Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo gra osob? Warto zagrac?

Bardzo dużo, tak warto grać, fajnie sie gra. ;)

Opublikowano

jaka postacią sie oplaca grac? bo nie wiem czy brac woja czy sure i czy mental body

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

serwer moze i fajny ale co tego resthea tez zapowiadala sie fajnie :) gdyby nie ona moze bym zagrał , mialeś nie robić juz serwerów

Jaka Resthea człowieku? Quarel miał / ma 3 serwery. Jeden dawno, dawno temu (i to nie była Resthea). A obecnie ma dwa serwery Invoria i Astilia tam gra około 1k i tutaj gra około 1k. 

Opublikowano

serwer moze i fajny ale co tego resthea tez zapowiadala sie fajnie :) gdyby nie ona moze bym zagrał , mialeś nie robić juz serwerów

Przecież ja nie mam nic wspólnego z tym serwerem?

sygna1.png

Opublikowano

Jak tam się gra ? :) Bo właśnie szukam jakiegoś serwera żeby wydać pare zł i się miło pobawić, i moje pytanie jest : czy warto ? Dużo metinow jest w m1/m2 czy jak na innych hardach, 2 na całą mape i resp co 2h ? :) 

Opublikowano

Jak tam się gra ? :) Bo właśnie szukam jakiegoś serwera żeby wydać pare zł i się miło pobawić, i moje pytanie jest : czy warto ? Dużo metinow jest w m1/m2 czy jak na innych hardach, 2 na całą mape i resp co 2h ? :)

Serwer jest bardzo fajny. Stabilny i bez wiekszych bugow. Z wydawaniem kasy wstrzymaj sie 1-2 dni az ogarna sprawe ze znikajacymi itemami.

Metinow jest duzo i dobry drop jest.

Opublikowano

A bojwiec chciaż mi nie zniknie czy też może wyparować ? Serwer grywalny ? W ile wbij 30 lvl ? :) 

Jak z dropem zmianek/dodań ? Ciężko zarobić yang przy expie ? 

Kowal dużo pali ? :D 

Skrzynki serwerowe dropią raz na 30 min czy może troche częściej ? :D

Opublikowano

Cóż, generalnie większość serwerów miała przy starcie jakieś wpadki. Przykro nam, że wyszło jak wyszło z tym itemshopem ale na szczęście wiemy już jak to poprawić a w przyszłości wynagrodzimy to Wam eventami, macie moje słowo ;)

Opublikowano

Cóż, generalnie większość serwerów miała przy starcie jakieś wpadki. Przykro nam, że wyszło jak wyszło z tym itemshopem ale na szczęście wiemy już jak to poprawić a w przyszłości wynagrodzimy to Wam eventami, macie moje słowo ;)

Eventy ? Jak Ty komend na zrzut metka bitwy nie ogarniasz.. :D

Opublikowano

Czy lizaki, wierzchowce i inne rzeczy lecą cały czas czy tylko jak uzywamy.

Lizaki tak, wierzchowce jak się uzywa.

sygna1.png

Opublikowano

Kiedy wioska dzikusów będzie działać ?

Prawdopodobnie w nocy odbedzie się przerwa i wtedy już bedzie dzialać.

sygna1.png

Opublikowano

Jak dropią zmianki/dodania/skrzynki serwerowe ? Moge kupic bojaw IS i mi nie zniknie ? ;d Kowal duzo pali ? W ile wbije 30 lvl ? :)

To zalezy od szczęścia różnie, już nic nie zniknie, do +5 100%, do 30 dosyć szybko idzie.

sygna1.png

Opublikowano

Polecam serwer, ciekawy, stabilny i dobrze przemyślany.

Jedyne co trochę odrzuca to itemshop, kostiumy i fryzury są na 30 dni, a nie na stałe, a kosztują dość sporo.

Strona główna też ma wiele wad, np. odnośnik do supportu, TS3 nie działa. Dodatkowo co chwilę wyskakuje taki komunikat:

du8il8.jpg

Jest na to jakiś sposób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...