Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spodziewalem sie troszke wiecej graczy jak na taka reklame .

A co do youtuberow to moze napiszcie do r3spekta,uzurpatora o reklame .

Podobno tez malysz ma zaczac robic serie z privow.

Jesli oczywiscie chcecie.

I nie mam pojecia po co napchaliscie tyle rzeczy do isa tzn

Kostium z bonem na moby

Bodajze fryzura z bonem na moby

Wierchowiec z bonem na moby 

Lizak z bonem na moby

Pet z bonem na moby

To nie jest lekka przesada? da sie to kupic od graczy ale uzbierac tyle yangow nie jest tak latwo.

Przypominam to jest serwer hard/medium a nie easy .

Opublikowano

Nie grałem w metka z rok, szukam serweru który jest podobny do Balmory/Ravi, byleby administracja była porządna i robiła porządna robote, gracze trafiłem tutaj na taki ? 

Opublikowano

Nie grałem w metka z rok, szukam serweru który jest podobny do Balmory/Ravi, byleby administracja była porządna i robiła porządna robote, gracze trafiłem tutaj na taki ? 

Fubu był porządny ? ;o

Ogl serwer dobry, tylko trochę zabawy z bojowcem ^^

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Trafiłeś na lepszy :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry ;) nie trzeba walic w isa i spokojnie sie gra. Duzo ludzi, brak nudy. Poki co goraco polecam.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Witam. Mam 43lv. Wszystkie misje porobione został mi tylko biolog, a nadal nie mam misji takich jak np Strony pamiętnika. Liczę na pomoc. 

zapewne u jakieś npc nie wziąłeś misji, zeby mieć str. pamietnika trzeba wykonać misje po kolei.

sygna1.png

Opublikowano

Hej, witajcie. Serwer stoi już prawie tydzień i każdy z Was ciężko przez ten czas expił dlatego pora się zrelaksować przy evencie ZUO.

Więcej informacji na naszym forum, zapraszamy:

xx
Opublikowano

zapewne u jakieś npc nie wziąłeś misji, zeby mieć str. pamietnika trzeba wykonać misje po kolei.

Czyli anulowałem keidys jakaś misje, to teraz nie bede miał pamietnika? Mam +75 zostal mi biolog i misja z metkami w dt i to all misje.

Opublikowano

Czyli anulowałem keidys jakaś misje, to teraz nie bede miał pamietnika? Mam +75 zostal mi biolog i misja z metkami w dt i to all misje.

Akurat na 75lv to ty tą nagrode z pamiętnika byś wywalil na ziemie, tutaj te misje to nie są jakieś najlepsze misje i nie ma jakiś super nagród jak wy sobie wyobrazacie tylko zwykła na 30lv jak każda inna.

sygna1.png

Opublikowano

Najlepszy serwer typu hard tego roku.

Duża ilość graczy, stabilny serwer, duża ilość nowości.

Polecam serwer ze względu na Quarela, zna się na rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...