Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, nie czytam tego całego spamu co jest pod prezentacja tylko idę zawsze na ostatnią kartę zostawić MOJĄ opinie o serwie.

Prezentacja wybiega w przyszłość o jakieś 10 lat od innych prezentacji jakie widziałem na forum. Jeśli administracja przyłoży się do serwera tak mocno jak do prezentacji no to szykuje się niezła zabawa na dłuuugie miesiące ;d

W planach są jakieś up date?

Opublikowano

Powiem tak, nie czytam tego całego spamu co jest pod prezentacja tylko idę zawsze na ostatnią kartę zostawić MOJĄ opinie o serwie.

Prezentacja wybiega w przyszłość o jakieś 10 lat od innych prezentacji jakie widziałem na forum. Jeśli administracja przyłoży się do serwera tak mocno jak do prezentacji no to szykuje się niezła zabawa na dłuuugie miesiące ;d

W planach są jakieś up date?

Na becie prezentuje sie serwer lepiej niz na zapowiedzi ;]

Opublikowano

Bojowego konia się robi dropiąc medale na małpach i czytaniu ich bez limitu czasu.?

Tak :) Można czytać co 1 sec na becie sprawdzone ;]

Opublikowano

W dniu startu jest planowany jakiś event?

To nie jest easy. Pierwsze dni beda ciezkie exp itd. Lepiej ogarnac eq i potem ;p

Opublikowano

Naida i jego gównianych serwerów nie lubię, ale jest jeszcze inna rzecz, której nienawidzę, a mianowicie podpi**alanie cudzej pracy.

Dla mnie i ludzi z którymi współpracuje uczciwość i poszanowanie do cudzej pracy to świętość.

Osoby, które nie szanują cudzej pracy są dla nas są zwykłymi śmieciami i życzymy im jak najgorzej.

Na tym serwerze jest 2/4 rzeczy z Nexanity, co oznacza, że administracja to skończone niedojdy, które nie potrafią nic zrobić samemu.

Wątpię, żeby ekipa Naida pozwoliła stać Restynidowi w spokoju - Z tej przyczyny nie wróże temu serwerowi świetlanej przyszłości.

Chamstwem jest kradzież cudzej pracy, a szczytem chamstwa nie umieszczenie informacji o twórcy.

Nie wiem po co sobie wrogów na siłę robicie, ale zaszkodzicie tylko sobie.

Zgłoszę ten temat, jak będzie więcej osób zgłaszało, to i rezultat będzie.

@Mizune

Jestem "obrońcą" internetów i nienawidzę kradzieży czyjegoś za*ierdalania.

Nawet okradania takiego piona jakim jest Naid.

24b5car.jpg

Opublikowano

Naida i jego gównianych serwerów nie lubię, ale jest jeszcze inna rzecz, której nienawidzę, a mianowicie podpi**alanie cudzej pracy.

Dla mnie i ludzi z którymi współpracuje uczciwość i poszanowanie do cudzej pracy to świętość.

Osoby, które nie szanują cudzej pracy są dla nas są zwykłymi śmieciami i życzymy im jak najgorzej.

Na tym serwerze jest 2/4 rzeczy z Nexanity, co oznacza, że administracja to skończone niedojdy, które nie potrafią nic zrobić samemu.

Wątpię, żeby ekipa Naida pozwoliła stać Restynidowi w spokoju - Z tej przyczyny nie wróże temu serwerowi świetlanej przyszłości.

Chamstwem jest kradzież cudzej pracy, a szczytem chamstwa nie umieszczenie informacji o twórcy.

Nie wiem po co sobie wrogów na siłę robicie, ale zaszkodzicie tylko sobie.

Zgłoszę ten temat, jak będzie więcej osób zgłaszało, to i rezultat będzie.

Mam nadzieję że do nowego projektu Naida się przekonasz, gdyż robi go ze mną, nie starą ekipą.

Widzę można spotkać normalnego człowieka w stercie zaślepionych głupców którzy bronią serwera na którym pograją pare godzin, a następnie będą zmuszeni przejść na inny.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Reklama up = Zawieszenie konta z tego co sie orietnuje ;]

Ty za to normalny nie jestes bo masz bol dupy i sam wiesz ze pliki sa za free na mpc do pobrania elo. POLECAM SERWER.

Opublikowano

BEKA @Mizune ktos mowil ze wasz serwer wystartuje?  :D Chyba macie takie plany ;p

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...