Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|█▬█ █ ▀█▀| sfgames.eu - Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 2555lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

SebuśPL

Zaczynamy od nowa?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Restart gry?

• TAK
      43
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z epikami lacze blad z zakladaniem rozgi na woju. ze statami slabe jest to, ze niestety limit wynosi 15k a z gildia taki, ze jest limit robienia lochow, i nie widac kto jets on-line. nie widac nicku. czasem robiac opis lub piszac na chacie wychodzi cos takiego:ej jak dobiłes ten lv ... (ej jak dobic ten lv...) tychy sie to tez prywatnych wiadomosci.

nie pokaze bledu z wiadomosciami bo tu po wpisaniu go naprawia :(

i jest limit zbierania hajsu. lipa troche. po 1,5kkk z groszami resetuje do 1,000,000,999 czy cos takiego

i brak wojny gildi :) i problemy z twierdza i skarbcem. raz mam 150% a raz 270%

Limity muszą być bo na tyle pliki serwerowe pozwalają, później zmienia się wartość na ujemną.

Wiem że brakuje polskich znaków - Przyznam się nie wiem jak to naprawić.

Brak wojen bo nikt jeszcze tego nie napisał :D Z % tak jest ponieważ chcieliście by rósł % w zależności od poziomu lochów.

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 618
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chlopie. ale ja probuje robic lochy, to mnie wykopuje z shakesa. na kazdym kompie ta mam. apropo lochow. no ja mam ze moge robic 14 lochy odswiezam a za chwile moge 25. mimo, ze juz wszystkie zrobilem. musisz jeszcze troche popracowac. poszukaj ludzi, ktorzy znaja na blache te gre i sa w stanie pomagac w jej doskonaleniu.

albo ukoncze cala wieze a mam ze jestem na 1 poziomie i moge walczyc z piernikiem :)

Opublikowano

chlopie. ale ja probuje robic lochy, to mnie wykopuje z shakesa. na kazdym kompie ta mam. apropo lochow. no ja mam ze moge robic 14 lochy odswiezam a za chwile moge 25. mimo, ze juz wszystkie zrobilem. musisz jeszcze troche popracowac. poszukaj ludzi, ktorzy znaja na blache te gre i sa w stanie pomagac w jej doskonaleniu.

albo ukoncze cala wieze a mam ze jestem na 1 poziomie i moge walczyc z piernikiem :)

Jeżeli cię tak wywala to oznacza że ukończyłeś lochy.

Dalej nie rozumiem co piszesz, spójność zdania ci uciekła.

Co do wieży to błąd wizualny :P

Opublikowano

Bug z Tym kubkarzem w karczmie oraz jak dodajemy staty to nam skacze  pancerz :)
i coś ten wasz skrypt nie działa, koleś plasticpage ma duuuuuuuuuuuzo stat :P Ubić się go nieda ( pż na minusie :))

Opublikowano

Bug z Tym kubkarzem w karczmie oraz jak dodajemy staty to nam skacze  pancerz :)

i coś ten wasz skrypt nie działa, koleś plasticpage ma duuuuuuuuuuuzo stat :P Ubić się go nieda ( pż na minusie :))

Ja tam widzę że podstawy ma 15k

Opublikowano

Musisz grac 24/7 i lochy klikac - pomin ok ok pomin ok ok pomin, jak plasticpage 10godzin dziennie przynajmniej i ciagle lochy robic , jest to fascynujacy tryb expienia

Opublikowano

Musisz grac 24/7 i lochy klikac - pomin ok ok pomin ok ok pomin, jak plasticpage 10godzin dziennie przynajmniej i ciagle lochy robic , jest to fascynujacy tryb expienia

Czemu tak wolno exp sie wbija a mam 52lv a wbijam lv z 5min ..

Zaraz podniosę exp (lochy) o 110%

Opublikowano

Sorry, ze znowu pytam, ale czy jest już ta aplikacja na telefon (czy Karol odpisał)?

A jak nie, to kiedy mniej wiecej bedzie?

Napisałem ci na pw bo nie chce mi się skanu robić.

Czy tylko mi prawie nic expa nie leci na 50 lvl ?

Zaraz zwiększę jeszcze exp ;x

plastic ma juz pewnie expa na kolejne 10k lvli 

Oj ma ma :D Ten gość to robot lub ma bota na lochy ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...