Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, ciekawy, stabilny i dobrze przemyślany.

Jedyne co trochę odrzuca to itemshop, kostiumy i fryzury są na 30 dni, a nie na stałe, a kosztują dość sporo.

Strona główna też ma wiele wad, np. odnośnik do supportu, TS3 nie działa. Dodatkowo co chwilę wyskakuje taki komunikat:

du8il8.jpg

Jest na to jakiś sposób?

Niedlugo będzie to poprawione, póki co musi to być. Po prostu wystarczy zastosować się do tego komunikatu i się zalogujesz.

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niedlugo będzie to poprawione, póki co musi to być. Po prostu wystarczy zastosować się do tego komunikatu i się zalogujesz.

Tylko nie za bardzo rozumiem ten komunikat. Co mam usunąć?

Opublikowano

Tylko nie za bardzo rozumiem ten komunikat. Co mam usunąć?

Po kliknięciu zaloguj masz adres astilia.pl/zaloguj. Masz usunąć "zaloguj" albo po prostu jeszcze raz wejść na stronę Astilii.

Opublikowano

Po kliknięciu zaloguj masz adres astilia.pl/zaloguj. Masz usunąć "zaloguj" albo po prostu jeszcze raz wejść na stronę Astilii.

Okej, tylko to nie zawsze działa. Trochę uciążliwe  :rolleyes:

Opublikowano

Załaży od szczęscia ... Ale jest jakiś  przedział nie ? Np. na 20 min więcej niż 10 nie wydropisz bo to nie możliwe . Chodzi mi o taką ocene ile macie w 20 minut żeby mieć jakieś odniesienie czy to dużo czy mało :) Do+5 100% a + 6 7 8 9 ? w % podane ? 

Moge kupić boja i mi nie zniknie czy raczej radzicie narazie nie brać ? :) 

Opublikowano

Mogli byście dodać na głównym czacie nazwę królestwa bo trochę chaos panuje, spoko fajnie, że wszyscy są na jednym czacie ale trzeba się jakoś odróżniać... 

Opublikowano

Klient juz sie pobiera :)

Powiedzcie mi jeszcze jak tutaj z pelerynkami? Wiem ze na start dostajemy 25sztuk.Ciezko je pozniej zdobyc?

Pele dropią ze szkat serverowych, wymieniasz kd na pele, i pele sa ze szkat ucznia. ;)

Opublikowano

Quarel mozesz mi dac ub na ts? bo dostalem perma z taka trescia: <21:58:03> You are banned permanently. Reason: "nom wypierdalaj" nawet nie wiem za co, dzięki.

Opublikowano

Quarel mozesz mi dac ub na ts? bo dostalem perma z taka trescia: <21:58:03> You are banned permanently. Reason: "nom wypierdalaj" nawet nie wiem za co, dzięki.

To przypomnij sobie co pisałeś ;)

Opublikowano

To przypomnij sobie co pisałeś ;)

Co napisalem? napisalem chyba ' W PIATEK BEZ BUGOW' i za to perm? o.O

Opublikowano

Dziś w nocy o godzinie 1:30 odbędzie się przerwa w celu:

- Możliwość przekazywania zmianek/dodać wszędzie

- Zapisywanie cen w tobolku

- Przywrócenie dungeonu "Wioska Dzikusów"

- Poprawa niektórych misji.

Przepraszamy za problem, każdy zostanie wylogowany automatycznie, przerwa nie potrwa długo.

22:42 10.05.2014

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...