Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można jakoś zobaczyć na stronie ile osób jest online? Powinno pisać na środku na głównej ale webmaster nie wgrał licznika i brzydko to wygląda...

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dwa pytanka odnosnie serwera ;)

1. Czy w lochach sa te metiny co w prezentacji ? zadnego nie znalazlem poki co

2. Czy funkcjonuje wieza orkow ? jak tak to gdzie jest wejscie ( kazdy spamuje bo nie wie gdzie )

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

W aktualnej chwili gra 708 osób, ale liczba się ciągle zwieksza + jeszcze reszta youtuberów dziś/jutro wrzuci pierwsze odcinki z astilii (nie liczac zapowiedzi)

Problem z IS został rozwiązany a dziś w nocy wlączony ponownie dungeon na 25, więc problemów aktualnie nie ma i serwer ma się dobrze.

@UP tak, są musiał ktoś przed tobą ubić.

2. tam gdzie DT ale u innego strażnika (stoi obok)

sygna1.png

Opublikowano

Szkoda że ten IS JEST TAK bogaty że każdy o większym portfelu wykupi połowe item shopu i ma takie bony że na 25lvl moze metki klepać 75 bo ma tyle bonusów :(( , szkoda serwer fajny grałem , ale jak zobaczyłem co się dzieje w is i jakie rzeczy proponujecie graczom to zrezygnowałem , za dużo ułatwień jak na "Hard" stroje 100ataku +10 potwory + 10kryt , do tego pet + wierzchowiec i jakieś pierścionki to już przegięcie ;/ , rozumiem item shop z bonusami expa , dropem , ulepszaczami , a tutaj mamy w is takie dopalacze że robi się serwer medium :<

Opublikowano

moglibyscie przeniesc go do doliny gdzies;/

Zwój powrotu -> zapisanie lokacji pod dt jesli nie ma tp -> problem solved

Nie ma za co. ;P

Opublikowano

Co to przerwy - jednak bedzie o 2:30 a nie 1:30 (błąd dałem w newsie i nie zauwazyłem)

Moglbys zwiekszyc troche % na zaliczenie lvlu konia? Bo te medale strasznie pali ;/

ZR_o79.gif

Opublikowano

można wiedzieć kiedy on?

bo pograłbym sobie

Już online, by wszystko działalo nalezy zaaktualizować clienta patcherem.

Po tym co tutaj widać można powiedzieć że oszukali , moje zdanie , wyczyścili logi żeby nie mieć problemów z oddawaniem itemów z IS.

https://www.youtube.com/watch?v=6rgjpJJ1eWc

tak, logi na homepay.pl wyczyściliśmy...

Spytaj się każdego kto był dziś na dyzurce i czekał na oddanie itemy (ok. 20 i było to ok. 50/60 osób ) - każdy odzyskał sm jeśli naprawde je sprawdził, kto próbował oszukać (4 osoby) nie odzyskały a jedna dostała bana, nawet wywalali przedmioty z is a potem twierdzili ze im znikły dla przykładu:

http://scr.hu/2qme/m1278

I skoro twoim zdaniem my ciebie okradliśmy, możesz przeciez zawsze napisać do homepay.pl i zapytać czy wysyłany był jakiś sms podając usługe z str (treści sms) astilii oraz swój numer, jeśli tak to ci to potwierdzą i zawsze możesz zrobić tego ss.

Bo jeśli naprawde myślisz że chciało by mi się usuwać logi jednej osoby na 100 które miały podobny problem jak ty (pomijając to że ciebie nawet nie znam i nie wiem po co miał bym to wgl robić) to chyba coś jest z tobą nie tak.

ps. wszystko co wymieniłeś że "niby" straciłeś = 2280 sm / 2530 sm - bo może chodziło ci o lizaka na 30 dni

twierdziłeś ze kupiłeś 6x po 30zł sms

6x 550 = 3300sm

a ty na koncie nie masz ani 1 sm, nic masz 0, może powiesz że ci usuneliśmy?

sygna1.png

Opublikowano

No ciekawie wygląda ładna prezentacja . Mam pytanie ile ludzi średnio Online ?

Dochodzi do 1k Online :) Lecz będzie więcej bo jeszcze nie wszyscy Youtuberzy wrzucili swoje filmy ;)

Opublikowano

Quarel ja nie wiem dokładnie co zrobiliście , nie ma mnie w logach a wysłałem 5 sms'ów za 30 zł , i powiem Ci że te SM miałem na koncie i kupiłem sobie te rzeczy,

dobra dalej , jak je kupiłem otworzyłem IS i ich nie było to ja nie rozumiem , miałem kupione SM a w logach mnie nie ma ?? dziwne.

Chce odzyskać moje itemki z IS'a albo to  150zł bo jednak za te pieniądze mogłem sobie kupić coś  innego a wy mi je zabraliście :) 

Opublikowano

Nie widzę potworów na tej wyspie dzikusów czy jak to tam... jakaś łatka była?

Spatchuj Clienta patcherem lub pobierz łatkę ze strony głównej :)

proszę :

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...