Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Militara nie kupiło w IS nawet 30 osób (bo glownie bojowce kupowali) a ty masz 45+, gratulacje ale ci coś nie wyszło.

ps. nie wiem co ty chcesz tym osiągniąc, może masz coś do kogoś z team lub serwera, nie wiem nie interesuje mnie to szczerze.

@Nukeу

japierdole.gif

Chujowe te gify masz, jeszcze raz nie polecam chyba ze chcecie grac to grajcie. xD XD

gdzie wydropie ostrze zbawienia?

Opublikowano

Chujowe te gify masz, jeszcze raz nie polecam chyba ze chcecie grac to grajcie. xD xD

gdzie wydropie ostrze zbawienia?

genius zalosniles date z bety ^^

za takie oszczerstwa permik powinien byc po co takiego gowno na forum trzymac?

Opublikowano

Na serwerze nie ma żadnego buga (osobiście sprawdziłem).

Jedyny bug jaki znalazłem to sprzedawanie 5bonu za 100k u handlarki.

Ale to już zostało najprawdopodobniej naprawione :3

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nukey czemu zasłoniłeś date i godzinę swoją zakładką eq ? :rolleyes:  :rolleyes:

Że tak spytam, masz jakiegoś harda lub grasz na jakimś, który klepie biedę ? Pewnie tak, marna zagrywka, która Ci się nie powiodła...

Serwer polecam, bardzo dobry. Ludzi coraz więcej, stabilnie i dobrze się gra póki co !

Opublikowano

Typo ssy z bety  se zrobil i teraz mysli ze zepsuje reputacje serwera. Haha , serwer bardzo polecam naprawde swietny serwer Na taki dawno czekalem i sie nie zawiodlem .

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

pewnie się zastanawiacie o co chodzi :)

zaraz wam wyjasnie 

na samym starcie był fajny bug na yangi, na ktorym zarobiłem 4 baryłki po 500kk :) (niestety ss niechcąco usunąłem), ale mniejsza był też fajny bug (moze nie bug ale blad) przez cały calutki dzień, o ktorym administracja wam nie powiedziala :)

nabugowalem sobie tym sposobem mase lizakow, certow militara itp

dowody?

bardzo prosze :

3076514003568031134921.png

2942514003569601134921.png

bylo tego wiecej. :), zastanawiacie sie pewnie dlaczego dopiero teraz to wyjawiam? poniewaz wszystko posprzedawałem i fajna sumke sobie zarobilem ( nie nie w yangach)

mam jeszcze info ze wiecej osob sobie tak bugowalo :P

takze, nie polecam. 

JP

Typie, a gdzie masz poty?

Sa przypisane do klawisza "1" a w eq ich niema.

Przypadek? Nie sądze. 

Opublikowano

@Nukey

Po 1. Dlaczego zakryłeś datę pod minimapą? Czyżby była to data z bety? :)

Po 2. Jeśli faktycznie bug by istniał, nie korzystałbyś z niego przez tydzień, tylko zapewne jak najdłużej, to chyba logiczne ;)

Po 3. Akurat przeglądałem forum i allegro przez ostatni tydzień, były jakieś 2-3 konta na sprzedaż (normalne, nie jakieś super elo), więc jakim cudem mogłeś cokolwiek zarobić? Chyba, że itemy sprzedawałeś sam sobie  xD  xD

Po 4. Dlaczego chat nie jest otwarty? 

Po 5. SS jest przerabiane, nie widać czerwonych mikstur w eq.

Po 6. Nie wyszło Ci.

Po 7.

wyjdź

Opublikowano

@Nukey

Po 1. Dlaczego zakryłeś datę pod minimapą? Czyżby była to data z bety? :)

Po 2. Jeśli faktycznie bug by istniał, nie korzystałbyś z niego przez tydzień, tylko zapewne jak najdłużej, to chyba logiczne ;)

Po 3. Akurat przeglądałem forum i allegro przez ostatni tydzień, były jakieś 2-3 konta na sprzedaż (normalne, nie jakieś super elo), więc jakim cudem mogłeś cokolwiek zarobić? Chyba, że itemy sprzedawałeś sam sobie  xD  xD

Po 4. Dlaczego chat nie jest otwarty? 

Po 5. SS jest przerabiane, nie widać czerwonych mikstur w eq.

Po 6. Nie wyszło Ci.

Po 7.

wyjdź

Przecież te 2ssy są z dwóch innych postaci i jest pokazana tylko druga strona eq, a poty ma na pierwszej lol...

@Teraz coś o serwie. Zagrałem tutaj tylko i wyłącznie przez te dungeony a nie mogę żadnego zrobić bo za każdym razem mnie z nich wyrzuca z winy serwera (zresztą nie tylko mnie) także na chwile obecną nie polecam i nie gram dopóki tego nie naprawicie. Tak wiem nie będziecie płakać za jednym graczem ale nie tylko ja przez to odejde D:

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Przecież te 2ssy są z dwóch innych postaci i jest pokazana tylko druga strona eq, a poty ma na pierwszej lol...

@Teraz coś o serwie. Zagrałem tutaj tylko i wyłącznie przez te dungeony a nie mogę żadnego zrobić bo za każdym razem mnie z nich wyrzuca z winy serwera (zresztą nie tylko mnie) także na chwile obecną nie polecam i nie gram dopóki tego nie naprawicie. Tak wiem nie będziecie płakać za jednym graczem ale nie tylko ja przez to odejde D:

wina dedyka po prostu

Opublikowano

cooltext1567486966.png

Witam ;)

pewnie się zastanawiacie o co chodzi :)

zaraz wam wyjasnie

na samym starcie był fajny bug na yangi, na ktorym zarobiłem 4 baryłki po 500kk :) (niestety ss niechcąco usunąłem), ale mniejsza był też fajny bug (moze nie bug ale blad) przez cały calutki dzień, o ktorym administracja wam nie powiedziala :)

nabugowalem sobie tym sposobem mase lizakow, certow militara itp

dowody?

bardzo prosze :

3076514003568031134921.png

2942514003569601134921.png

bylo tego wiecej. :), zastanawiacie sie pewnie dlaczego dopiero teraz to wyjawiam? poniewaz wszystko posprzedawałem i fajna sumke sobie zarobilem ( nie nie w yangach)

mam jeszcze info ze wiecej osob sobie tak bugowalo :P

takze, nie polecam.

JP

MIIISTRZOOOOWIEEEE PAIIIINNNNTAAAA :)

Serwer stabilny, zero bugow.

Polecam magda gesler xD

Opublikowano

MIIISTRZOOOOWIEEEE PAIIIINNNNTAAAA :)

Serwer stabilny, zero bugow.

Polecam magda gesler xD

Paint? zaznacz mi gdzie jest przerobione lub cos sie nie zgadza.

PS: Nie śmieszne z tą magdą gesler, niestety ci sie nie udalo.

Dlaczego znikl mi dzik z is? czekam na ts od 3h i żadnego admina nie ma.

Opublikowano

1. Daj mi chwile to znajde mistrzuniu

2. Nie miałem na cemu bycie śmiesznym

3. Masz ponoć tyle kasy i płaczesz o dzika? Pytasz się co ile czyta się medale mając tyle certów? Hmm conajmniej dziwne :)

Opublikowano

1. Daj mi chwile to znajde mistrzuniu

2. Nie miałem na cemu bycie śmiesznym

3. Masz ponoć tyle kasy i płaczesz o dzika? Pytasz się co ile czyta się medale mając tyle certów? Hmm conajmniej dziwne :)

to sa tak zwane antywarny, wszystkie jego posty powinny mimo to byc warnowane.

btw. na serwie nie ma takich bugow

dobrze ze ci znikl :D

Opublikowano

Nie pogrążaj się. Nie polecasz serwera a na nim grasz. Czyżby inteligencja kamienia i przeczysz sam sobie?

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, gra się przyjemnie, zarobić można na dużym i małym poziomie. 

Pojawiają się czasami mniejsze błędy typu : kd speeda +4 daje 25 speeda... 

Ale ogólnie jest bardzo fajnie, polecam.

Opublikowano

Rad i egzo tutaj nie ma?

Jak z dostepnoscia tych wszystkich petow,fryzur,kostumow na mooby etc.Po za isem mozemy je skads zdobyc? (Procz handlu z graczami).

Srij9JT.png

Opublikowano

Ej w paincie to ja tez potrafie zrobic cos takiego...

Serwer POLECAM Quarel ladnie ogarnia wiec serwer kosa, bugi naprawiane,dungeony wszystko kosa, przerwy techniczne po 24h. 

Zapraszam na moja serie z serwera ;))

Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

na kazdej prezentacji ktora ma taka ilosc stron wejdzie ci jakis pajac z "dowodami" wysranymi z painta i zacznie zniechecac do serwera, skladaja sie na to takie czynniki jak:

-zawiść

-zazdrość

-bycie gimbusem

-chęć wybicia swojego miernego serwera pokazujac wady innych

serwer jak najbardziej polecam, gram od poczatku a tymi oszczerstwami sie nie przejmujcie bo jak juz pisalem wyzej zawsze sie ktos taki znajdzie

pozdro

Opublikowano

Rad i egzo tutaj nie ma?

Jak z dostepnoscia tych wszystkich petow,fryzur,kostumow na mooby etc.Po za isem mozemy je skads zdobyc? (Procz handlu z graczami).

Kostiumy masz z wszystkich metinów i bossów (metiny 65+), rad i egzo nie ma, a pety niektóre można zdobyć z silnych bossów.

sygna1.png

Opublikowano

Kostiumy masz z wszystkich metinów i bossów (metiny 65+), rad i egzo nie ma, a pety niektóre można zdobyć z silnych bossów.

Ale kostiumów które są w is'ie w grze nie zdobędziesz nie licząc handlu z graczami, tak samo z niektórymi petami.

UppeD/dyk papu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...