Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żal mi takich ludzi, którzy mają inteligencję kamienia. Nie masz kultury bądź rodzice Cię jej nie nauczyli, to za to ponosisz karę. Proste? Proste. Nikt nikogo nie słucha, ja zgłaszam graczy i ludzi, którzy potrafią tylko wyzywać zamiast się normalnie dogadać. Jakoś z innymi graczami doszedłem do wspólnego języka tylko ty zacząłeś mnie wyzywać. 

Naucz się kutlury i opanuj język, bo kiedyś nieźle dostaniesz po twarzy i będziesz na dnie. :)

Krótko mówiąc: nie lubimy ludzi, którzy mają lochami biegać, a zamiast tego hate'ują jak trzeba :P

Proszę nie zapominać o przeznaczeniu gier komputerowych :D Z doświadczenia wiem, że nawet najpoważniejszych graczy czasem poniesie :) Ważne, żeby się w porę opamiętać nim jak taki ilofblod ktoś zrobi z siebie - niedoszłego gracza, pajaca.

To tyle, dziękuję za uwagę 8) Powodzenia! :D

Opublikowano

Zmienicie może to, żeby woj nie miał różdżek bo same woje są .. Lub jakos dmg zmienic czy coś :)

Najpierw ludzie grają magiem później wojem a broń zostaje :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Lukne server moze na nim zostane na stale

Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej ;)

Nowy layout zbliża się...

Widać że wakacje nadchodzą bo po 100 osób online ;)

Już niebawem więcej nowości.

Opublikowano

1. Taki był cel

2. To jest wina flasha, musisz odświeżyć stronę i będzie poprawnie

3. To tylko błąd wizualny (przy wierzy) a loch gildii jest taki ponieważ skrypt jest taki jaki jest i zlicza lochy ze wszystkich gildii :P

Sebuś, przecież żeby ci zliczało tylko z konkretnej dla konkretnej gildii wystarczy dopisać warunek... np.... where guild_id = :guid

Opublikowano

Sebuś, kilka spraw:

1. Jak to jest, że co 24H nie odnawia mi golda na serwerze, tylko same grzyby? Mam ich over 60k, a golda nawet nie mam skąd wziąć, aż tyle. 

2. U Ciebie, tak jak na normalnym sf'ie są dostępne te "kawałki szkła" z przygód?

3. I dlaczego podczas wejścia do wierzy moi ludzie, Ci pomocnicy nie chcą atakować tych z wierzy? Ja sam ich tylko biję. 

4. Po użyciu jednego grzyba w lochach, czas nie resetuje się na nowo, jeśli przegram, tylko leci od wtedy, od kiedy się przerwało. 

Aa, no i jeszcze jedno. Czy tak ma być, że jeśli daję eq moim ludkom w wierzy, to nie zwiększają im się umiejętności?

Cholera, trochę tych błędów jest. 

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/o7/mj/1x/n56kri.jpg

Powinienem dostać tyle złota za loch gildii czy jak? Bo tego nie dostaję. Albo po podniesieniu poziomu Twierdzy, Skarbca i Trenera poziom skacze, np. 120%, za chwilę po podniesieniu 60%. Co jest? :)

I dlaczego podczas atakowania jakiekolwiek gildii, nie pojawiają się jej członkowie, lecz stwory? Jasna cholera, nie mogę się pozbyć problemów xD Czy tak ma być, że mam na następny level 54 miliony pd do awansu, a obecnie mam 13 milionów, a za lochy dostałem 375 milionów expa i tylko 6 lvl'i awansowałem. 

spcqey.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sebuś, kilka spraw:

1. Jak to jest, że co 24H nie odnawia mi golda na serwerze, tylko same grzyby? Mam ich over 60k, a golda nawet nie mam skąd wziąć, aż tyle. 

2. U Ciebie, tak jak na normalnym sf'ie są dostępne te "kawałki szkła" z przygód?

3. I dlaczego podczas wejścia do wierzy moi ludzie, Ci pomocnicy nie chcą atakować tych z wierzy? Ja sam ich tylko biję. 

4. Po użyciu jednego grzyba w lochach, czas nie resetuje się na nowo, jeśli przegram, tylko leci od wtedy, od kiedy się przerwało. 

Aa, no i jeszcze jedno. Czy tak ma być, że jeśli daję eq moim ludkom w wierzy, to nie zwiększają im się umiejętności?

Powinienem dostać tyle złota za loch gildii czy jak? Bo tego nie dostaję. Albo po podniesieniu poziomu Twierdzy, Skarbca i Trenera poziom skacze, np. 120%, za chwilę po podniesieniu 60%. Co jest? :)

I dlaczego podczas atakowania jakiekolwiek gildii, nie pojawiają się jej członkowie, lecz stwory? Jasna cholera, nie mogę się pozbyć problemów xD Czy tak ma być, że mam na następny level 54 miliony pd do awansu, a obecnie mam 13 milionów, a za lochy dostałem 375 milionów expa i tylko 6 lvl'i awansowałem. 

spcqey.jpg

No kurwa widać, że jesteś noobbbbbbbbbbem.

Taki są pliki, nie kompletne, co poradzisz?

Opublikowano

Sebuś, kilka spraw:

spcqey.jpg

1. Edytowałem już dawno to po to by grało się troszeczkę "dłużej" :)

2. Po co?

3. Bo brakuje skryptów na pomocników

4. Wiem wiem, niby mogę to naprawić ale boję się jednej rzeczy :)

5. Patrz pkt.3 Aktualnie możesz ich wykorzystywać jako "magazyn" :P

6. Powinno zabierać tyle złota z gildii, ale nie zabiera ponieważ patrz pkt.1

7. Skaczę tak dlatego że skacze :D Jak już raz ci podskoczy do maksa to zawsze tyle dostajesz.

8. Brakuje skryptu na wojny.

9. To tylko błąd wizualny :P

Uf... :D

Opublikowano

Sebus taki maly bug u cb na serwie :D Napraw lvle i ZEBY NIE SKAKALO WSZYSTKO W GILDII 

Nie rozumiem co przedstawiają twoje ss :P

Ten bug będzie naprawiony do niedzieli :)

Opublikowano

Nie mogę zrobić konta ;) Pod żadnym nickiem ... Nie zawierają pl znaków ... Wątpię że są zajęte, próbowałem nicki typu "kupa" albo "aafjafa" i tak wyskakiwał błąd.. Więc nie wiem czy to moje nicki są zajęte czy coś nie tak ? ;)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Mi rejestracja działa poprawnie. Odśwież może stronę :/

Odświeżałem pare razy, podaj może mi na priv swoje gg to napiszę do Cb i może zrobisz konto ? :x Chyba że może to być wina chrome ? :)

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Problem rozwiązany, hasło nie pasowało bo zawierało znaki specjalne ;)

Próbowałem coś z tym zrobić (kropki w nicku) ale nie daję rady ;)

Jeżeli ktoś ma pomysł na rozwiązanie to proszę na pw ;)

Opublikowano

Server moze byc wbilem 200lvl i juz pozniej trudno idzie :D

O to właśnie chodzi, żeby nie było aż za łatwo. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...