Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restynid.pl - Okiełznaj Strach ! [Hard/Medium] - Oficjalna Zapowiedź - Start 23/24 Maj

Restynid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na start jest koń bojowy ? Bo widzę, że jest ikonka w eq

Gdzie ja widzisz? Bo ja jej nie widze- Beta jest i trwa ciezko zobaczyc?

Nie dostaje sie zwyklego konia..

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest w IS ?? , jest Wszystko .... , lizaki , Mounty , kostiumy , pierścienie pół księżyca , Amulety , Certyfikaty boj/militar  ... i co dalej powiesz że serwer nie pod IS ? to samo co na Asti**i  Kostiumy , mounty , lizaki itp...

Miałeś mi wysłać linka do ich IS'a (którego jeszcze nie ma)

Szkoda, że Twój debilizm nie obliguje mnie do dalszej konwersacji.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Miałeś mi wysłać linka do ich IS'a (którego jeszcze nie ma)

Szkoda, że Twój debilizm nie obliguje mnie do dalszej konwersacji.

jak ci kurwa miałem wysłac Is'a jak serwer nie wystartował ?

Hahaha xD is nie dziala co za koles ;p

typie , a jak ma działac jak serwer startuje za tydzien?

Opublikowano

jak ci kurwa miałem wysłac Is'a jak serwer nie wystartował ?

typie , a jak ma działac jak serwer startuje za tydzien?

Co za idiota najpierw pisze ze  w is sa takie i takie itemy a teraz pisze ze is nie dziala xD Idz idioto 

Opublikowano

Co za idiota najpierw pisze ze  w is sa takie i takie itemy a teraz pisze ze is nie dziala xD Idz idioto 

ty sobie żartujesz tą wypowiedzią czy idiote z siebie robisz? , wypisałem ci itemki które bedą w Is'ie na starcie idioto jak moga być teraz jak serwer startuje za tydzień...

Opublikowano

ty sobie żartujesz tą wypowiedzią czy idiote z siebie robisz? , wypisałem ci itemki które bedą w Is'ie na starcie idioto jak moga być teraz jak serwer startuje za tydzień...

Ale skad ty ku*wa mozesz wiedziec co bedzie w isie czlowieku ;p Czary mary?

Opublikowano

Idiotę to Ty z siebie robisz. Jasnowidzący jesteś że wiesz jakie itemki będą  w IS na starcie? Beka :)

Opublikowano

Ale skad ty ku*wa mozesz wiedziec co bedzie w isie czlowieku ;p Czary mary?

Widać ze twoje IQ jest wystarczająco niskie by zadawać takie pytanie , czary mary hokus pokus wszystko pisze w prezentacji , polecam nauke czytania :) , Stąd wiem :)

Opublikowano

Widać ze twoje IQ jest wystarczająco niskie by zadawać takie pytanie , czary mary hokus pokus wszystko pisze w prezentacji , polecam nauke czytania :) , Stąd wiem :)

Nie to ty się naucz pisać . Błądzisz we własnych odpowiedziach. Coś próbujesz zrobić a ci nie wychodzi. Walnij barana może przejdzie. Wbijamy na serwer;]

Opublikowano

Nie to ty się naucz pisać . Błądzisz we własnych odpowiedziach. Coś próbujesz zrobić a ci nie wychodzi. Walnij barana może przejdzie. Wbijamy na serwer;]

"bładzisz we własnych odpowiedziach" gdzie ty widzisz bym bładził , napisałem ze serwer pod IS to dzieci próbują mi wmówic ze nie ma Is'u lecz nawet serwer nie wystartował lub nie wiedza skąd mam informacje na temat tego co bedzie w IS , mimo że wszystko pisze w prezentacji

Opublikowano

"bładzisz we własnych odpowiedziach" gdzie ty widzisz bym bładził , napisałem ze serwer pod IS to dzieci próbują mi wmówic ze nie ma Is'u lecz nawet serwer nie wystartował lub nie wiedza skąd mam informacje na temat tego co bedzie w IS , mimo że wszystko pisze w prezentacji

Każdy serwer jest pod IS więc? Nikt Ciebie nie zmusza do korzystania z IS ;).

Opublikowano

No no, nawet mapki z Aiona są ;d

No i co w związku z tym ? 

Jak dla mnie to takie komenty tylko podnoszą punktacje serwera :P

Zapraszam na Beta testy :)

Opublikowano

Każdy serwer jest pod IS więc? Nikt Ciebie nie zmusza do korzystania z IS ;).

Nie , nie każdy serwer jest pod Is , xxx - nie ma IS'u ,  a gdy już mają IS to nie aż tak że wszystko co potrzebne do gry znajduje sie w IS;)

Opublikowano

Nie , nie każdy serwer jest pod Is , MokryRyszard - nie ma IS'u ,  a gdy już mają IS to nie aż tak że wszystko co potrzebne do gry znajduje sie w IS;)

Bo to easy/4fun? Kto wydaje kasę na takich serverach -.-

IS musi być bo z czegoś muszą zarabiać, na tym polega tworzenie serverów. Rzecz jasna żeby nie było tak że czegoś nie można zdobyć bez IS'a

Od siebie: Opisze mi ktoś krótko w 3/4 zdaniach ten server? Bo z tego co wiem administracja odpowiadała w komentarza.

To będzie server pokroju Ravi/Navi.eu? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...