Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnieta dojrzała administracja.

Pierwszy raz robią serwer, nikt z teamu nie jest pełnoletni.

Multum nowosci? Pokaż mi jakąś nowość którą sami zrobili, bo wszystko widze, ale to wszystko MPC/EPVP, wiec skoncz pieprzyc.

Zazdrość, Zazdrość i jeszcze raz Zazdrość :D

Hejty od nieuczciwej konkurencji :) i tyle w temacie 

Na Twoim serwerze nie znalazłem nawet 1/10 z "MPC/EPVP", wszystko to co jest na każdym serwerze. Zal dupę ściska ze sam nie potrafiłeś stworzyć porządnego projektu :P

Wiec luzuj pośladki, "skończ pieprzyć" i zajmij się swoim serwerem który pozostawia dużo do życzenia 

Pozdro 600 :D

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznę od tego że coś wam jebło z forum. Ktoś w końcu pomyślał i wyjebał skin Balmory, co? ;)

ZvZSTqU.png

Drugą sprawą są wasze kłamstwa. Najpierw gadacie, że mapa będzie w grze, wszystko ładnie pięknie a potem 'nie, nie, to tylko fabuła.'. Mapy to nie obiekty czy bronie/zbroje/npc żeby można było sobie je wyeksportować pod metina. Czekam na start serwera, chętnie zobaczę co się będzie działo fajnego na serwerze.

Ps. Macie może jakiś input, którego zawartość leci do query? 

Jedyne co w tym serwerze jest do pochwalenia to grafika. Miłe dla oka, aż ładnie się na to patrzy. Napracowałaś się kobieto. ;)

Opublikowano

Oglądając zapowiedzi na yt stwierdzam iż raczej administracja nie jest doświadczona w stawianiu serwerów bo jarać się mountem z epvp to nice pozatym głosy też nie są za dojrzałe ale mimo to polecam zobaczymy jak to wyjdzie.

Opublikowano

Zacznę od tego że coś wam jebło z forum. Ktoś w końcu pomyślał i wyjebał skin Balmory, co? ;)

ZvZSTqU.png

Drugą sprawą są wasze kłamstwa. Najpierw gadacie, że mapa będzie w grze, wszystko ładnie pięknie a potem 'nie, nie, to tylko fabuła.'. Mapy to nie obiekty czy bronie/zbroje/npc żeby można było sobie je wyeksportować pod metina. Czekam na start serwera, chętnie zobaczę co się będzie działo fajnego na serwerze.

Ps. Macie może jakiś input, którego zawartość leci do query? 

Jedyne co w tym serwerze jest do pochwalenia to grafika. Miłe dla oka, aż ładnie się na to patrzy. Napracowałaś się kobieto. ;)

Wypowiem się co do sprawy forum. Patrz działa: 

http://screenshooter.net/3244751/rjqpsjn

A tak na serio: błąd występuje w Twojej przeglądarce urochom w innej, albo wklep sobie serwery DNS: 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i po sprawie.

Inputa Ci nie podam, bo nie mam takich uprawnień

Opublikowano

Powiedź mi po prostu jakie questy mają inputy i jakie jaja chcesz mieć na serwerze. 1000 sm dla każdego? Maksymalne poziomy? A może Yang dla wszystkich? Endymion rozdaje. ;)

Opublikowano

Jak to wszystko co jest w prezentacji będzie na serwerze, to będzie to jeden z najlepszych serwerów. Mam nadzieje, że Administracja jest ogarnięta, a serwer będzie stabilny i bez bugów. 

Jak będzie grało ponad 1000+ osób na 100% zagram i zostanę jeśli nic nie spapracie. 

Nie oceniajcie serwera który jeszcze nie wystartował, po co takie gadanie, że tego wszystkiego co jest w prezentacji nie będzie na serwerze? Skąd wy to możecie wiedzieć jak serwer jeszcze nie wystartował? 

Po prezentacji widzę, że rośnie spora konkurencja dla innych serwerów więc fala negatywnych komentarzy także rośnie i będzie rosła... Ale myślę, że dacie rade i wystartujecie z ogromną ilością graczy. 

Opublikowano

Wypowiem się co do sprawy forum. Patrz działa: 

http://screenshooter.net/3244751/rjqpsjn

A tak na serio: błąd występuje w Twojej przeglądarce urochom w innej, albo wklep sobie serwery DNS: 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i po sprawie.

Inputa Ci nie podam, bo nie mam takich uprawnień

O widze kolejny skradziony skin, chyba Fabiana trzeba poinformować

@top

Czemu handlarze sa na 124lvl?

I czy poblokowaliscie standarowe bugi z pt, wywalanie przez quest, komendy, bugi z mapami, biologiem, metinami, expem, gildia itp? :3

Opublikowano

Powiedź mi po prostu jakie questy mają inputy i jakie jaja chcesz mieć na serwerze. 1000 sm dla każdego? Maksymalne poziomy? A może Yang dla wszystkich? Endymion rozdaje. ;)

Wyczuwam tutaj problem z czytaniem, ze zrozumieniem. Napisałem przecież jasno "Inputa Ci nie podam, bo nie mam takich uprawnień"

Czy to jest nie zrozumiałe? Jeśli tak to przepraszam.

Btw. forum działa? ; - )

Opublikowano

Nie masz uprawnień do informowania graczy o questach na serwerze? No kurwa zajebiście, to jako gracz mam przyjść w ciemno licząc że będą jakieś misje do robienia? Pogratulować inteligencji.

Nie, forum wciąż jest zepsute.

Opublikowano

Nie masz uprawnień do informowania graczy o questach na serwerze? No kurwa zajebiście, to jako gracz mam przyjść w ciemno licząc że będą jakieś misje do robienia? Pogratulować inteligencji.

Nie, forum wciąż jest zepsute.

Przepraszam, ale to co napisałaś świadczy o Twoim poziomie inteligencji, a nie o moim.  Chciałbyś się dowiedzieć o questach tak? Wiesz questy nazywane są również misjami fabularnymi a tutaj prosze dokładniejsze informacje: 

http://screenshooter.net/3244751/bnyfcyu

Aaaa jeszcze forum zapomnialem: zrób tak jak Ci napisałem i będzie działać.

Opublikowano

Kurwa, ponownie muszę rozmawiać z idiotami.

Czyli sam ze sobą? Wejdziesz na serwer to sam zobaczysz jakie są Questy, usrałeś się na nie jakby to było najważniejsze. Wszystko twoim zdanie musi być w prezentacji?

Opublikowano

Kurwa, ponownie muszę rozmawiać z idiotami.

Edymion, ale proszę cię "easy" bo ci dydka pójdzie. Co do tych sporów popisz sobie z nim na PW bo tylko zaśmiecasz prezke takimi komentarzami to tak na przyszłość.

Co do serwera na razie nie mam jak polecić, + za prezke - bardzo ładnie wykonana :). Może zagram.

Pozdro KaC.

Opublikowano

Najebane jak ruskie rakiet , czuje że pierwszy lepszy DDOS i serwer padnie jak  ta cała reszta . Nic specjalnego . Zbieranina ze wszystkich serwerów . 

Opublikowano

Widzę hejtów nie brakuje, zawsze były, są i będą 

I nie koniecznie to świadczy o tym ze serwer jest zły :) w danym przypadku wręcz odwrotnie.

Oceniacie serwer który jeszcze nie wystartował, piszecie że połowy rzeczy z prezki tam nie będzie, śmieszne to :) Który z was był na serwerze i widział co tam jest a czego nie ma, że tak się wypowiada? 

Może poczekajcie na start i zobaczcie co jest a czego nie ma i dopiero piszcie takie komentarze.

Opublikowano

Tak, musi być. Zakłamanie administracji też powinno być ujęte.

A skąd to wiesz, że kłamią? Wszystko to co piszesz jest wyssane z palca. Daj jakieś konkretne dowody na te ich straszne "kłamstwa".

Opublikowano

Pierdolenie o nowych mapach, które będą na serwerze a ostatecznie 'nie, to tylko screen do fabuły.'. Dla mnie to wystarczające kłamstwo.

Opublikowano

Najebane jak ruskie rakiet , czuje że pierwszy lepszy DDOS i serwer padnie jak  ta cała reszta . Nic specjalnego . Zbieranina ze wszystkich serwerów . 

A co ty Wróżbita Maciej jesteś?! Takie komentarze mnie rozwalają na łopatki. 

@Endymion_ 

Przecież napisali na początku prezentacji: "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę."

Więc o co się czepiasz? 
Opublikowano

A co ty Wróżbita Maciej?! Takie komentarze mnie rozwalają na łopatki. 

@Endymion_ 

Przecież napisali na początku prezentacji: "Uwaga! Obrazki do fabuły nie są gry zostały wzięte z różnych źródeł pod fabułę."

Więc o co się czepiasz? 

No ale trzeba byc  debilem, zeby używać ss z innych gier i podpisywać jako mapy pod serwer.

Pewnie jak wejde na serwer to beda standardowe mapy te z PL-a a nie jakieś cudaki, marna próba zwabienia na serwer.

Opublikowano

Jeśli chodzi o współpracę z nimi to polecam :)

Serwer wydaje się dość rozwinięty co wydaję się nowością w świecie metin2 :P

Pozdrawiam!

Opublikowano

Polecam, serwer z prezki wygląda na znakomity. A ShowMustGoOn hejtuje, bo jego serwer tego nie ma co tu. Niestety Harnasiu musisz się z tym pogodzić, to że robisz z flou serwer który zaraz padnie, to nie znaczy, że masz hejtować ten serwer.

Opublikowano

A co ty Wróżbita Maciej jesteś?! Takie komentarze mnie rozwalają na łopatki. 

@Endymion_ 

Więc o co się czepiasz? 

Przed zapowiedzią gadali, że mapy te będą w grze.

Opublikowano

No ale trzeba byc spierdolonym czlowiekiem, zeby używać ss z innych gier i podpisywać jako mapy pod serwer.

A gdzie oni to podpisali "jako mapy pod serwer"?! No wybacz, bo ja nie widzę. Hejt, hejt, hejt... Hejt zawsze na propsie.

@Endymion_ Daj SS jeśli tak pisali, bo coś czuję, że po prostu źle coś zrozumiałeś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...