Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quarel napisałem Ci na pw i czekam na odpowiedź w sprawie peta. Wszystko mogę opisać co i jak.

Napisz mi na pw jeszcze raz (astilii) podaj login, nick + co ci znikło to sprawdze.

sygna1.png

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

można wiedzieć ile dokładnie ludzi znajduje się popołudniami na Astilia? 

Jak byłem na starcie dużo ludzi było, na serio serwer zdecydowanie dopracowany, polecam:)

Opublikowano

Jak byłem na starcie dużo ludzi było, na serio serwer zdecydowanie dopracowany, polecam:)

z 800 pewnie gra . 

Opublikowano

wejdź na m1 ch1 i zobacz ile jest sklepów po dopiero 2 dniach od startu :)

Opublikowano

Aktualnie gra 820 osób, ale liczba ciągle się zwieksza i ciągle są reklamy.

sygna1.png

Opublikowano

zróbcie łatkę to wbije bo nie moge pobierac clienta przy limicie 5GB ;/ pomyślcie też o innych

Opublikowano

wytrzymałość Elit. Best. Kapitana to lekka przesada na 27lvl'u bez FSM'a nie ma szans na jego zabicie... 
Wytrzymałość jak wytrzymałość ale leczenie za pół hp się leczy,... 

Opublikowano

Serwerek stabilny, ludzie są, Quarel systematycznie rzeczy z IS oddaje (niestety przez matołów, którzy próbują nas oszukać czasem trzeba dłużej czekać). Jak serwer się ustabilizuje zaczniemy eventy, a za parę dni otworzę rekrutację bo potrzebuję dwóch moderatorów. Zapraszam!

Opublikowano

wytrzymałość Elit. Best. Kapitana to lekka przesada na 27lvl'u bez FSM'a nie ma szans na jego zabicie... 

Wytrzymałość jak wytrzymałość ale leczenie za pół hp się leczy,... 

To zrob lepsze eq? ja na 30lvlu spokojnie daje mu rade z fms'em.

Opublikowano

Wszystko ok, ale usuńcie pierścien języka i dajcie nam byśmy się rozumieli w obu królestwach !

Jeden szept  a jak do kogoś pisze to nie możemy się dogadać, chore ... 

Opublikowano

Trochę śmieszne jest też to, że boja z IS możesz mieć nawet na 1 lvl'u a robiąc go samemu dopiero na 35... bez sensu powinno być od 25 lvl'a 

Opublikowano

Trochę śmieszne jest też to, że boja z IS możesz mieć nawet na 1 lvl'u a robiąc go samemu dopiero na 35... bez sensu powinno być od 25 lvl'a 

A tam śmieszne, wiekszosc hardow tak robi - albo kupisz boja albo bedziesz 100 lat za murzynami, a jak wiadomo boj to czysta postawa w metinie. 

Opublikowano

jaka latke?

łatkę czyli inaczej laucher który można wkleic do innego clienta i grać na Astilia.pl :-) kiedyś każdy serwer robił łatke/launcher a teraz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...