieje. :(

A ja w ogóle nie zmieniałem hasła.

8S

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niemożliwe, próbowałem kilka razy na różnych przeglądarkach i wszędzie mi działa ;x

Wcześniej mi działało a teraz nie.

PS Znasz moje passy?

a no tak stworzyles serwer heheh

Mam pomysł stworze nowe konto, dam ci moj login i dasz hasło do niego :)

Nazywa się lupido1

Wiem kto mi sie włamał!

nocken

Noi wszystko od nowa :(

Opublikowano

Wcześniej mi działało a teraz nie.

PS Znasz moje passy?

a no tak stworzyles serwer heheh

Mam pomysł stworze nowe konto, dam ci moj login i dasz hasło do niego :)

Nazywa się lupido1

Wiem kto mi sie włamał!

nocken

Noi wszystko od nowa :(

Nie znam haseł do kont ;) Są szyfrowane.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zarejestrować ? Wszystko wpisałem poprawnie i występuje taki błąd: http://scr.hu/25pt/bn4vh

Zmieniałem kilkanaście razy nick i dalej to samo..

//Dobra działa. Okazało się, że to wina hasła bo dałem z "." . Bez "." działa normalnie
Opublikowano

Masz jakiś inny serwer?

Jeśli tak to podaj, ale żeby był taki sam.             :D

Jeden serwer wystarczy ;) Jest jedyny w swoim rodzaju i ciągle dopieszczany :P

jak tu szybko expic ?

Lochy.

Opublikowano

Zgłaszam buga (chyba). Nie da się zwiększać poziomów pomocników w wieży http://scr.hu/25pt/yg7ac

cały czas jest 150 lvl i nawet jak sie spamuje w "+" to nic się nie dzieje. Jak to wina z mojej strony to proszę o porade ;)

+ Jak ktoś wie to proszę o wytłumaczenie co ci pomocnicy dają i skąd mam uzbierać itemy dla wojownika i łucznika skoro jestem magiem.
Opublikowano

@up 

Nie wszystko w plikach do pobrania bylo od razu, jak beda mieli mozliwosc - zapewne zmodyfikuja to i bedzie dalo sie lvlowac, chwilowo nawet itemy nic nie daja pomocnikom, a w wiezy walczysz sam.

Itemy mozesz uzbierać zmieniajac klase w panelu

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Przydało by się, odblokować do 4k lvli i zrobić ciężki exp, bo od 1498 do 2555  wbiłem w 1,5h a topka polega na szczęściu i tyle.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Przydało by się, odblokować do 4k lvli i zrobić ciężki exp, bo od 1498 do 2555  wbiłem w 1,5h a topka polega na szczęściu i tyle.

Będzie do 3333lv ;P Ale muszę najpierw coś poprawić :D

Opublikowano

Expiłeś na wieży ? :) 

Opublikowano

@UP

Tak, na wieży odrazu po dodaniu 2555 lv.

@SebuśPL

No to czekam na nowe poziomy ^^

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Nie wiem czy było ale pisze

1 Byłem zwiadowca zmieniłęm na maga, mam różdżke z wysokim dmg do tego nawet tarczę (choć jej nie widać bonusy sa) i znów zmieniłem na zwiadowce, wszystko śmiga- tak miało być?

Po pokonaniu  człowieka piernika nadal piszę że sa lochy 1/10 ale jednak sa następni przeciwnicy- proszę o poprawkę

\Dodam że po dodaniu np 1 pkt w zręczność raz dodaje się pancerz a raz zmniejsza

/

Do tego w po wejściu w gildia piszę np 1 loch, wejdziesz 2 raz i tym razem może pisać 100

Opublikowano

Nie wiem czy było ale pisze

1 Byłem zwiadowca zmieniłęm na maga, mam różdżke z wysokim dmg do tego nawet tarczę (choć jej nie widać bonusy sa) i znów zmieniłem na zwiadowce, wszystko śmiga- tak miało być?

Po pokonaniu  człowieka piernika nadal piszę że sa lochy 1/10 ale jednak sa następni przeciwnicy- proszę o poprawkę

\Dodam że po dodaniu np 1 pkt w zręczność raz dodaje się pancerz a raz zmniejsza

/

Do tego w po wejściu w gildia piszę np 1 loch, wejdziesz 2 raz i tym razem może pisać 100

1. Taki był cel

2. To jest wina flasha, musisz odświeżyć stronę i będzie poprawnie

3. To tylko błąd wizualny (przy wierzy) a loch gildii jest taki ponieważ skrypt jest taki jaki jest i zlicza lochy ze wszystkich gildii :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...