Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quarel ceniłem cię za Invorie bo zrobiłeś świetny serwer ale to co się dzieje na Astilii :/.

Ten serwer  powinien mieć prefix medium/easy * :] *

35 Level - Kostium z IS, Pet, Lizak, Wierzch, Pierścionek jakiś i bije Metiny w Red Lesie :( ? Smutne to no ale..

Życzę wam powodzenia lecz dla mnie Hardem takie serwery nie są i nie będą może inni lubią takie oto serwery mi nie podszedł. Nie hejtuję wyrażam tylko swoją opinię co sądzę po parunastu godzinach gry.

Pozdrawiam.!

to hard/medium, pisałem już ze to mod dopisał prefix nie ja.

sygna1.png

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

Mam pytanie, będzie możliwość płatnosci w is'ie paysefcard ?

A serwer już pobieram bo widzę po komentarzach , że opłaca się wejsc

Niestety ale nie będzie.

sygna1.png

Opublikowano

Co wy macie z tymi hardami jak padnie jak kazdy inny.....

NIe polecam serwer na miesiąc max

Serwer hard czyli na max miesiac? 

Nie polecasz serwera bo jest hardem? 

nie rozumiem toku myslenia takich ludzi jak ty...

Opublikowano

Co wy macie z tymi hardami jak padnie jak kazdy inny.....

NIe polecam serwer na miesiąc max

Padnie jak każdy inny hard? Masz na myśli r@vie, b@lmore? I to jest medium/hard.

Serwer na miesiąc max? To czemu Invori@ stoi już 7 mies?

Kolejny, co się wypowiada, a pewnie nawet prezki nie przeczytał...

Niestety ale nie będzie.

A przelewem pocztowym będzie można? Bo jednak, jak chcę wydać 60zł to te chyba 350SM to całkiem dużo :P

tenor.gif

Opublikowano

Quarel mam pytanie co do tych nagród robie misje u kapitana i zamiast np 720k yang dostaje 320k o chuj tu chodzi? wczesniej miałem dostać 1.2kk to dostałem 600 czy 420k ;/ tak to zajebiście wszystko tylko nie wiem o co w tym chodzi? z tymi nagrodami tak ma byc czy po prostu mam cos zjebanego ;?

Opublikowano

Quarel mam pytanie co do tych nagród robie misje u kapitana i zamiast np 720k yang dostaje 320k o chuj tu chodzi? wczesniej miałem dostać 1.2kk to dostałem 600 czy 420k ;/ tak to zajebiście wszystko tylko nie wiem o co w tym chodzi? z tymi nagrodami tak ma byc czy po prostu mam cos zjebanego ;?

to bląd tekstu ktory poprawie - nagrody sa prawidlowe, tylko w niektorych misjach źle pisze bo podczas bety bylo zmienione.

sygna1.png

Opublikowano

Beznadzieja z tym czatem... Mam nadzieje ze to sie zmieni bo nie widze logiki w tym ze oba krolestwa pisza na jednym ogolnym. Nic bym do tego nie mial gdyby nie fakt ze nie mozna sie porozumiec na szepcie. A jednak kiedy piszemy na normalnym to wszystko jest ok.. Dlaczego tak to zostalo zrobione ?

Serwer polecam, gram drugi dzien i bez wlozenia zlotowki w isa mam 35 lvl z bojem, ribem +9 itp. Serwer jak najbardziej hard/medium. Jednak ten IS troche boli, tzn chodzi o pety z kostiumami ktore daje spora przewage.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Serwerek stabilny, ludzie są, Quarel systematycznie rzeczy z IS oddaje (niestety przez matołów, którzy próbują nas oszukać czasem trzeba dłużej czekać). Jak serwer się ustabilizuje zaczniemy eventy, a za parę dni otworzę rekrutację bo potrzebuję dwóch moderatorów. Zapraszam!

Serwer może i stabilny // Ale ni-chu-ja wam nie zależy na graczach, bo jeśli już siedzisz Hikari i Musk na TS3 to spróbujcie pomóc, a nie odpowiadacie wulgarnie,nie na temat po prostu wybaczam tobie !  

Hikari to że, grzywka zasłania ci czoło = -70% mózgu, ale jak już siedzisz i nie masz co robić to zajmij się czymś z czego masz dość gruby hajs, bo jak by nie patrząc jest to twoja praca 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ja odpowiadam wulgarnie :DD? Nigdy nie odpowiadam wulgarnie, jedynie banuję osoby które same zaczynają prowokować, na przykład Ty. I wykonuję swoja pracę na tyle ile mogę (czyt. na tyle ile pozwalają mi uprawnienia)

Opublikowano

Ja odpowiadam wulgarnie :DD? Nigdy nie odpowiadam wulgarnie, jedynie banuję osoby które same zaczynają prowokować, na przykład Ty. I wykonuję swoja pracę na tyle ile mogę (czyt. na tyle ile pozwalają mi uprawnienia)

Dobra to z innej strony czym ty się zajmujesz ? Ja do ciebie grzecznie czy pomożesz, a ty, że nie masz czasu i mam pisać do Quarela tylko taki problem, że on to wgle mało co się interesuje ts3 i forum 

A ban za co ? Bo też cie kurwa nie rozumiem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? stabilny serwer ? Nie trzeba wkładać prawdziwej kasy ? 

1.Dużo :)

2.Stabilny

3.Nie trzeba ja gram bez is. Wszystko można kupić w grze. Da sie? Da sie :)

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? stabilny serwer ? Nie trzeba wkładać prawdziwej kasy ? 

Nie trzeba wkładać kasy, bo jak coś znowu zniknie to nie licz że ktoś odda w najbliższych 48h 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dobra to z innej strony czym ty się zajmujesz ? Ja do ciebie grzecznie czy pomożesz, a ty, że nie masz czasu i mam pisać do Quarela tylko taki problem, że on to wgle mało co się interesuje ts3 i forum 

A ban za co ? Bo też cie kurwa nie rozumiem 

No wcale malo a pomoglem ok. 100 osobą na ts i z 20 na forum w sprawie eq z is itd i jeszcze pomagam, z tym ze prawie zawsze siedze na ukrytych kanalach na ts a jak ktos jest na dyzurce to do niego na pw pisze.

sygna1.png

Opublikowano

Hmm jak ogarniecie ten exp w grocie to serwer powinien być już w 99% dopracowany ;)

Do 80 medium/easy  80+ hard/prohard ; ) 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Co zrobic jezeli zbugowala mi sie misja. ,,Idz do Mirine,, Ide zeby zakonczyc misje ale nic sie nie dzieje, chociaz ze mi ja podswietla.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Co zrobic jezeli zbugowala mi sie misja. ,,Idz do Mirine,, Ide zeby zakonczyc misje ale nic sie nie dzieje, chociaz ze mi ja podswietla.

Bo wywalileś jadeitowy naszyjnik +2 który jest potrzebny do misji.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...