Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? stabilny serwer ? Nie trzeba wkładać prawdziwej kasy ? 

1. Bardzo dużo, obecnie jedyny hard na ktorym oplaca sie grać (reszta stabilnych ma po 1-2 lata i nowi nie mają tam szans). 

2. Raczej tak, przerwy są zawsze zapowiadane i nie trwają dłużej niż 1h.

3. Nie trzeba, wystarczy ruszyc troche glowa i ma sie kupe kasy, wszystko z IS mozna kupic od graczy, dostepne sa tez kupony SM.

SS z CH1:

smwiyx.jpg

kzkb39.jpg

tfsnof.jpg

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 80 medium/easy  80+ hard/prohard ; ) 

ehh nie przesadzaj z tym pro hard bo exp w grocie jest taki sam jak na PL a to jest medium / hard wiec powinno być lepiej bo to przeciez priv a nie PL ..

Opublikowano

ehh nie przesadzaj z tym pro hard bo exp w grocie jest taki sam jak na PL a to jest medium / hard wiec powinno być lepiej bo to przeciez priv a nie PL ..

jest 3/4x więcej niż ma SG który i tak ma więcej od PL.

sygna1.png

Opublikowano

jest 3/4x więcej niż ma SG który i tak ma więcej od PL.

moze na innych mapach tak ale napewno nie w grocie tam exp nie jest zwiekszony nawet 1,5x . Jak nie chcecie zmieniac tego to wiekszosc graczy skonczy gre na okolo 80 lvlu i na tym sie zakonczy

Opublikowano

Serwer polecam, gra się elegancko mimo, że dopiero zacząłem... ale, ma to coś.

Na pewno zostanę na długo, serwer sprawdzony pod względem administracji, także nie wahać się i wbijać :)

Opublikowano

moze na innych mapach tak ale napewno nie w grocie tam exp nie jest zwiekszony nawet 1,5x . Jak nie chcecie zmieniac tego to wiekszosc graczy skonczy gre na okolo 80 lvlu i na tym sie zakonczy

zwiekszałem zapytaniem w całym mob_proto, a nie ręcznie wiec jest nie możliwe czy jakiś mob był pominięty.

A po 2 i tak 80lv szybko powbijali, a to hard/medium i 105lv ma nie być w tydzien.

sygna1.png

Opublikowano

zwiekszałem zapytaniem w całym mob_proto, a nie ręcznie wiec jest nie możliwe czy jakiś mob był pominięty.

A po 2 i tak 80lv szybko powbijali, a to hard/medium i 105lv ma nie być w tydzien.

tylko ze to i tak za wolno leci , powinno byc tak ze do 90 jeszcze tak srednio leci 1lv 1/2h a potem troche wolniej .

Opublikowano

tylko ze to i tak za wolno leci , powinno byc tak ze do 90 jeszcze tak srednio leci 1lv 1/2h a potem troche wolniej .

jak by byl srednio 1lv 1/2h to wystarczy że ktoś by expil pare dni bez przerwy (a wiele jest takich osob) i max lv byly by w pare dni, a chodzi by nie bylo latwo.

sygna1.png

Opublikowano

jak by byl srednio 1lv 1/2h to wystarczy że ktoś by expil pare dni bez przerwy (a wiele jest takich osob) i max lv byly by w pare dni, a chodzi by nie bylo latwo.

no okey jakos to będzie ;p A dacie rade zmniejszyć dmg zinów?

Opublikowano

Ale przesadzacie. Fajnie Wam sie expiło do 80 w pare dni, nagle zrobiło się trudniej to jest źle? Od początku Quarel pisał, że później robi się ciężej.

Dziś o godzinie 00:00 odbędzie się przerwa w celu:

- Każdy bedzie znał język bez potrzebny uzywania pierścienia jezyka (zostanie on usunięty)
- Przedmioty których nie sa się wystawić na tobole będzie juz można.
- Poprawa tekstu kilku misji.

Przerwa potrwa 5-10 minut, przepraszamy za problem.
20:27 12.05.2014

Opublikowano

to mogliscie zrobic zeby troche wolniej sie expilo do 80 alee troche dziwnie to wyglada jak tak szybko w tym v3 sie expi i nagle w grocie tak wolno . Na balantii exp był w grocie o wiele szybszy tutaj moglibyscie go troche podkręcić przynajmniej zeby o te 0,01-0,02 wiecej za moba lecialo

Opublikowano

I na Balantii 105 wbili w dwa tygodnie, dlatego to zmneijszyliśmy.

no ok :) alee dacie rade zmniejszyć dmg zinów zeby tam tez mozna było expić?

Opublikowano

no ok :) alee dacie rade zmniejszyć dmg zinów zeby tam tez mozna było expić?

kurcze ty tylko narzekasz :D dajże spokój, tak to jest jak się leci na topke nie robiąc porządnego eq, buffa oraz biologa.

Opublikowano

Serwer pod IS?

Czy jeżeli mam patchera z bety, co trzeba ściągnąć, aby serwer działał ?

Nie, nie jest pod is.

Nic, zaaktualzuj clienta patcherem.

sygna1.png

Opublikowano

Najlepiej w byle jakim eq,bez biologa brać całe spoty nie?

Może idź na jakiś serwer easy skoro hard jest dla ciebie za ciężki albo nie narzekaj.

Opublikowano

Niby wszystko ok, ale nudzi mnie to że na każdym hardzie jest ten sam nudny system ulepszeń...

Nie mogliście wziąć jakiś ładnych broni tylko ciągle tryton bezdy itd

Serwer nie pod IS? Ale ładnie wykorzystywać ceny kuponów? Zmuszacie ludzi do kupienia kolejnych SM chociażby za najmniejszą kwotę.

Kupon 500 SM kosztuje 530 SM, kupon 350 SM kosztuje 380 SM a kupon 1000 SM kosztuje 1030 SM. I że niby to nie jest pod is?

Rozumiem że musicie się jakoś utrzymać ale nie takim kosztem, jest wiele więcej przedmiotów które będą kupowali ludzie w IS.

Dobra koniec hejtu zobaczymy jak to będzie wgl w grze.

Zwoje egzo gdzieś są? KU co ile można czytać?

Opublikowano

Niby wszystko ok, ale nudzi mnie to że na każdym hardzie jest ten sam nudny system ulepszeń...

Serwer nie pod IS? Ale ładnie wykorzystywać ceny kuponów? Zmuszacie ludzi do kupienia kolejnych SM chociażby za najmniejszą kwotę.

Kupon 500 SM kosztuje 530 SM, kupon 350 SM kosztuje 380 SM a kupon 1000 SM kosztuje 1030 SM. I że niby to nie jest pod is?

Rozumiem że musicie się jakoś utrzymać ale nie takim kosztem, jest wiele więcej przedmiotów które będą kupowali ludzie w IS.

co 4h nie ma zwojow

Opublikowano

Wolalem to dodać niz ulepki typu małze, ogony weża + czy nawet egzo, rady, metale do is jak niektóre hardy. (w is nie ma wgl ulepszaczy, metali oraz zwojów egzo i rad)

W is nie ma też kamieni duchowych, ksiąg czy jakiś dziwnych kamieni dających skille P. A co do kuponów to wiekszość serwerów ma o troche więcej niz zawartość jego, nawet globale.

sygna1.png

Opublikowano

Nie wiem, jak można jeszcze tutaj pisać pod is. O ile dobrze pamietam ravia  skille do p z isa, rady ego z isa, bo w grze ich nie zdobędziesz zeby wbić szybko skil na g.

Balmora podobnie jak tu + chyba metale i ulepszacze w is.

Quarel mozesz powiększyć drop ksieg klątw, bo leca, jak krew z nosa, a na rynku dostac graniczy z cudem.

Opublikowano

Serwer mnie bardzo zaciekawił i zagram lecz mam parę pytań bo jeszcze parę rzeczy się nie dowiedziałem mianowicie :

1. Czy zmianki i dodania 1/5 bonusu dropią szybko, w dużych ilościach ?
  2. Czy o drop z metków nisko i średnio poziomowych jest mały czy duży ?
  3. O skile ciężko chodzi mi z m1 do g1 i od g1 do P ?
  4. Czy drop yang/kasy jest dopasowany ?
  5. Czy o ulepki jest ciężko oraz czy się trudno czy łatwo ulepsza eq ?

Na razie to tyle :) czekam na odpowiedz admina lub bardzo doświadczonego gracza.

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer mnie bardzo zaciekawił i zagram lecz mam parę pytań bo jeszcze parę rzeczy się nie dowiedziałem mianowicie :

1. Czy zmianki i dodania 1/5 bonusu dropią szybko, w dużych ilościach ?
  2. Czy o drop z metków nisko i średnio poziomowych jest mały czy duży ?
  3. O skile ciężko chodzi mi z m1 do g1 i od g1 do P ?
  4. Czy drop yang/kasy jest dopasowany ?
  5. Czy o ulepki jest ciężko oraz czy się trudno czy łatwo ulepsza eq ?

Na razie to tyle :) czekam na odpowiedz admina lub bardzo doświadczonego gracza.

Na początku nie będziesz miał ich dużo, z czasem nazbierasz :)

Tutaj musi odpowiedzieć Ci jakiś gracz, bo moja opinia będzie mało obiektywna.

Łatwo, wystarczy 10 ku z m1 do G, a czasem skille wchodzą z m7/m8/m9 na G1. Z G1 do P również 10 kamyczków.

Drop Yang jest niski, ponieważ stawiamy na zarobek z misji i dungeonów.

Tu również musi odpowiedzieć Ci gracz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...