Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wkoncu sie moge tutaj wypowiedzieć (unban na pisanie) :D

Serwer mega, liczba osób cały czas przybywa, exp szybki, nie można się nudzić ;)

Tylko jedynie co mnie troche denerwuje to szansa na wchodzenie ku jest chyba za mała.

Książek nie dropi dużo dlatego ku są drogie i można sobie fajnie zarobić na serwerze;)

Osobiście polecam i zapraszam bo gra sie super ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wkoncu sie moge tutaj wypowiedzieć (unban na pisanie) :D

Serwer mega, liczba osób cały czas przybywa, exp szybki, nie można się nudzić ;)

Tylko jedynie co mnie troche denerwuje to szansa na wchodzenie ku jest chyba za mała.

Książek nie dropi dużo dlatego ku są drogie i można sobie fajnie zarobić na serwerze;)

Osobiście polecam i zapraszam bo gra sie super ;)

Potrzeba tylko 10 ku do G, książek dropi od 1 do 3 z metina, szansa na wejście wydaje mi się, że jest taka sama jak na PL. Ogólnie mówiąc jest OK, nie za trudno, ale też nie przesadnie łatwo  :)

Opublikowano

Fajnie, ze przerwa techniczna zostala zapowiedziana. Bylem akurat na dungeonie, ale przeciez nic sie nie stalo.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Fajnie, ze przerwa techniczna zostala zapowiedziana. Bylem akurat na dungeonie, ale przeciez nic sie nie stalo.

twoj problem, na stronie glownej jest napisane, ze kolo 23:50 gracze moga spodziewac sie przerwy technicznej.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Cześć, drodzy gracze serwera Astilia.pl

Chciałbym wam przedstawić nowy odcinek, a dokładniej taki mini zarobek dla początkujących w Lochu pająków V2.

Zapraszam do oglądania, pamiętaj łapka do góry [TO MOTYWUJE]

Miłego dropienia :)

https://www.youtube.com/watch?v=ktcN3u1e5JA

Poradnik - foruum.

http://forum.astilia.pl/index.php?/topic/911-poradnik-zarobek-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-v2/

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

pewnie się zastanawiacie o co chodzi :)

zaraz wam wyjasnie 

na samym starcie był fajny bug na yangi, na ktorym zarobiłem 4 baryłki po 500kk :) (niestety ss niechcąco usunąłem), ale mniejsza był też fajny bug (moze nie bug ale blad) przez cały calutki dzień, o ktorym administracja wam nie powiedziala :)

nabugowalem sobie tym sposobem mase lizakow, certow militara itp

dowody?

bardzo prosze :

3076514003568031134921.png

2942514003569601134921.png

bylo tego wiecej. :), zastanawiacie sie pewnie dlaczego dopiero teraz to wyjawiam? poniewaz wszystko posprzedawałem i fajna sumke sobie zarobilem ( nie nie w yangach)

mam jeszcze info ze wiecej osob sobie tak bugowalo :P

takze, nie polecam. 

JP

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

zaraz wam wyjasnie 

na samym starcie był fajny bug na yangi, na ktorym zarobiłem 4 baryłki po 500kk :) (niestety ss niechcąco usunąłem), ale mniejsza był też fajny bug (moze nie bug ale blad) przez cały calutki dzień, o ktorym administracja wam nie powiedziala :)

dowody?

bardzo prosze :

bylo tego wiecej. :), zastanawiacie sie pewnie dlaczego dopiero teraz to wyjawiam? poniewaz wszystko posprzedawałem i fajna sumke sobie zarobilem ( nie nie w yangach)

takze, nie polecam. 

JP

Kopiuj i wklej w paincie? ;)

Pozdro!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

zaraz wam wyjasnie 

dowody?

bardzo prosze :

takze, nie polecam. 

JP

Czekam na wypowiedź administracji na ten temat, jeśli to prawda to elo.

Ja muszę grać bez is'a bo nie wydaje hajsu na metina, a ktoś ma zajebany isem całe eq za free haha. 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Czekam na wypowiedź administracji na ten temat, jeśli to prawda to elo.

Ja muszę grać bez is'a bo nie wydaje hajsu na metina, a ktoś ma zajebany isem całe eq za free haha. 

Oczywiscie powiedza ze to nie prawda ;) wszystko zostalo sprzedane, wiec nie musicie tego szukac, bo nie znajdziecie wszystkiego na jednym koncie droga administracjo. ;)

skad bronie 75? od ktorego lv wo?

Kopiuj i wklej w paincie? ;)

Pozdro!

Kopiuj wklej? hahahhaha pokaz mi tu gdzie jest cokolwiek wklejone/ przerobione. :)

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

zaraz wam wyjasnie 

dowody?

bardzo prosze :

takze, nie polecam. 

JP

przecież to ss z bety gdy military i lizaki byly w sklepu po 1 yang.

sygna1.png

Opublikowano

przecież to ss z bety gdy military i lizaki byly w sklepu po 1 yang.

nie ;)

Co ile czyta sie medal?

Opublikowano

nie ;)

Co ile czyta sie medal?

Militara nie kupiło w IS nawet 30 osób (bo glownie bojowce kupowali) a ty masz 45+, gratulacje ale ci coś nie wyszło.

ps. nie wiem co ty chcesz tym osiągniąc, może masz coś do kogoś z team lub serwera, nie wiem nie interesuje mnie to szczerze.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...