Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie poelcam, niedawno ktoś udostępnił 2300 kodów na SM (po 3 dyszki)

I większosć wykorzystana, ja sam sprzedałem z 50 bao bao i inne rzeczy z IS'a :}

Nie wiesz jak do końca jak było i jak jest to po co ludzi wprowadzasz w błąd. Fakt, pewien idiota w łatwy sposób "pospawnował" sobie kupony i zaczął je rozdawać, wyrzucać ale natychmiastowo zainterweniowała administracja, wyłączyła serwer na kilka godzin i wszystko ładnie ogarnęła. Nikt tych smoczych monet nie ma na koncie, ten Pan który postanowił się zabawić już dawno jest zbanowany i nie ma jakiekolwiek dostępu do astili.

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer powoli zmierza do upadku.Topka nie zmienia sie juz od miesiecy,graczy coraz mniej.Na ta chwile nie polecam,poniewaz przyszlosc astilii stoi pod znakiem zapytania.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer powoli zmierza do upadku.Topka nie zmienia sie juz od miesiecy,graczy coraz mniej.Na ta chwile nie polecam,poniewaz przyszlosc astilii stoi pod znakiem zapytania.

przecież ten serwer już upadł

w grze pusto, na forum pusto. Topka się nie zmienia, bo nikt nie bierze tego serwera już na poważnie

we wrześniu pewnie zostanie zamknięty z powodu braku ilości graczy.

Opublikowano

A najlepsze jest to, że Hikari zrobił serwer, a serwer upada to znika, 0 słowa. Zrobi sobie "ZNOWU" przerwę na YT i wróci postawi kolejnego priva zarobi i tak dalej...

Serwer był godny swojej wartości lecz przez administrację straciła ona wartość i graczy, nie polecam.

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmarnowany potencjał.. Serwer był naprawdę fajny, nie za łatwy, nie za trudny. Wszystko umiarkowane, nie za łatwo o skille ; ) Szkoda, że administracja olała serwer. Forum już padło ... : /

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zmarnowany potencjał.. Serwer był naprawdę fajny, nie za łatwy, nie za trudny. Wszystko umiarkowane, nie za łatwo o skille ; ) Szkoda, że administracja olała serwer. Forum już padło ... : /

Dokładnie. Serwer był fajny, miał potencjał na dalsze się rozwijanie. Ale tak było od samego początku.. Hikari serwer tak naprawdę miał w dupe, wyyebali go jeszcze trochę na hajs i się skończyło. Pewna osoba z Teamu dobrze pisała, że serwer postoi do końca sierpnia po czym... Widocznie to wszystko było zaplanowane z góry. Będąc tam SGM'em widziałem co się działo od samego początku, tu niby Hikari taki zabiegany, chce dobrze, będzie wprowadzał nowości ale tak naprawdę miał wyjebane na to wszystko od samego początku.

Opublikowano

Co jak co to server stoi tylko bez graczy. :D

już nie stoi (strona, forum i serwer off). a szkoda, bo miałem tam pełno kasy po włamie jakiś kolesi (tak, dali mi pierdyliard SM a nikt mnie nie zbanował ;_; )

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

już nie stoi (strona, forum i serwer off). a szkoda, bo miałem tam pełno kasy po włamie jakiś kolesi (tak, dali mi pierdyliard SM a nikt mnie nie zbanował ;_; )

forum jeszcze stoi :P. A co do tych smów to ich i tak byś nie miał bo robiliśmy wtedy cofkę.

Opublikowano

Serwer padł jak wszystkie poprzednie od tego pana, który nie umie wymówić "R". Nie zagram już na żadnym serwerze, gdzie ten imbecyl będzie w administracji.

No daj spokój Hooltrasowi to spoko gościu ;) 

Prezentacja powinna zostać zamknięta, ponieważ serwer jest off. 

xD 

Opublikowano

No daj spokój Hooltrasowi to spoko gościu ;)

Prezentacja powinna zostać zamknięta, ponieważ serwer jest off. 

Ej ale zaczynasz wszystkich wkurwiać lekko

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...