Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś dziwny :)

Jestem pewien że z nikim nie siedziałeś, wołali cię na ts w innym celu. ;)

Powiedz mi tylko za co zapłaciłem o znajduje się na tym serwerze?

Serwer przestanie lagować już niebawem ;)

Ale to jest prawda co on napisal, poniewaz chwaliles sie, ze znasz dobrze php a gowno zes na tym serwerze zrobil pomijajac szate graficzna.. Bys znal php dawno bylby skonczony serwer..

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwielbiam te wszystko hejtujące dzieci :D Jak się tam wam nie podoba to nie grajcie, ludzie to mają problem. Sebuś, mam propozycję ale nie wiem czy było by to możliwe. Co myślisz o tym by gracze mogli sobie zwiększać maksymalne statystyki? Teraz jest limit 15k. Powiedzmy za 30k( to tylko propozycja) kupujesz sobie zwiększenie limitu o 5 tysięcy. Każde kolejne ulepszenie kosztowałoby więcej, tak 30-40% od poprzedniego. Byłoby co robić z tymi grzybami :D Przy okazji można by zrobić ewentualnie wymianę grzybów na złoto. 

To jest dobry pomysł ;) Muszę dobrze przemyśleć system ze statystykami :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Da się jakoś bliżej określić termin kiedy serwer przestanie lagować?

4.jpg

Opublikowano

Fajnie się gra tak 4fun, jedynym minusem jest to, że nie walczy się z pomocnikami w wieży, i bugi lochów gildi, czy też całego trenera, skarbca, czy twierdzy <3

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Sebuś, mam kolejny pomysł tak nawiązując do tego grzybkowego sklepu. A no żeby się coś działo trzeba by dodać... tygodniowy turniej PVP.  Rozpoczynałby się w poniedziałek o 6:00 a kończył w niedzielę o 23:00. Ranking byłby na podstawie tego, kto ile razy wygrał PVP w danym turnieju. Za pierwsze miejsce 200k grzybów. I tak o 20k mniej za każde kolejne miejsce aż na 10 miejscu byłoby 20k. Miejsca 11-20 po 10k,  miejsca 21-60 po 5k a cała reszta po 1k jako nagroda pocieszenia. I tak przez cały czas, każdego tygodnia. Tylko trzeba by jeszcze wymyślić, jakie wygrane by się zaliczały, no bo jak 1000lvl będzie farmił na noobkach po 150 poziomach? Raczej to odpada. Myślę żeby zrobić tak, aby nie atakować osoby mającej o 50 lvl mniej niż nasz

Opublikowano

Ty się zajmujesz serwerem? ahahahah dowaliłeś... Wczoraj siedziałem z Twoimi "kolegami/znajomymi" kimkolwiek byli wisi mi to... Dowiedziałem się, że nic nie umiesz... Za wszystko płacisz, żeby ktoś Ci zrobił... Rozbudowany bo płacisz non stop ludziom, żeby Ci coś zrobili, bo sam nie potrafisz... i nie chodzi tutaj o zazdrość piszę prawdę a to że piszesz że się nim zajmujesz to lekka przesada...

@topic serwera nie polecam, laaaaguje

Odpierdol się od Sebusia.

Opublikowano

ktoś wie co się dzieje bo nie mogę wejść  na server wyskakuje mi internal server error... 

Serwer wyłczony czy co xD?

U mnie też ten błąd, pewnie chwilowy off. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niestety, punkty procesora zostały przekroczone.

Jeżeli nie znajdę nowego hostingu będzie to koniec.

A jaki byłby koszt nowego hosta? 

ezgif-com-effects.gif

Admin Cienia
Opublikowano

to co bedzie serwer czy nie xD to nie drogo jak na utrzymanie serwera do sf

Ty chcesz grać ale ktoś musi zapłacić, a to nie jest takie hop siup dać i nic z tego nie mieć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

wiem bo utrzymywałem swoje serwery ale jeśli bierze się za coś nie patrząc  na koszty to potem tak wychodzi ^^
mógł zrobić donate wspierający server małe sumy ale trochę osób by wpłaciło i by miał na utrzymanie które
jest i tak niskie ;p

Opublikowano

wiem bo utrzymywałem swoje serwery ale jeśli bierze się za coś nie patrząc  na koszty to potem tak wychodzi ^^

mógł zrobić donate wspierający server małe sumy ale trochę osób by wpłaciło i by miał na utrzymanie które

jest i tak niskie ;p

Ty chcesz grać ale ktoś musi zapłacić, a to nie jest takie hop siup dać i nic z tego nie mieć.

Pierwsza edycja serwera była na zasadzie "za darmo" czyli przerzucałem pliki z jednego darmowego hostingu na drugi. Dużo osób zaczęło grać więc znalazł się sponsor, teraz potrzeba większej sumy niż kilku zł to i sponsora nie ma.

Jeżeli chcecie się złożyć na nowy hosting (sponsorom wynagrodzę) to tutaj macie cennik z hekko

WFNE08L.png

Opublikowano

Serwer nie działa. :x

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

To jest GENIALNE!!! Gratulacje! Zrobisz tak z HeroZero? :D

------------------------------------

Pozdrawiam - Voluminated

P.S. Wpisuję (na komputerze) w wyszukiwarkę "sfgames.eu"... Wszystko jest, jak być powinno. Biorę laptopa. Wpisuję w wyszukiwarkę (nie Google tylko do stron internetowych) "sfgames.eu". Przerzuca mnie do MPC Forum. Co się dzieje?!?! :(

Opublikowano

To jest GENIALNE!!! Gratulacje! Zrobisz tak z HeroZero? :D

Pozdrawiam - Voluminated

P.S. Wpisuję (na komputerze) w wyszukiwarkę "sfgames.eu"... Wszystko jest, jak być powinno. Biorę laptopa. Wpisuję w wyszukiwarkę (nie Google tylko do stron internetowych) "sfgames.eu". Przerzuca mnie do MPC Forum. Co się dzieje?!?! :(

Podaj gg na pw z chęcią pomogę :) bo jest niewiele Polskich prywatnych serwerów a ten wydaje mi się naprawde fajny : )

szkoda że nie działa

Jakbyś podał jeszcze treści tych sms-ów ;3 Na które mielibyśmy ten hajs wysłać   :))

Przerzuca was tutaj ponieważ zablokowali mi hosting ;)

GG: 38083488 <- Piszcie tylko jeżeli chcecie sponsorować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...