Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łatkę czyli inaczej laucher który można wkleic do innego clienta i grać na Astilia.pl :-) kiedyś każdy serwer robił łatke/launcher a teraz..

Kiedyś to każdy serwer miał clienty identyczne (0 zabezpieczeń, ta sama wersja.) i wystarczylo wkleić locale_pl/root i działał, teraz każdy client ma inna strukture i inne nowości.

sygna1.png

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tam śmieszne, wiekszosc hardow tak robi - albo kupisz boja albo bedziesz 100 lat za murzynami, a jak wiadomo boj to czysta postawa w metinie. 

No tak ale nie można aż tak krzywdzić graczy którzy grają bez IS, wiem, że certyfikat można kupić od graczy ale wolę jednak sam zrobić sobie tego boja... No szkoda, napisałem propozycję na forum zobaczymy co z tego będzie a z wierzchowcem na 3H którego już nie mam niestety nie da się wbić tego 35lvl'a ;( 

Opublikowano

No tak ale nie można aż tak krzywdzić graczy którzy grają bez IS, wiem, że certyfikat można kupić od graczy ale wolę jednak sam zrobić sobie tego boja... No szkoda, napisałem propozycję na forum zobaczymy co z tego będzie a z wierzchowcem na 3H którego już nie mam niestety nie da się wbić tego 35lvl'a ;( 

Da się, ale jak ktoś stoi z nim w m1 czy expi sobie nim to nie starczy mu. Ja używałem go do jazdy oraz bicia metków. ;)

Prosze o poprawienie dropu ksieg klatw, bo lecą bardzo słabo.

Opublikowano

Hard w tytule jest troszeczkę nie na miejscu w tym przypadku

to hard/medium, prefix ustawił mod.

ponawiam pytanie...

pisałem juz kiedyś ze ograniczony.

sygna1.png

Opublikowano

przeszukalem ten temat i nie ma tutaj nic wspomniane o zadnym dt (pokaz gdzie to jest w tym temacie)

ciagle nie mam odpowiedzi i nie wiemy czy wbijemy z gildia, KONKRETNIE jak to wyglada z tym dropem na 7 pietrze

Opublikowano

przeszukalem ten temat i nie ma tutaj nic wspomniane o zadnym dt (pokaz gdzie to jest w tym temacie)

ciagle nie mam odpowiedzi i nie wiemy czy wbijemy z gildia, KONKRETNIE jak to wyglada z tym dropem na 7 pietrze

Przeciez ci w poście wyżej pisałem że drop nie jest jak z normalnych na ognistej, jest mniejszy.

sygna1.png

Opublikowano

ograniczony w sensie, ze leca wszystkie itemki jak z ognistej jedynie z mniejszym procentem? czy ograniczony jak na serverze zaczynającym się na V i konczacym na a.eu gdzie z metka w dt lecial sam kufer z 1 ksiazka ?xD wbilem tam 75 lvl zeby sie o tym przekonac i kliknac x w prawym gornym rogu takze wybacz ze pytam ale wole wiedziec jak to jest konkretnie

Opublikowano

ograniczony w sensie, ze leca wszystkie itemki jak z ognistej jedynie z mniejszym procentem? czy ograniczony jak na serverze zaczynającym się na V i konczacym na a.eu gdzie z metka w dt lecial sam kufer z 1 ksiazka ? xD wbilem tam 75 lvl zeby sie o tym przekonac i kliknac x w prawym gornym rogu takze wybacz ze pytam ale wole wiedziec jak to jest konkretnie

mniejszy % jest.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer świetny! Polecam ;)

Szkoda że nikt nie wpadł żeby zrobić możliwość płatności przez psc :( no trudno. Trzeba będzie smsem xD

Opublikowano

mozna komus zglaszac ze cos zniklo moze to niewiele ale mialem prawie 25zmianek i po ostatnim resecie znikly ;// czy cos robicie ze znikajacymi itemkami czy tak bedzie caly czas? bo jak tak teraz zmianki kiedy indziej cos innego 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mozna komus zglaszac ze cos zniklo moze to niewiele ale mialem prawie 25zmianek i po ostatnim resecie znikly ;// czy cos robicie ze znikajacymi itemkami czy tak bedzie caly czas? bo jak tak teraz zmianki kiedy indziej cos innego

Znikały tylko itemy z is i nic juz od wczoraj rana nie znika.

sygna1.png

Opublikowano

ja wszedlem dzisiaj na konto i jakos poznikalo -,- ok ale mniejsza o to jezeli mowisz ze juz nie znika to spoko

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Quarel ceniłem cię za Invorie bo zrobiłeś świetny serwer ale to co się dzieje na Astilii :/.

Ten serwer  powinien mieć prefix medium/easy * :] *

35 Level - Kostium z IS, Pet, Lizak, Wierzch, Pierścionek jakiś i bije Metiny w Red Lesie :( ? Smutne to no ale..

Życzę wam powodzenia lecz dla mnie Hardem takie serwery nie są i nie będą może inni lubią takie oto serwery mi nie podszedł. Nie hejtuję wyrażam tylko swoją opinię co sądzę po parunastu godzinach gry.

Pozdrawiam.!

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...