Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem i troche mam doła :D ogolnie poki co serwer prezentuje sie swietnie lecz te misje... wbijesz 1 lvl i nagle cale m1 sie swieci. Wszystkie misje z pl a chyba i jeszcze tam jakies dodane wywoluja dola. Ile razy mozna to samo i jeszcze tyle ich jest ze musialem sie wylogowac bo brak sil na to. Serwer poki co do polecenia :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Wbiłem i troche mam doła :D ogolnie poki co serwer prezentuje sie swietnie lecz te misje... wbijesz 1 lvl i nagle cale m1 sie swieci. Wszystkie misje z pl a chyba i jeszcze tam jakies dodane wywoluja dola. Ile razy mozna to samo i jeszcze tyle ich jest ze musialem sie wylogowac bo brak sil na to. Serwer poki co do polecenia :)

dal bym mniej to potem by były placze "dodajcie więcej misji"

sygna1.png

Opublikowano

Póki co serwer polecam, można by było delikatnie zwiększyć drop zmianek bo jest ciężko... No i póki co znaleźć besta to cud. Gra sporo ludzi, miła atmosfera, nie ma lagów, jednym słowem POLECAM 

Opublikowano

Serio czas leci wierzchowcom z IS nawet jak na nich nie siedzimy? Można już normalnie w IS kupować? Bo niby itemy znikały.

@up skonczyles podstawówkę? Czytanie że zrozumieniem się kłania.. Przeczytaj nazwe tematu to bedziesz wiedział. Graczy wczoraj ok 900 było

tenor.gif

Opublikowano

ILE OSOB GRA NA TYM SERVIE I KIEDY STARTOWAL?

Wczoraj startował o 18:00, grało około 900 ludzi, grałoby więcej ale była przerwa techniczna od 21 do 23 ;). Strona była też OFF przez jakiś czas więc ludzie nie mogli się rejestrować ;).

DAJCIE INNY DOWNLOAD BO TEN MEGA TO MNIE ROZPIEERDALA NIE MOGE SCIAGNAC NA TYM..

Masz jeszcze Mirror 1 na stronie głównej z MultiUpload: 

xxx
Opublikowano

Serio czas leci wierzchowcom z IS nawet jak na nich nie siedzimy? Można już normalnie w IS kupować? Bo niby itemy znikały.

@up skonczyles podstawówkę? Czytanie że zrozumieniem się kłania.. Przeczytaj nazwe tematu to bedziesz wiedział. Graczy wczoraj ok 900 było

ZJEEEBIE CZASEM PISZA ZE START O 18 A STARTUJE O 20 ALE NASTEPNEGO DNIA WIEC JAAPA KONIU

Opublikowano

ZJEEEBIE CZASEM PISZA ZE START O 18 A STARTUJE O 20 ALE NASTEPNEGO DNIA WIEC JAAPA KONIU

Wyjdź, ochłoń bo widzę, że się stresujesz przed komputerem a to bardzo nie zdrowe.

Co z tym IS? Działa poprawnie można już kupić all??

Opublikowano

Jeszcze takie pytanie możecie się zalogować na stronie?? Czy tylko u mnie występuje taki problem. 

ten multiupload sciaga mi po 60 kb/s;d a dlaczego nie da sie sciagnac na mega?

Wszystko działa dobrze na mega nie wiem dlaczego masz problemy 

Opublikowano

Wczoraj startował o 18:00, grało około 900 ludzi, grałoby więcej ale była przerwa techniczna od 21 do 23 ;). Strona była też OFF przez jakiś czas więc ludzie nie mogli się rejestrować ;).

Masz jeszcze Mirror 1 na stronie głównej z MultiUpload: 

xxx

Proszę o dodanie skanu, masz czas do 11.20

Opublikowano

Witam dostałem perma na ts o.O nawet nie wiem za co "<09:29:22> You are banned permanently. Reason: "nom wypierdalaj" mozna prosic o ub? ... nick na ts: Nukey

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...