Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A pózniej już nie przez jakis zwoj z IS czy cos?

Dropi z silniejszych bossów podanych w zapowiedzi. 

Opublikowano

Dropi z silniejszych bossów podanych w zapowiedzi. 

No i tak ma być !

Bronie 75 beda dropic tylko z ripa? Czy z innych też bossów?

Opublikowano

No i tak ma być !

Bronie 75 beda dropic tylko z ripa? Czy z innych też bossów?

Tak tylko ze skrzyni Umarłego Rozpruwacza.

Opublikowano

Lizaki i mounty na 30dni w is. W grze lizaki i mounty na 24h ze smoka którego solo sie nie ubije ^^ i % dropu to 20% np

Taka moja propozycja

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

@ Kaspian skan dodany.

A nie lepiej np Lizaki / Mounty też zrobić zeby dropiły z tych silniejszych bosów ? tak to tylko w IS.;c

Tak też dropią.

Opublikowano

Czy medalami mozna szkolic konia do militra. Czy questami od bojowca?

Tak można szkolić medalami.

Opublikowano

Czy dodaniami i zmiankami bedzie mozna handlowac?

PS: Ktos szuka gildii to pw miazga serwer.

Tak będzie można handlować.

Opublikowano

Od kiedy do prezentacji prywatnego serwera Metin2 można pchać screeny z Aiona?
Ja się pytam, gdzie jest moderator?

PS. O ile dobrze pamiętam to Naid nie zezwalał Wam na używanie elementów z jego byłego serwera Nexanity, przypominam że mieliście je usunąć jeśli się tak nie stanie, zgłosimy to i usuną prezentację, nie szkoda Wam?

0VPaRnd.png

Opublikowano

PS. O ile dobrze pamiętam to Naid nie zezwalał Wam na używanie elementów z jego byłego serwera Nexanity, przypominam że mieliście je usunąć jeśli się tak nie stanie, zgłosimy to i usuną prezentację, nie szkoda Wam?

Nie zeby cos ale mnostwo serwerow jako fabule uzywa innych ss z gier./

A po 2 nie wiem czy ktos ten twoj post wezmie pod uwage bo zwykle kazdego hejtujesz a sam robisz gowno ;]

Opublikowano

Wczoraj pisalem ze Atre*a to bd fajny serwer. Ale teraz jak zauwazylem kazdego hejtujesz bawole. Nie mam zamiaru grac na serwerach gdzie administacja tak sie prezentuje. Raczej trzeba zadbac zeby takie serwery nie wystartowaly.

Co do tego serwera prezentuje sie ok moze zawitam zeby mizune mial wiekszy bol dupy.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

A kto bedzie sie przejmowal tego calego Mizune zdaniem? Wszyscy wiedza ze to pies naida jego post wgl mnie nie obchodzi :P Ja zagram ;]

Opublikowano

Wczoraj pisalem ze Atre*a to bd fajny serwer. Ale teraz jak zauwazylem kazdego hejtujesz bawole. Nie mam zamiaru grac na serwerach gdzie administacja tak sie prezentuje. Raczej trzeba zadbac zeby takie serwery nie wystartowaly.

Co do tego serwera prezentuje sie ok moze zawitam zeby mizune mial wiekszy bol dupy.

Ty codziennie piszesz co innego, także nie dziwi mnie to nic, a nic.

Nie potrzebujemy na swoim serwerze, administracji innych serwerów, wyjątek stanowią Ci z którymi dobrze "żyjemy", a Ty niestety do nich nie należysz, także Twoja nieobecność na Naszym serwerze działa tylko i wyłącznie na Naszą korzyść.

Nie zeby cos ale mnostwo serwerow jako fabule uzywa innych ss z gier./

A po 2 nie wiem czy ktos ten twoj post wezmie pod uwage bo zwykle kazdego hejtujesz a sam robisz gowno ;]

Mogę robić nawet piętnaście gówien, ale mimo to według regulaminu gdy ktoś używa pracy autora, na którą On nie wyraził zgody, autor ma prawo to zgłosić by zamknąć temat.

A kto bedzie sie przejmowal tego calego Mizune zdaniem? Wszyscy wiedza ze to pies naida jego post wgl mnie nie obchodzi :P Ja zagram ;]

Moje zdanie trafia jedynie do inteligentnych osób (jak zresztą po wielu tematach widać), skoro nie trafia do Ciebie, resztę sobie sam wydedukuj.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ty codziennie piszesz co innego, także nie dziwi mnie to nic, a nic.

Nie potrzebujemy na swoim serwerze, administracji innych serwerów, wyjątek stanowią Ci z którymi dobrze "żyjemy", a Ty niestety do nich nie należysz, także Twoja nieobecność na Naszym serwerze działa tylko i wyłącznie na Naszą korzyść.

Mogę robić nawet piętnaście gówien, ale mimo to według regulaminu gdy ktoś używa pracy autora, na którą On nie wyraził zgody, autor ma prawo to zgłosić by zamknąć temat.

Moje zdanie trafia jedynie do inteligentnych osób (jak zresztą po wielu tematach widać), skoro nie trafia do Ciebie, resztę sobie sam wydedukuj.

Dobra wypier*dalaj juz stad wkur*wiasz mnie . Kazdego hejcisz zobaczyles ze ten serwer ma duza popularnosc to nie moglo sie zabraknac?

Zjebany jestes chlopie.

POLECAM SERWER !!!

Opublikowano

Dobra wypier*dalaj juz stad wkur*wiasz mnie . Kazdego hejcisz zobaczyles ze ten serwer ma duza popularnosc to nie moglo sie zabraknac?

Zjebany jestes chlopie.

POLECAM SERWER !!!

Tak się składa że pisałem z głównym administratorem Restynida już sporo czasu temu i sam przyznał mi rację że tworze rzeczy lepsze od Niego i prosił bym nie hejtował jego prac tylko zrozumiał że nie jest profesjonalistą, przystałem na to, ucichłem w ich temacie. Ale nie mogę przemilczeć kwestii że okradli mojego kolegę. (Tak, okradliście, wielokrotnie nie wyraził zgody na to byście używali rzeczy z Nexanity, a tym bardziej ich przerabiali).

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wszyscy wiedza ze Mizune ma bol dupy szkoda nawet pisac na jego temat; p

Topic

Jeszcze tydzień więc miazga serwerek będzie.

Mam pytanie czy 5 bon bedzie jakos w grze dropil?

Opublikowano

Tak się składa że pisałem z głównym administratorem Restynida już sporo czasu temu i sam przyznał mi rację że tworze rzeczy lepsze od Niego i prosił bym nie hejtował jego prac tylko zrozumiał że nie jest profesjonalistą, przystałem na to, ucichłem w ich temacie. Ale nie mogę przemilczeć kwestii że okradli mojego kolegę. (Tak, okradliście, wielokrotnie nie wyraził zgody na to byście używali rzeczy z Nexanity, a tym bardziej ich przerabiali).

A za to ty nie potrafisz dotrzymac slowa. Nie zagram na waszym serwie po tym co napisales  ;]  Widac ze nie mozna ci ufac skoro jest tak jak napisales. Troche mi cie szkoda czlowieku.

Ja serwer osobiscie polecam goraco zapowiada sie nam epik.

Opublikowano

A za to ty nie potrafisz dotrzymac slowa. Nie zagram na waszym serwie po tym co napisales  ;]  Widac ze nie mozna ci ufac skoro jest tak jak napisales. Troche mi cie szkoda czlowieku.

Ja serwer osobiscie polecam goraco zapowiada sie nam epik.

Dotrzymałem słowa, naucz się czytać ze zrozumieniem.

Od czasu gdy napisałem administratorowi Restynida że nie będę krytykował ich prac, po tym jak sam przyznał że są robione w miarę jego możliwości, nie napisałem ani jednego posta o ich pracy. Napisałem jedynie o tym że ukradli pracę mojego kolegi co jest 100% prawdą i całkowicie innym wątkiem.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...